تاریخ: شنبه 31 تیر 1391 - 12:16 عنوان: طرح ویژه ختم قرآن کاربران ساوه سرا (ماه مبارک رمضان1391)
داره کولاک میکنه!
عضو شده در: 27 تیر 1391 پست: 124
امتياز: 3205
سلام خدمت تمامی کاربران گرامی سایت ساوه سرا،
حلول ماه مبارک رمضان را خدمت همه شما عزیزان تبریک و تهنیت ععرض میکنیم
امیدوارم بتوانیم از این ماه پر خیر و برکت بهره لازم را ببرم، انشاالله.... قصد داریم اقدام به ثبت نام طرح پر فیض و برکت ختم قرآن ساوه سرایی ها برای ماه رمضان را بنماییم.
لذا دوستانی که مایل به شرکت در این طرح هستند از امروز تا پایان روز جمعه 6 مرداد زمان دارند که با ایجاد پستی در این تاپیک آمادگی خود را برای شرکت در این طرح اعلام نمایند.
متن پست های اعلام شده ی شما عزیزان فقط شامل نام کاربری خودتان باشد،از نوشتن و تایپ کردن سایر مطالب و پست های بیهوده در این تاپیک خودداری نمایید.
ضمناً دوستانی که تمایل دارند بیشتر در این طرح سهیم باشند و مقدار بیشتری قرآن تلاوت کنند میتوانند به شیوه ای که توضیح داده میشود پست های متعددی ایجاد کنند(هر پست برابرِ حجم مشخصی از قرآن را اختصاص میدهد).
نکته ی مهم اینکه دوستانی که تمایل به مشارکت بیشتر دارند باید از زدن پست های متوالی خودداری نمایند و بایئد حداقل پست کاربر دیگری میان پست ها وجود داشته باشد!
به عنوان مثال اگر کاربر soveh میخواهد 2 بار در طرح شرکت کند،باید ابتدا پستی بگذارد(به عنوان دفعه ی اول شرکت در طرح) سپس برای پست دوم خود باید منتظر بماند تا کاربر دیگری پست بگذارد(مثلاً Hamid بعدش پست میگذارد) وبعد از Hamid دوباره soveh میتواند پست بگذارد و در طرح شرکت نماید.
بعد از پایان مهلت ثبت نام در طرح،پست های شما توسط مدیر سایت ویرایش شده و در داخل آن شماره آیات و نام سوره هایی از قرآن که به شما تعلق میگیرد اعلام خواهد شد.
منتظر مشارکت همه ی شما سروران هستیم....
این مطلب آخرین بار توسط mohammad8668 در شنبه 31 تیر 1391 - 13:46 ، و در مجموع 1 بار ویرایش شده است.
سلام
خودمم که هستم!
فقط دوستانی که میتونن بیشتر بخونن همونطور که گفتم تعداد بیشتری پست بگذارند تا ما بدانیم و بتونیم برایشون به مقدار بیشتری تعلق بدهیم!
اگر 30 تا پست هم زده شود یعنی به اضای هر نفر یک جزء قران، کمی زیاد هست(برای بنده که در چند طرح قرائت قران دیگر نیز حضور دارم کمی زیاد مشه) پس امیدوارم شاهد مشارکت فعال بچه ها باشیم.
از مدیر محترم هم به جهت تبلیغ این طرح کمال تشکر را دارم.
سلام
ضمن آرزوی قبولی طاعات، از دوستان بابت مشارکت در طرح تشکر میکنم،
باز هم باید مشارکت بیشتر شود تا حجم سهمیه هر نفر به مقدار مثعادل تری برسه.
شمناً دوستانی که دنبال ثواب معنوی بیشتر هستند میتوانند به تعداد بیشتری در طرح شرکت نمایند.
دوستانی که 2 بار شرکت کرده اند هم میتوانند تعداد را بالا ببرند!
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید