تاریخ: دوشنبه 30 آبان 1384 - 08:49 عنوان: تشکر و تقدیر از راه اندازی این فا
عضو فعال
عضو شده در: 30 آبان 1384 پست: 627 محل سکونت: بسیج یک
امتياز: 16869
به نام خدا
ضمن خوش آمد گویی خودم به این سایت باحال
به استحضار میرساند که بنده خیلی اتقاقی با این سایت آشنا شدم و وقتی دیدم جایی برای عزیزان ساوه ای ساخته و پرداخته شده تا در آنجا به بحث و تبادل نظر بپردازن خیلی خوشحال شدم .
من ارادت خاصی به ساوه ای ها دارم چون خودم یه ساوه ای هستم و به خودم میبالم که در ساوه متولد شدم
از حمید جان مدیریت سایت هم خیلی ممنون بخاطر زحماتی که برای راه اندازی این سایت کشیدن امیدوارم که هر چه سریعتر خبر راه اندازی این سایت رو به گوش تموم همشهریهام برسونه و تبلیغات گسترده ای راجع به این موضوع بکنه .
منم هم در این زمینه تموم تلاشم رو میکنم تا به امید خدا فاروم پرباری داشته باشیم و بتونیم متحلقات ساوه رو به نسل های آینده انتقال بدیم
حمید جان من در خدمتم
یا علی
عضو شده در: 19 شهریور 1384 پست: 1201 محل سکونت: ساوه
امتياز: 28580
adame_haji, جان، يا اگه درست متوجه شده باشم، محمد جان!
ما هم از طرف خودمون ورودتون به اين سايت رو خوش آمد ميگيم
اميدوارم با كمك شما و همه اهالي، سايتي در خور ساوه و محلي براي بحث و تبادل نظر اهالي داشته باشيم،
در اين راه دست ياري همه اهالي خوب ساوه را به گرمي ميفشاريم
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید