تاریخ: چهارشنبه 13 اردیبهشت 1385 - 20:42 عنوان: چه جسارتـــا!
کاربر نیمه فعال
عضو شده در: 17 بهمن 1384 پست: 348 محل سکونت: فعلا در تهرانم
امتياز: 13370
سلام دوستان و همراهان ساوه سرا
همشهریان محترم و میهمانان گرامی
همانطور که با خبر شدید، در پی پافشاری ایرانیان و مقاومت هموطنان ما در برابر زیاده خواهی
و زورگویی کشورهای غربی ، دولت آمریکا در یک اقدام سیاسی و مغایر اصل آزادی تبادل اطلاعات ، اقدام به حذف برخی از سایت های ایرانی کرده اند که هاستینگ آنها در آمریکا بوده است.
سایت ساوه سرا، هم در راستای همین اقدام ستیزه جویانه ، غیر قابل دسترس شد.
لازم دیدم، همه ما دوستداران ساوه سرا در اقدامی هماهنگ، این رفتار دولت مردان آمریکا را محکوم کنیم.
عضو شده در: 19 شهریور 1384 پست: 1201 محل سکونت: ساوه
امتياز: 28580
سلام؛
به خاطر اين تاپيك و اينكه به فكر "ساوهسرا" هستي، ممنونم مهدي جان
به نظر من بيش از محكوم كردن آمريكائيان (كه خدا احتياج جهان بهشون رو برطرف كنه) به خاطر اين كارشون، بايد كساني رو محكوم كنيم كه توي اين كشور احتمالا دارن كمكاري ميكنن
منظورم مسئولينيست كه ميتونن تدابير لازم رو درباره موضوع مورد بحث، بينديشند و كوتاهي ميكنند!
متأسفانه ايران عظيم ما، هنوز مجهز به ديتاسنتر (Data Center) نيست و ما مجبوريم در اين زمينه، منت و ناز آمريكاييها رو بكشيم!
حق هم دارن هر بار اشوه كنند و از سرويس دادن به ايرانيها خودداري كنن
حتي بسياري از سايتهاي دولتي ما بر روي ديتاسنترهاي آمريكاييست و اين يعني ...!
لابد چند وقت پيش شنيديد كه سايت "ايسنا" (ISNA) (يكي از مهمترين خبرگزاريهاي ايران) مدتي بسته شد! و اين به خاطر قطع سرويسدهي طرف آمريكايي بود!
پس،
اين طبيعيه كه روزانه دهها سايت امثال "آفتابگردان" قرباني اين تصميمات شوند
من خودم چندين مورد از حذف بهترين سايتهاي ايراني سراغ دارم كه بدون هيچ دليلي، تمامي اطلاعات اون سايت، حذف شده!
به هر حال،
bineshan17, جان،
به جاي شعار "انرژي هستهاي حق مسلم ماست" بيا و شعار "ديتاسنتر ايراني حق مسلم ماست" را فرياد كنيم
عضو شده در: 30 آبان 1384 پست: 627 محل سکونت: بسیج یک
امتياز: 16869
ای داد بیداد
حیف اونه همه پستی که من زده بودم
طبق محاسبات من بعد از بازیابی دیتا بیس پاک شده حدو 300 تا پست از کل پستهای ساوه سرا پاک شده (شکلک گریه مایل به عصبانی و نیمه خوشحال و عینکی !!!!)
از همه مهمتر اون تاپیک کرانچیم بود . اشکال نداره فردا سرپاش میکنم
ولی من شنیدم سروش صدا و سیما و پارس آنلاین حدود 1 ساله دارن برای راه اندازی دیتا سنتر ایرانی کار میکنن .
حتی شنیدم بعد از راه اندازی اجرای آزمایشی که همین الان داره انجام میشه و یه مدت کوتاه به کمک سروش صدا و سیما قراره اینترنت ایرانی رو داخلی کنن ( شکلک یه شکلک خیلی عصبانی )
ولی سایت بازتاب پارس آنلاین رو رانت خوار ترین ISP ایرانی اعلام کردم . خودتون میتونید بخونید ، اینم لینکش :
http://www.baztab.com/news/38277.php
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید