تاریخ: جمعه 30 تیر 1391 - 13:41 عنوان: برنامه ساوه سرا برای ماه مبارک رمضان...؟
داره کولاک میکنه!
عضو شده در: 27 تیر 1391 پست: 124
امتياز: 3205
سلام
چرا ساوه سرا برای ماه رمصون برنامه خاصی نداره تا کاربرانش رو هم مشغول کنه و هم بهشون بحره ای برسونه؟
ماه رمضون و این گرما خیلی ها رو به پای کامپیوتر و اینترنت میکشونه! خُب بهترین زمان برای استفاده بهینه از این وقت در محیط مجازی الان میباشد!
یه انتقاد دیگه....چرا مسابقه های ساوه سرا همه در قالب عکاسی و هنری هست؟ خب چی میشه مسابقه های سوالی و فرهنگی هم بزاره؟ مسابقه هایی که مناسب ماه رمضون باشه؟!
با برنامه حرکت کنید لطفاً !
این مطلب آخرین بار توسط mohammad8668 در جمعه 30 تیر 1391 - 17:44 ، و در مجموع 1 بار ویرایش شده است.
تاریخ: جمعه 30 تیر 1391 - 14:21 عنوان: پاسخ به «برنامه ساوه سرا برای ماه مبارک رمضان...؟»
مدیريت كل سایت
عضو شده در: 19 شهریور 1384 پست: 1201 محل سکونت: ساوه
امتياز: 28580
سلام؛
بسیار بسیار طرح خوبی بود.
mohammad8668, جان،
شما مسؤولیت برنامهریزی و اجرای این موارد رو به عهده میگیرید؟
اگر موافق بودید، به من پیغام خصوصی بدید.
تاریخ: جمعه 30 تیر 1391 - 17:59 عنوان: Re: پاسخ به «برنامه ساوه سرا برای ماه مبارک رمضان...؟»
داره کولاک میکنه!
Hamid نوشته است:
سلام؛
بسیار بسیار طرح خوبی بود.
mohammad8668, جان،
شما مسؤولیت برنامهریزی و اجرای این موارد رو به عهده میگیرید؟
اگر موافق بودید، به من پیغام خصوصی بدید.
سلام
خواهش میکنم آقا حمید. والا کاش زودتر این بحث مطرح شده بود تا برنامه ریزی های لازم سر وقتش شده بود!!!
بنده این روزها درگیرمسائل مختلف شدم و فرصت نشد که بیام و کاری انجام بدم!
به هر حال باز هم اگر تونستم میام خدمتتون و برنامه های احتمالی رو ارائه میکنم.
ضمناً از برخی از کاربران گرامی که در تهیه سانا همکاری داشته اند و در برنامه های دیگر شاهد فعالیت خوبشان بوده ام،میتوان استفاده نمود! با توجه به شناختی که دارم قابلیت ارائه طرح و اجرای خوبی دارند.
سوال: آیا اگر مثلاً بخواهیم طرح مسابقه و یا چیزی شبیه به آن را اجرا کنیم بودجه یا هدیه ای وجود داره که بتوان به برندگان اهدا نمود؟
یا توصیه به کاربران : اگر شد برنامه ای برای ساوه سرا بگذاریم که چه بهتر، اما اگر نشد سایت هاب تبیان و راسخون برنامه های خوب ومتنوعی برای ماه رمضان درنظر گرفته امد....
از مسابقات مختلف و متنوع گرفته تا برنامه های طرح قران و غیره!
آدرس تبیان :www.tebyan.net
آدرس راسخون : www.rasekhoon.net
تاریخ: جمعه 30 تیر 1391 - 22:22 عنوان: پاسخ به «برنامه ساوه سرا برای ماه مبارک رمضان...؟»
کاربر نیمه فعال
عضو شده در: 3 آذر 1389 پست: 237 محل سکونت: یه گوشه دنیا
امتياز: 6270
مرسی mohammad8668, جان
سلام ؛ طرح خیلی خوبیه ،منم هستم ؛ اگه برنامه ای هست که میخوایین تو ساوه سرا اجرا کنین زودتر اعلام کنین که ما هم عضو بشیم.
مثلاً همین ختم قرآن دسته جمعی یا هر برنامه فرهنگی دیگه.
من به شخصه اعلام آمادگی میکنم
ممنون از مدیران و زحمت کشان ساوه سرا
تاریخ: جمعه 30 تیر 1391 - 22:49 عنوان: Re: برنامه ساوه سرا برای ماه مبارک رمضان...؟
داره کولاک میکنه!
سلام دوستان
من فقط طرح ختم قران فعلاً به ذهنم میرسه! منتها نیازمند مشارکت زیاد هست!!
میشه یه تاپیکی ایجاد بشه و اونهایی که آمادگی دارن اعلام کنن، بعدش مدیر بر اساس صفحات قران برای هر کدام قسمتی را مشخص کند تا بخونه!
طرح مسابقه و اینها هم به نظر مدیر بستگی داره و هم یکمی وقت گیره!
خانم Atena یکی از کسایی که رو کمک و مشارکتشون حساب میکنم شمایید، لطفاً پاس ندید به مات
تاریخ: جمعه 30 تیر 1391 - 22:53 عنوان: پاسخ به «برنامه ساوه سرا برای ماه مبارک رمضان...؟»
همكار در ساوهسرا
عضو شده در: 26 مهر 1389 پست: 1302
امتياز: 33700
mohammad8668, بله ديگه
از اين طرح ها اگه هست بنده هستم
ميخاهيد جز اول رو من بر ميدارم
حالا تاپيك بزنيد با مدير هماهنگي بشه حتمااااااا
بازهم ممنون حتما پيگيري كنيد
تاریخ: جمعه 30 تیر 1391 - 23:13 عنوان: Re: پاسخ به «برنامه ساوه سرا برای ماه مبارک رمضان...؟»
داره کولاک میکنه!
atena نوشته است:
mohammad8668, بله ديگه
از اين طرح ها اگه هست بنده هستم
ميخاهيد جز اول رو من بر ميدارم
حالا تاپيك بزنيد با مدير هماهنگي بشه حتمااااااا
بازهم ممنون حتما پيگيري كنيد
chera hamash az man maye mizaran hame:((((((((
engari saveh saraeia faghat donbale yeki migardan tarha ro ejra kone:D
تاریخ: جمعه 30 تیر 1391 - 23:52 عنوان: Re: پاسخ به «برنامه ساوه سرا برای ماه مبارک رمضان...؟»
داره کولاک میکنه!
atena نوشته است:
mohammad8668, دوست عزيز
اگه سخته بسم الله بگيم شروع كنيم خودمون
بالاخره همه براي طرح هاي مثبت بايد دست بكار شن
سخت که نیست! اما دست تنها هم نمیشه!
پس یه تاپیک ایجاد کنید(کنیم) و توش بنویسیم هر کی برای ختم قران آمادگی داره توش نام کاربری ش رو بنویسه! تا یک هفته هم زمان ثبت نام!
بعد یک هفته بر اساس تعداد ثبت نام شده ها میایم و از رو قران سهم هر کس را مشخص میکنیم!
خوبه؟
تاریخ: شنبه 31 تیر 1391 - 00:00 عنوان: Re: پاسخ به «برنامه ساوه سرا برای ماه مبارک رمضان...؟»
مدیريت كل سایت
عضو شده در: 19 شهریور 1384 پست: 1201 محل سکونت: ساوه
امتياز: 28580
mohammad8668 نوشته است:
atena نوشته است:
mohammad8668, دوست عزيز
اگه سخته بسم الله بگيم شروع كنيم خودمون
بالاخره همه براي طرح هاي مثبت بايد دست بكار شن
سخت که نیست! اما دست تنها هم نمیشه!
پس یه تاپیک ایجاد کنید(کنیم) و توش بنویسیم هر کی برای ختم قران آمادگی داره توش نام کاربری ش رو بنویسه! تا یک هفته هم زمان ثبت نام!
بعد یک هفته بر اساس تعداد ثبت نام شده ها میایم و از رو قران سهم هر کس را مشخص میکنیم!
خوبه؟
با این موافقم.
تاپیک رو ایجاد کنید.
بعد از یک هفته، تعیین میکنیم کی کدوم صفحات رو بخونه.
فقط طرح یک مسابقه عمومی که مثلاً با تستا برگزار کنیم هم بد نیست.
مثلاً یک PDF در مورد یک موضوع منتشر کنیم، بعد از توش 20 تا سؤال در بیاریم. هر کی 90 درصد جواب صحیح داد، به قید قرعه به سه نفر جایزه میدیم.
مثلاً نفر اول: یک دامنه دات.آی.آر به انتخاب خودش+200 مگابایت فضای رایگان از طرف هاستینگ آفتابگردان که میتونه یک سایت شخصی یا آموزشی راه اندازی کنه و یا هر کاری باهاش خواست انجام بده.
نفر دوم: یک دامنه دات.آی.آر+100 مگابایت فضا
نفر سوم: یک دامنه دات.آی.آر+50 مگابایت فضا
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید