تاریخ: جمعه 6 مرداد 1391 - 18:36 عنوان: پاسخ به «عکسهای مساجد ساوه و روستاهای آن»
مديريت كل انجمنها
عضو شده در: 2 فروردین 1389 پست: 3473 محل سکونت: IRAN
امتياز: 87705
شاید یکی از علتهای خرابی ظاهری مساجد این باشه که بسیاری از مساجد ساخته شده در محلهای فوق العاده نزدیک به هم هستند و باید دید ساوه نیاز به این تعداد مسجد داره یا نه؟ و آیا بهتر نبود مردم بجای صرف هزینه در 3 مسجد نزدیک بهم ، توانشون را در یک مسجد خرج می کردند تا مسجد زیباتر و توان مند تری داشته باشیم.
البته این نه مشکل ساوه بلکه مشکل بسیاری از شهرهای ایران هست.
در کل عجب تاپیک فوق العاده ای شده...واقعا لذت بخشه
تاریخ: جمعه 6 مرداد 1391 - 22:11 عنوان: پاسخ به «عکسهای مساجد ساوه و روستاهای آن»
همكار در ساوهسرا
عضو شده در: 16 تیر 1390 پست: 1290 محل سکونت: ساوه
امتياز: 33520
آتنای عزیز، ای کاش و باز هم ای کاش برای پیش برد بهتر کار عکاسی چه برای سانا و چه ساوه سرا...نه برای من که تفریحی عکس میندازم برای عکاسان فعال که واقعاً زحمت میکشن و دنبال کار رو میگیرن یه کارت خبرنگاری و یا عکاسی از طرف یه ارگان و یا نمیدونم یه سازمانی صادر میشد که مشکلاتی مثل همین مشکلی که برای من پیش اومد پیش نیاد براشون....چون برخورده بعضیها واقعاً از ادب به دوره و اصلاً زن و مرد سرشون نمیشه!
از لطف همه دوستان ممنونم، کاری نکردم، انجام وظیفه بود.
تاریخ: جمعه 6 مرداد 1391 - 22:59 عنوان: پاسخ به «عکسهای مساجد ساوه و روستاهای آن»
همكار در ساوهسرا
عضو شده در: 26 مهر 1389 پست: 1302
امتياز: 33700
بلـــــــــــــــه؛ واقعا حق داريد
خوب عزيزان دوستانه بريد جلو لبخند بزنيد اونم از نوع ژاپني؛ اينجوري
بعد ميگفتيد براي تحقيق مدرسه ميخوايد عكس بگيريد
حالا گذشته از شوخي راست ميگيد بايد دربارش بازهم فكر بشه و خبر رساني بشه در انجمن سانا
حالا خانوما كارت خبرنگاريتون رو نشون بديد ببينم
البته ميتونيد مثل من به غير جاهايي كه اجازه گرفتم يواشكي دم ظهر بريد براي عكاسي
تاریخ: شنبه 7 مرداد 1391 - 14:24 عنوان: پاسخ به «عکسهای مساجد ساوه و روستاهای آن»
مدیريت كل سایت
عضو شده در: 19 شهریور 1384 پست: 1201 محل سکونت: ساوه
امتياز: 28580
بله، مراقب باشید از جاهای خطرناک عکاسی نکنید.
چند سال پیش یکی از خانمهای ساوهسرا (که خودش احتمالاْ این متن رو میخونه) رفت از در سپاه عکس بگیره، بازداشتش کردن!! خلاصه نباید برای خودتون از این مشکلات به وجود بیارید...
به هر حال با این مشکل مواجه هستیم و کارت خبرنگاری هم نیاز به ثبت یک مرکز خبری یا کانون فرهنگی و امثالهم داره....
چند سال پیش برای ثبت کانون فرهنگی اقدام کردیم و تمام هیات مدیره و اساسنامه و امثالهم رو آماده کرده بودیم، وسطاش فهمیدیم اونقدر مراحل داره که پیر میشیم تا بخواهیم مجوز کانون فرهنگی بگیریم!! تمام زحماتمون و حتی سوء پیشینههایی که برای ۳ عضو هیات رئیسه گرفته بودیم. عکسهایی که گرفته بودند و همه بیخود شد!!
به قول خندهبازار از بس کارهای نو و خوب، نیاز به دوندگی داره هیچ کس طرف این کارها نمیره!!!
فکر کنم قهوهخونه اگه بخواهیم بزنیم این قدر سوء پیشینه و مدرک فوق لیسانس و امثالهم نیاز نداشته باشه!! (البته حق هم دارن کانون فرهنگی شوخی نیست)
تاریخ: شنبه 7 مرداد 1391 - 20:23 عنوان: پاسخ به «عکسهای مساجد ساوه و روستاهای آن»
مديريت كل انجمنها
عضو شده در: 2 فروردین 1389 پست: 3473 محل سکونت: IRAN
امتياز: 87705
ولی خداییش خانه خدا ، خانه ی همه مردم هست و جای امنیتی نیست که مشکل داشته باشه. مراکز نظامی و یا حتی اداری و همچنین شرکت های خصوصی استراتژیک مثل پتروشیمی یا هسته ای و ... برای عکاسی خطرناک هستن و مطمئن باشید که عواقب نا معلومی براتون خواهد داشت...پس حواستون باشه.
ولی اگر برای مسجد رفتید وکسی مشکل ایجاد کرد اول از اون شخص بخواهید که کارتش را نشون بده تا ببینید مسسول هست یا فضول
دوما بگید که مسوولش را خبر کنه تا با اون صحبت کنید.
سوما بگید که خانه خدا خانه ی همه ی مردم هست و در هیچ جایی عنوان نشده که عکاسی از اون مشکل داره
چهارما که باید اول میذاشتم قبل از عکاسی برید با مسوول هیت امنا یا در صورت نبودن اونها با بالاترین مقام مسجد که همون مستخدم اونجاست صحبت کنید و متقاعدش کنید.
پنجما اگه توجیه نشدند از اونها بخواهید آئین نامه ای که باعث میشه شما عکاسی نکنید را به شما نشون بدهند.
ششما وقتی دیدید راهی برای تفهیم افرادی که بویی از فهم لازم ندارند نیست...در یک روز دیگه و یواشکی و بدون فلاش عکاسی کنید
تاریخ: شنبه 7 مرداد 1391 - 20:52 عنوان: Re: پاسخ به «عکسهای مساجد ساوه و روستاهای آن»
مدیر انجمن
عضو شده در: 12 خرداد 1391 پست: 435
امتياز: 11375
soveh نوشته است:
ولی خداییش خانه خدا ، خانه ی همه مردم هست و جای امنیتی نیست که مشکل داشته باشه. مراکز نظامی و یا حتی اداری و همچنین شرکت های خصوصی استراتژیک مثل پتروشیمی یا هسته ای و ... برای عکاسی خطرناک هستن و مطمئن باشید که عواقب نا معلومی براتون خواهد داشت...پس حواستون باشه.
ولی اگر برای مسجد رفتید وکسی مشکل ایجاد کرد اول از اون شخص بخواهید که کارتش را نشون بده تا ببینید مسسول هست یا فضول
دوما بگید که مسوولش را خبر کنه تا با اون صحبت کنید.
سوما بگید که خانه خدا خانه ی همه ی مردم هست و در هیچ جایی عنوان نشده که عکاسی از اون مشکل داره
چهارما که باید اول میذاشتم قبل از عکاسی برید با مسوول هیت امنا یا در صورت نبودن اونها با بالاترین مقام مسجد که همون مستخدم اونجاست صحبت کنید و متقاعدش کنید.
پنجما اگه توجیه نشدند از اونها بخواهید آئین نامه ای که باعث میشه شما عکاسی نکنید را به شما نشون بدهند.
ششما وقتی دیدید راهی برای تفهیم افرادی که بویی از فهم لازم ندارند نیست...در یک روز دیگه و یواشکی و بدون فلاش عکاسی کنید
خوبه راه حلاتون رو از فردا که رفتم عکاسی حتما به کار میگیرم............
تاریخ: شنبه 7 مرداد 1391 - 20:53 عنوان: پاسخ به «عکسهای مساجد ساوه و روستاهای آن»
همكار در ساوهسرا
عضو شده در: 26 مهر 1389 پست: 1302
امتياز: 33700
Hamid, soveh, برادر هاي بزرگتر ما صحبتهاتون فصل الخطاب بود.
ممنون
ولي همون يواشكي جواب ميدهها
همونطور كه آقاي مدير انجمنها فرمودند هيئت امناء؛ بنده هم اكثرا با همونها ميزون كردم و البته با روي گشاده پذيرفتند و بدون اينكه دنبالم بيان در رو باز كردند تا من براي گرفتن عكس برم داخل.
البته همون يه مسجد
بعــــــــــــــــــــــــدش بايد بگم كه تا همين جا بايد كلي ازتون تشكر كنيم. خيلي لطف كردين در اين امر فرهنگي همكاري كردين.
چرا كاربران ما از ماسجد روستاها تصويري تهيه نكردند
انشالله يه سر هم بايد بريم روستاهاي اطراف براي تهيه عكس؛ انشالله اونجا گير ندن
فعلا
تاریخ: شنبه 7 مرداد 1391 - 20:58 عنوان: پاسخ به «عکسهای مساجد ساوه و روستاهای آن»
مدیر انجمن
عضو شده در: 12 خرداد 1391 پست: 435
امتياز: 11375
آتنا من دیروز رفتم از مسجد محلمون عکس بگیرم
دیدم یکی اون ورا راه میرفت بعد دید دوربینمو درآوردم رفت چندنفرو صدا کرد اومدن
منم مشکوک نگاه میکردم خودم مشکوک میزدم بعد سری رفتم عکس هم نگرفتم از ترسم
آتنا نخندیاااااااااااااااااا
ولی خودم دارم میخندم هه
فکر کنم میخواستن ترورم کنن
از شوخی گذشته....
نمیدونم چرا این تو ساوه جا نیوفتاده
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید