سلام
کاربر iranii از پرچم رژیم اشغالگر قدس به عنوان آواتارش استفاده کرده!!!!!
ضمن ادای احترام و حق آزادی میخواستم بپرسم انگیزه ی ایشون از این حرکت چی بوده؟!!!
در ضمن من اگر جای آقای مدیر سایت بودم در این یک مورد استفاده از هر گونه موارد مختوم به این رژیم غاصب رو جزء قوانین سایت ممنوع میکردم!
عضو شده در: 2 فروردین 1389 پست: 3473 محل سکونت: IRAN
امتياز: 87705
memol8668, جان متشکرم بابت تذکرت
منم چند وقتی بود که میخواستم پیشنهاد حذف این پرچمو به مدیر سایت بدم.ولی هر بار یادم میرفت.
به هرحال ایران این کشور را با این نام به رسمیت نمیشناسه و بهتره که ما هم طبق قوانین ایران و همچنین احترام و همدردی با همه ی خانواده هایی که کودکان و اعضاشون توسط این رژیم خونخوار به خاک و خون کشیده شدن، این کشور را از لیست کشورها حذف کنیم.
مخلص آقای ایرانی هم هستیم! :دی
شما که اسم ایرانی رو روی خودت گذاشتی بهتر نیست پرچمت هم ایران باشه؟
در مورد تیزبینیم هم ما اینیم دیگهاما اصلا مگه آواتارم رو نمیبینی؟؟؟من چشم بینای سایتم
اما از شوخی گذشته من چندین ساله که عضو سایتم(به این اکانتم نگاه نکن که پارسال عضو شدم چندتای دیگه هم داشتم که پسووردش رو یادم رفته همه!!) اما معمولا عادت ندارم پست بذارم و بیشتر خواننده هستم
memol8668 نوشته است:
مخلص آقای ایرانی هم هستیم! :دی
شما که اسم ایرانی رو روی خودت گذاشتی بهتر نیست پرچمت هم ایران باشه؟
در مورد تیزبینیم هم ما اینیم دیگهاما اصلا مگه آواتارم رو نمیبینی؟؟؟من چشم بینای سایتم
اما از شوخی گذشته من چندین ساله که عضو سایتم(به این اکانتم نگاه نکن که پارسال عضو شدم چندتای دیگه هم داشتم که پسووردش رو یادم رفته همه!!) اما معمولا عادت ندارم پست بذارم و بیشتر خواننده هستم
پس کم لطفی؟
دوست عزیز حالا که نگاه به این خوبی داری بیا و پست بذار تا ما فقیر بیچاره ها بهره مند بشیم
memol8668, عزیز
شما که به پرچم صهیونیزم گیر میدی البته بجا
میدونی اون چشم بینای شما هم یه جورایی مثل همون چشم جهان بین صهیونه. البته جسارت نمی کنما
با اجازه
atena نوشته است:
memol8668, عزیز
میدونی اون چشم بینای شما هم یه جورایی مثل همون چشم جهان بین صهیونه. البته جسارت نمی کنما
با اجازه
اون چشمی که شما می فرمایین چشم فراماسونه با این هم زمین تا آسمون فرق داره هاااااااااا
memol8668, عزیز
با اجازه
سلام
سرکار خانوم Atenaباید خدمتتون عرض کنم که اولا کلمه ی "گیر"که در مورد حرف های بنده استفاده کردید اصلا کلمه ی در خور شأنی نبود و سعی کنید با کسی که قصد امر به معروف داره اینچنین صحبت نکنید.
دوما هم اینکه شما خیییییییلی یهو تند رفتید...اون کجا که یکی بیاد مستقیماً از نماد و پرچم کسانی که مخالف همه جانبه ی ما و اسلام و مسلمانان هستند استفاده کنه و کجا که بنده بیام از عکس یک چشم معمولی که هدفی بجز زیبایی نداشتم (که مطمئنا کاربر irani هدفش از قرار دادن آن پرچم زیبایی نبوده!!)
از این هم که بگذریم خوب است در مورد نمادهای فراماسون کمی تحقیق کنید و بعد اظهار نظر بفرمایید... نماد تک چشمی فراماسون معمولا به شکل شماتیک میباشد و داخل یک مثلث یا یک هرم قرار میگیرد!!
شما خودتان را در مقام قضاوت قرار دهید...آیا پرچم اسرائیل بیشتر در دیدگان میآید و همه از آن اطلاع دارند یا...!؟!؟
داداش ایهام داره هااااا
بعدشم مدل جدیده فراماسونها رو از صهیونیزم جدا میکنی
گیر میدیا اعصاب معصاب ندارم تو این زمینه حساس که راسته دستمه
اصلا باید یه تاپیک برای صهیونیزم شناسی و اینا باز کنیم خودم هم مشتریش بشم
فعلا
چی ایهام داره؟؟؟عکس آواتارم؟!!!این دیگه واقعا همون "گیر"که خودت گفتی در موردش صادقه!! جناب soveh هم لطف کردن و رفع ابهام بیشتری واسطون کردن!
شما کلاً سعی کن به اعصاب خودت مسلط باشی
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید