تاریخ انسان، دردناک، دردآلود و درد زاست و عاشورا درد بزرگیست که در میان آن با نقش جاوید خود هنوز هم انسانها را بر میانگیزد تا بخروشند و برای کاستنش تلاش کنند...
و اینک ما ایستادهایم تا حماسهی جاوید خورشید را زنده کنیم تا نور آن بر تمام زاویههای زندگی انسانی بتابد و هر حرکت ما عکسی باشد از انعکاس شعاع خورشید عاشورا...
به همین منظور تیم مدیریت ساوه سرا اولین دوره از مسابقات عکس عاشورایی را برگزار میکند، دوستان عزیز میتوانند گزیدهای از بهترین آثار عكاسی خود را در این تاپیک ارسال نمایند.
موضوعات
ماه محرم
قیام عاشورا
و به تصویر کشیدن مراسم و آئینهای عزادارای سرور و سالار شهیدان
شرایط
شرکت برای عموم آزاد است.
عکاسی با هر نوع دوربین آنالوگ یا دیجیتال (حتی گوشیهای موبایل) بلامانع است.
هر عکاس میتواند تعداد 5 عکس از برترین تصاویر ثبت شدهی خود را با حجم 500کیلوبایت ارسال نماید.
ارسال عکسهای آرشیوی مربوط به سالهای گذشته در صورت نو بودن سوژه مورد نظر بلامانع بوده و مورد پذیرش است.
مهلت ارسال آثار
تا اربیعین حسینی
انتخاب آثار
توسط تمامی کاربران و بلافاصله پس از اتمام مهلت ارسال آثار
عضو شده در: 19 شهریور 1384 پست: 1201 محل سکونت: ساوه
امتياز: 28580
اگر حداقل ده نفر عکس ارسال کنند، جوایز مسابقه رو اینطور در نظر خواهیم گرفت:
نفر اول یک لیوان تبلیغاتی کانون آفتابگردان با آرم «آفتابگردان، ساوهسرا و سانا» به عنوان یادگاری و بن خرید از فروشگاه آفتابگردان به مبلغ ۱۵ هزار تومان.
نفر دوم بن خرید از فروشگاه آفتابگردان به مبلغ ۱۵ هزار تومان
نفر سوم بن خرید از فروشگاه آفتابگردان به مبلغ ۱۰ هزار تومان
خانم blind عزیز یه چیزی هست بهش میگن حرف درگوشی معمولا میخوان کسی متوجه نشه ازش استفاده میکنن .. مصداقش هم همین عکس قرض دادنه
خانم جان پیغام خصوصی میدادین خوب .. الان دیگه با عکس قرضی هم بخوام تو مسابقه شرکت کنم مدیر رد صلاحیت میکنن منو خوب
انشاء الله صد سال بعد که اون سیاره ای که تو تولد سانا از ساوه رد شد خواست دوباره برگرده آقای نیرومند از این لیوانها بهمون هدیه میدن
من تا اون لیوانو از آقای نیرومند نگیرم راحت نمیشم. منظورم این نیست که عکس بفرستم تا شاید برنده بشم. من بیشتر تمایل دارم دوستان عزیزم تو مسابقات شرکت کنن ومن ارسال ها رو تماشا کنم و لذت ببرم. اما حاضرم تمام ساوه رو عکاسی کنم تا آقای نیرومند یکی از اون لیوانا رو به من بدن.
ضمنا عکس قرض میدم ...مال دزدی که بهت نمیدم.
در جهت دریافت اون لیوان باید متحد شیم و عاجلا اقدام کنیم و منتظر اون عبور سیاره هزار ساله نشینیم خانم جان.
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید