به نظر شما مديريت صحيح دربين جمع كسيري از ادمها يعني چه بچيگاي قاسم باد جواب هادن
از ما اقاي چيتگرمون ليسانس مديريت داره بريد بيسوزيد اس كارا مگ ديگه زيمين ميمونه
ازمسابقات ليگ بلند صل وات فرستادنتون چه خبر
ما كي حاضريم بيايم تامشا
عضو شده در: 17 بهمن 1384 پست: 348 محل سکونت: فعلا در تهرانم
امتياز: 13370
سلام . اول از همه جواب هم هیتی مون را بدم.
نیما جان. مدیریت به مدرک مدیریت نیست. رئیس ما درک خوبی از مدیریت دارند. مدیریت بر قلبها. کاریزماتیک و از این حرف ها!
(در گوشی: جمع کثیری را این طوری می نویسند!)
سوء استفادچی ها! از این اختلاط هم هیتی ها سوءاستفاده نکنند. وقت دفاع همچی با همیم که خیال ورت دوره داداشیم . ها
مهدي جان سلام
درمورد چيزي كه گفتي شكي نيست
ولي ميخواستم هيئتمونو از لحاظ بار علمي به پز بكشونم بعضيا كف كنن و خودمون يه حالي برده باشيم در ضمن سلامي هم عرض ميكنيم به اقاي حاجي و برو بكس باحالمون مهندس طلا جون
كه هوارتا مي خوامش
عضو شده در: 17 بهمن 1384 پست: 348 محل سکونت: فعلا در تهرانم
امتياز: 13370
همه دوستان خوب من سلام
کوچیک شمایم!
امشب شب رحلت رسول گرامی اسلام (ص) و شهادت امام حسن مجتبی (ع) است.
در خیلی از مساجد و هیات ها و تکایای ساوه امشب عزاداری به پاست.
خیلی از هیات ها با کاروانی به مشهد عازم شده اند.
خوش به سعادتشون.
امشب با خودم فکری کردم و گفتم با شما درمیان بگذارم که اگر موافقید :
این بحث را پایان دهیم!
نگوییم که ما بزرگتریم و شما کوچکتر!!!
حواسمون نیست که این بحث و این قبیل بحث ها بزرگمون نمی کند.
پس:
با اجازتون من از این بحث خارج می شوم و باز هم با اجازه شما، تاپیک جدیدی راه می اندازم به نام
" از هیات های ساوه چه خبر؟؟؟ "
آنجا از خودمان می گوییم و همدیگر را در مراسم و مجالس هیات های یکدیگر دعوت می کنیم...
باشد که همه جا بپیچد که مجالس ساوه، گرم ترین و خالصانه ترین مجالس اهل بیت اند.
اقا مهدي خوشم مياد كه آدم باحال و چيز فهمي هستي
به شما ايمان آورديم اگه ميشه وايستا جلو يه دو ركعت نماز پشت سرتون بخونيم
قربونتون برم من خودم رو چند وقته كه از اين بحث خارج كرده بودم چون ديدم ديگه فايده نداره ما هرچي مينويسيم فايده نداره بچههاي شما فقط ميگن دو ماه عزاداري داريم، علم ما بالاي، هيئت شما جوون نداره و از اين قبيل حرفهاي تكراري كه ما هم خودمون اين حرفها رو تاييد كرديم.
بعد ميگم خوب همين هيئت پير و پاتال اينقدر كار در سطح بين المللي انجام داده كه ميگم من باز هم يه سريهاشو نميدونم و يه تعدادي هم يادم اومده كه اگه دوباره بنويسم يه صفحه پر ميشه خوب اين خودش از نشانههاي هيئت خوب و بزرگي نيست
در ضمن آقا نيما و آدم حاجي جان (كه خيلي مخلصيم ) مطمئنم كه شما ميدونيد ريا فقط و فقط براي امام حسين (ع) گناه ندارد و بلكه ثواب هم دارد.
پس ما بايد روي همون يه تعداد جووني كه حالا اصلاً ميگيم عند خلاف و ... هستند و فقط براي ريا آومدن هيئت برنامه ريزي داشته باشيم و هيچ اشكاليهم نداره كه براي ريا عزاداري كنند.
عضو شده در: 19 شهریور 1384 پست: 1201 محل سکونت: ساوه
امتياز: 28580
خوب،بالاخره انگار خودتون به اين نتيجه رسيديد كه اگه اين تاپيك به يك ميليون صفحه هم برسه، يكي ميگه هيئت ما بزرگتره و يكي ديگه ميگه هيئت ما!
اصلا نميدونم تاپيك من، چه ربطي به اين بحثها داشت؟
من خواستم يه يادي از بچهگيهامون كنيم و از اين دنياي تكنولوژي اعصاب خرد كن، جدا بشيم، اما...
بگذريم،
من با اجازه همه رفقا، اين تاپيك رو قفل ميكنم و از همه تازهواردها و پيرمردهاي اين تاپيك، دعوت ميكنم در تاپبكي كه مهدي عزيز، باز كردند،خيلي منطقي درباره هيئت خودشون بگن...
تاریخ: پنجشنبه 25 آذر 1389 - 21:09 عنوان: پاسخ به «هيئت ما بزرگتر از هيئت شمايه!»
مديريت كل انجمنها
عضو شده در: 2 فروردین 1389 پست: 3473 محل سکونت: IRAN
امتياز: 87705
یادمه اون چند سال پیش( 11 یا 12 سال پیش) هیئت های امام رضا و زینبیه از همه بزرگتر بودند و یادش به خیر هیئت صولت آباد فلوت و نی و انواع ادوات موسیقی را همراه داشتند. هیئت طفلان زینب ( چیتگر) هیئت جوونتر ها و جدیدالفکر ها بود.
ولی خداییش برای من تکیه حاج داوود از همه قشنگ تر و جالب تر بود و فضای قدیمیش را دوست داشتم. البته سال به سال ظاهرش خرابتر می شد و فضاش بیشتر دچار تغییر میشد و ... ولی باز هم جالب بود مخصوصا کف پوش آجریش و ظرفهای غذاش که همه رویی ( روی) بود و قاشقاش که اندازه یه کاسه توش غذا جا می گرفت و بعضیهاشون هم لب آدمو پاره می کرد،تو تکیه حاج داوود هر حجرش را یکی اداره می کرد و تقریبا اکثر قدیمی های ساوه اونجا می رفتند و یه چیز خیلی افتضاح بود و اون هم جای خانم ها بود که یه قفس اون وسط درست می کردند و همه را میفرستادند اونجا البته خانمها هم شکایتی نداشتند . در کل جای جالبی بود و یه حسی را به من می داد که جای دیگه احساس نمی کردم.
راستی کسی دقیقا تاریخچه ساخت تکیه حاج داوود را میدونه؟
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید