تاریخ: چهارشنبه 14 دی 1390 - 21:31 عنوان: پاسخ به «سانا»
همكار در ساوهسرا
عضو شده در: 26 مهر 1389 پست: 1302
امتياز: 33700
ديگه اين حرفاي Hamid, هم براي من و دوستاني كه مايل به همكاري هستن فصل الخطاب بود.
پس ما منتظريم براي شماره اسفند خيلي مطالب و مقالب جامع ترو جالب ترو بروز تري داشته باشيم.
فعلا
اینطور نیست که ساوه سرا جای نقد نباشه...مطمئنا برای بالا بردن کیفیت باید نقد کرد ولی 1- منصفانه 2- به موقع
بازم از تو و بقیه دوستان خواهش می کنم که ایده بدید
تفاوت سکه با ایده
اگر شما یک سکه و من هم یک سکه داشته باشم و سکه هایمان را با هم عوض کنیم باز هر کدام از ما یک سکه خواهیم داشت حال اگر شما یک ایده و من هم یک ایده داشته باشم و آنها را با یکدیگر مبادله کنیم،هر یک از ما دو ایده خواهیم داشت
اینطور نیست که ساوه سرا جای نقد نباشه...مطمئنا برای بالا بردن کیفیت باید نقد کرد ولی 1- منصفانه 2- به موقع
بازم از تو و بقیه دوستان خواهش می کنم که ایده بدید
تفاوت سکه با ایده
اگر شما یک سکه و من هم یک سکه داشته باشم و سکه هایمان را با هم عوض کنیم باز هر کدام از ما یک سکه خواهیم داشت حال اگر شما یک ایده و من هم یک ایده داشته باشم و آنها را با یکدیگر مبادله کنیم،هر یک از ما دو ایده خواهیم داشت
خوب عزیزم اینا دنبال برادر های ارزشی هستن
نه ما
چیکار کنم
کوچیک ترین انتقادی کردیم گفتن مجله اگر جای دعا و نیایش و........... نباشه مجله نیست
ما هم گفتیم باشه بزارید تو مجله کی جلوتون رو گرفته
تاریخ: پنجشنبه 15 دی 1390 - 01:16 عنوان: پاسخ به «سانا»
همكار در ساوهسرا
عضو شده در: 16 تیر 1390 پست: 1290 محل سکونت: ساوه
امتياز: 33520
ماشاءالله چیزی که تو ساوه زیاده مشکل و کمبود!
سانا میتونه یه جریانی به رگ غیرت این آقایان و خانمها که سده بی خیالی و بی توجهی و(خودتون لست کنید صفتهایی که نمیشه اینجا نوشت) جلوش رو گرفته بنداره؟؟؟ من که بعید میدونم! نمیدونم!!! چه داستانی که شروع کردن به رنگ کردن درو دیوار شهر و گل و بلبل کشیدن و در درجات معنوی بالاتر کشیدن تصویر شهدای عزیز به دیوار شهر!!! الان ساوه همه چیزش ذرسته فقط مونده رنگ دیواراش دیگه.....نه دعوا نکنید از بحث سانا خارج نشدم میخوام بگم باید اول گوش شنوا و چشم بینا و تعهد و و ایمان اندازه نوک سوزن پیدا بشه تو مسئولی که شاید یه مرحمتی بفرمان و بخوان سانا رو بخونن، بعد طومار مشکلات رو ردیف کنیم... سانا یه هدفش حل مشکلات ساوس؟؟؟؟
اگه این طوره بسمالله...اولیش و فجیعترین...
وضع غیر قابل تحمل ورود مهاجر به این شهر بالاخص کرمانشاهی که هیچ سنخیتی نه از نظر فرهنگی و نه دینی با ما دارن، جای من یکی رو که واقعاً تنگ کردن به طوری که دارم خفه میشم، راننده واحد کرد، راننده تاکسی کرد، کارگـــــــــــــــر کرد، کارمنده کلانتری ســـــــــاوه کرد و جدیداً کاندید انتخاباتی شهرستان ساوه کـــــــــــــــــــــــــرد
این مطلب آخرین بار توسط rezvaneh در پنجشنبه 15 دی 1390 - 01:36 ، و در مجموع 1 بار ویرایش شده است.
تاریخ: پنجشنبه 15 دی 1390 - 01:28 عنوان: پاسخ به «سانا»
همكار در ساوهسرا
دیگه بگم از وضع قبرستان ساوه که مردنم دیگه مکافات شده....
مگه چند نفر مثل بابای خدا بیامرزه من شانس مییارن و میبرن تو گلزار شهدا به خواب ابدی فرو برن؟؟؟....نصف زمینای قسمت پایین سید علی اصغر وقفه پس چرا از مردم میلیونی پول میگیرن؟؟؟؟این پولا خرج کجا میشه؟؟؟خرج چند صد تن سیمان که بیان بریزن رو گلزار شهدا و با چند تا سنگ قبر سر تاشو هم بیارن، چند تا خانواده شهید شاکی باشن خوبه؟؟؟؟؟ بله باید فکر آخرت بود اما اینا طوری کردن الون جونه 30 ساله به جای اینکه دغدش خرید خونهی دنیایی باشه دنبال خونهی آخرت میگرده!!! چرا قبری که میراث خانوادگی و و پاش پول رفته به زور از آدم میگیرن و در قبال خریده دوبارش پول میخوان؟؟؟؟ اگه به همین منوال بخواد پیش بره مردم تو وصیتاشون میگن ما رو بجای خاک کردن بسوزونید که لااقل بعد مردنمون تف ولعنت بچههامون واسه پیدا کردن یه قبر پشتمون نباشه، واقعاً که شورشو در آوردن.
تاریخ: پنجشنبه 15 دی 1390 - 01:36 عنوان: پاسخ به «سانا»
همكار در ساوهسرا
عضو شده در: 26 مهر 1389 پست: 1302
امتياز: 33700
بچه ها همه مشكلات ساوه رو ميشناسن چون لمسش كردن
ولي سانا نيازمند كساني هست كه بتونه تمام اينها رو مثل دوست عزيزم Soveh در قالب يك مقاله
بياره .
دوست عزيزمونirani, اگه سرت شلوغ نيست شما هم كمك كن.
مثلا شما ميتونيد براي آرمان شهر يك مقاله حاضر كنيد و البته فكر كنم با اين همه مشكل و نقص كه شمرديد براي چندين شماره مقاله هايي جالب در اين باره داشت.
rezvaneh, جان مشكل مهاجرت و مشكلاتي كه در بافت فرهنگي شهر هاي كوچك ايجاد ميكنه اون هم شهرهاي مذهبي دغدغه خيلي از مسئولين هست ولي تا زماني كه ساوه يك قطب صنعتي هست و مشكل بيكاري در مرزها مردم رو آزرده ميكنه اين مشكل وجود داره .
مانور دادن روي مسائلي كه كمتر بهش پرداخته ميشه كار و خيلي جالب ميكنه
البته تمام اينها مستلزم همكاري دستگاهها و ارگان ها و سازمان هاي رسمي ودولتي هست كه اميدوارم اين اتاق بيفته.
درباره كار به نوشته مدير سايت درباره نشريه مراجعه كنيد اطلاعات درباره تيم سانا وجود داره .
هنوز كسي قطعي نكرده شما كه ميدونيد مردم جامعه دوست دارن روي چه چيزهايي مانور داده بشه اطلاعات كافي هم دارين پس شروع كنيم كارها نبايد بيشتر از اين روي زمين بمونه.
منتظر ياري شما دوستان ميمونيم.
تاریخ: پنجشنبه 15 دی 1390 - 01:53 عنوان: پاسخ به «سانا»
همكار در ساوهسرا
این شهر صنعتی ساوه خراب بشه که سود و منفعتش تو جیب غیر ساوهای میره و بدبختی و هزار تا کوفت و زهره مارش نصیب ساوهای جماعت میشه...
من یکی که میترسم کمکتون کنم، سره سبزه همتون رو به باد بدم، در ضمن دوستان همه فعال و با پشتکار هستن، فکر نمیکنم نیازی به کمک حداقل بنده داشته باشین...
اما اگه امدادهای غیبی شامل حالمون شد و این مشکلات حل شد برای طرح مشکلات آتی در خدمتیم
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید