تاریخ: جمعه 1 آذر 1392 - 14:43 عنوان: ماه محرم در ساوه به روایت تصویر
همكار در ساوهسرا
عضو شده در: 20 مهر 1385 پست: 72 محل سکونت: خيابان تهران
امتياز: 1840
محرم در ساوه حال و هوای خاصی دارد یک ساوجی هر کجای دنیا که باشد در ماه محرم دلش برای مراسم و حال و هوای شهر ساوه پر میکشد امیدوارم با این تصاویر بتوانم اندکی از حال و هوای این مراسم را نشان بدهم
تاریخ: شنبه 2 آذر 1392 - 10:35 عنوان: پاسخ به «ماه محرم در ساوه به روایت تصویر»
همكار در ساوهسرا
ممنونم از محبت شما . همیشه گفتم که ساوه سرا سرای من بوده و هست
متاسفانه امسال ظهر عاشورا موقع آتش زدن خیمه ها باطری دوربین من تموم شد و باطری اضافه هم خالی بود و زجر آورترین لحضه برای من بود
Hamid, حمید جان رو نمیخواد وقتی یه دوربین حرفه ای دستت باشه راحت میتونی از هر چیزی عکس بگیری یعنی مردم کمتر موضع میگرن در قبال عکس انداختن ازشون چون در ذهن مردم این طور جا گرفته که کسی که یه همچین دوربینی داره حتما یا خبرنگاره یا از مجله و یا یک جای مهمی است و خیلی هم رقبت دارن که ازشون عکس گرفته بشه و خیلی از مردم خواهش میکنن که از بچه هاشون عکس بگیری ولی برعکس وقتی کسی با موبایل عکس بگیره و یا با دوربین های خانگی به شدت موضع میگیرن چون در ذهن خودشون مطمئن هستن که از عکس ها سو ء استفاده میشه البته کمی هم رو میخواد که فکر میکنم شما اگر دوربین حرفه ای هم دستت بگیری و کسی خواهش هم بکنه که ازش عکس بگیری روت نشه
rezvaneh, ممنونم از لطف شما
دوستان شما کدام یک از عکس ها رو بیشتر دوست میدارید ؟ لطفا شماره عکس رو بگید که من پنج تا از اون عکس ها رو در مسابقه شرکت بدم
تاریخ: شنبه 2 آذر 1392 - 23:14 عنوان: پاسخ به «ماه محرم در ساوه به روایت تصویر»
همكار در ساوهسرا
Hamid, حمید جان شما با همین پول میتونید دوربین های بهتری بگیرید من شخصا بین نیکون و کنون دوربین کنون رو بیشتر می پسندم پیشنهاد من این مدل است Canon EOS 5D
بیشتر عکاسان حرفه ای از دوربین کنون استفاده میکنن و بیشتر اتلیه های عکاسی هم از کنون 5 دی استفاده میکنن
در مشخصات این دوربین به نقل از سایت از اون دوربینی که شما انتخاب کردید به مراتب بهتر هست
: ( در واقع دوربین کانن EOS-5D MK II رقبای نزدیک خود را از نظر رزولوشن ( نیکون D700 ) و امکانات ( سونی A900 ) براحتی پشت سر می گذارد .)
و اما میرسیم به مبحث اصلی که کار کردن با این دوربین هست و نحوه عکاسی درست و آشنایی با مفاهیم و تعاریف عکاسی البته چه شما دوربین خریدی چه نخریدی تو رو جان هر کسی که دوست داری پیگیری کن که در جهاد دانشگاهی کلاس آموزش اکادمیک و حرفه ای عکاسی برگزار بشه من چند باری مراجعه کردم که یک بارش خود شما بودی و اسم و شماره تلفن و مشخصات دادم و اعلام کردم که مدرس از شما هنرجو تا سقف برگزاری کلاس با من و هنوز هم روی حرف خودم هستم
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید