تاریخ: شنبه 29 فروردین 1388 - 15:16 عنوان: امروز در مخابرات چه گذشت؟!!!
خوب داره پيش ميره
عضو شده در: 5 مهر 1387 پست: 31
امتياز: 875
با سلام.
دقایقی پیش در میدان مخابرات ساوه شاهد جمع شدن عده بسیار زیادی بودیم!!!
شاید بپرسید چرا؟!!!!
قضیه از آنجا شروع شد که مامورین نیروی انتظامی موتور یه بنده خدایی را میگیرن(موتور منو هم دیروز گرفتن و تا حالا 50 هزار تومان خرج کردم ولی ندادن)
بعدش میگن خواستن از طرف پول بگیرن موتورشو ول کنن(زیر میزی به عبارتی)البته از درست بودنش اطلاع ندارم و حرف مردم رو میزنم.
خلاصه طرف یه اسلحه از پشتش در میاره و با شیوه خودش میره بالای پایه تابلویی که چند سال پیش اونجا بود .یه تیر هوایی میزنه!
و از اون بالا هر چی از دهنش در میاد به ..... میگه.
خلاصه نیم ساعت میکشه و افراد حاضر خیلی زیاد میشن.
به نظرم کل نیروهای امنیتی ساوه هم اومدن!
خلاصه خیلی موضوع داغی میشه!
در این میان چند درگیری ریز نیز رخ میده!
خلاصه پدر و مادر طرف میان و یکم حرف میزنن!
یکی میره بالا تا بیارتش ولی پسره اجازه نزدیک شدن نمیده و تقریبا 3-4 دقیقه بعد خودش میاد پائین و میبرنتش توی نیروی انتظامی که دیروز موتور من بدبختو بردن!
هیچی دیگه داستان تموم میشه.فردا پس فردا اگه وقت کردم فیلم کاملشو آپلود میکنم میزارم.راستی چند تا موبایل هم از ملت گرفته شد.
تاریخ: شنبه 29 فروردین 1388 - 21:09 عنوان: اصل جریان به روایت ایسنا
مدیريت كل سایت
عضو شده در: 19 شهریور 1384 پست: 1201 محل سکونت: ساوه
امتياز: 28580
سلام؛
آره، عجب جریانیه این خبرهای داغ
من ظهر توی جهاد بودم که دفتر خبرگزاری ایسنا هم به حساب میاد. خانم خبرنگار گفت: آقای نیرومند یک خبر داغ واسه سایتتون دارم!!
خلاصه، گفت الان رفتم مخابرات و خبرش رو تهیه کردم و توی ایسنا ارسال کردم. اینم متن خبر و عکس اون آقا:
http://markazi.isna.ir/mainnews.php?ID=News-29286
الان مجید ما رفته مسجد اومده، از در اومده تو میگه: آقا خبر دست اول رو شنیدید؟ خبر نداشت که ما خودمون خبرگزاریم
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید