عضو شده در: 19 شهریور 1384 پست: 1201 محل سکونت: ساوه
امتياز: 28580
Meysam, جون ممنون
چقدر دنبال يه دوربين بودم كه از اين صحنهها عكس بگيره، اما همراهم نبود، خيلي خوب كاري كردي
(تصاوير ويرايش شد)
اين چند تا رو هم آقاي نادي عزيز با موبايل عشرت گل انداخته كه دستشون درد نكنه:
به نظر ميياد كار جالبي انجام نميدن!
اميدوارم به قول امام جمعه فرهنگ تبليغ در جامعهمون اصلاح بشه
عضو شده در: 19 شهریور 1384 پست: 1201 محل سکونت: ساوه
امتياز: 28580
سلام؛
متأسفم كه اعلام كنم كه بعضي كانديداها و طرفدارانشون، در اين دوره كمال بيفرهنگي و بي شعوري رو به نمايش گذاشتند! واقعا آفرين
خدا اجرشون بده اونهايي رو كه به آثار باستاني اين شهر رحم نكردند و پوسترهاي زشتشون رو حتي به آب انبار مسجد انقلاب كه مثلا يك اثر باستانيست چسبوندن!
خدا اجرشون بده اونهايي رو كه به ميدونهاي زيباي شهر رحم نكردند و هر بلايي كه خواستند به سرش آوردند!
خدا اجرشون بده اونهايي رو كه به اندازه يك جو عقل توي كلهشون نبود كه بفهمند ممكنه يه نفر از يه شهر ديگه بياد و از خيابونهاي اصلي شهر بگذره!
خدا ...
ولش كن، خونمون رو براي كي كثيف كنيم؟!!
توي اين دوره اونقدر كثافتكاري از برخي كانديداها ديديم كه نگيم بهتره!
فقط اميدوارم خدا عاقبت ما رو با اينها (اگر خداي ناكرده رأي بيارن) به خير كنه!
واقعا كه در اين دوره بعضي از كانديداها مثل قوم مغول و تاتارها به شهر حمله كردند و شهر رو بهم ريختند
من خودم ديشب تا ساعت 4 صبح تو شهر دور ميزديم تا پوسترهامون رو نكنن و يا كسي تخلفي نكنه ولي هيچ خبر نبود، اما صبح كه از خواب بيدار شدم ديدم: اه .... يه سري پوستر جديد جلو خونمون زدن نامردها
بگذريم من ديشب بيشتر اين كارها را عكس برداري كردم و در ضمن يه چند دقيقهاي را هم فيلمبرداري كه به دست آقا حميد ميرسونم تا يه كليپ عالي ازش درست كنه
من كمترين تبليغات را تو انتخابات داشتم. اما با چشم هاي خودم ديدم كه كانديدايي به عواملش فرمان ميداد كه عكس هاشو روي ديوارهاي مسجد انقلاب بچسبونه!!!!!!!!! رحيم عليشاهي
عضو شده در: 30 آبان 1384 پست: 627 محل سکونت: بسیج یک
امتياز: 16869
آقای علیشهاهی خیلی به ساوه سرا خوش اومدید
متاسفانه همچین مشکلاتی در شهر کوچکی مثل ساوه که همه با هم قوم و خویش هستند قابل پیشبینی بود .
یکی از اشخاصی که در این طمینه هم ضرر داد خود من بودم .
دیوار بغل مغازه ام رو در متراژ 3 متر در 1 متر داده بودم کچ کرده بودند تا روی اون دیوار نویسی کنم که عزیزامون ساعت 3 نصف شب اومدن روش پوستر چسبونده بودن
البته حق هم داشتن . دیوار به اون خوراکی تو شهر پیدا نمیشد
ولی خداییش وقتی انتخابات تموم شد و من پوسترا رو رفتم بکنم دیدم 6 لا رو هم پوستر چسبده بوده
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید