تاریخ: پنجشنبه 29 مهر 1389 - 10:39 عنوان: سوال بعد از ارسال هر پست
کاربر نیمه فعال
عضو شده در: 29 مهر 1389 پست: 355 محل سکونت: ساوه سیتی
امتياز: 9540
از mIn
به مدیریت محترم فروم ساوه سرا
یه پیشنهاد یا سوالی داشتم !
بعد از ارسال هر پست یه پیام میاد که می خواهید پیام رو ببینید یا برگردید به بخش
خب چه کاریه . ینی اگه نپرسه کار ساده تره خب میشه گفت چون اتوی همه فروم ها اینطوری هست که همون پیام و تاپیک دیده بشه نت گرد و فروم باز ها هم به این مساله عادت دارن ( از طرف خودم حرف می زنم نه دیگران )
تاریخ: پنجشنبه 29 مهر 1389 - 13:04 عنوان: پاسخ به «سوال بعد از ارسال هر پست»
مدیريت كل سایت
عضو شده در: 19 شهریور 1384 پست: 1201 محل سکونت: ساوه
امتياز: 28580
mIn, جان،
سلام و خوش آمدی.
توی برنامهنویسی ما یه جملهای داریم که بد نیست اینجا بگم:
میگن اگر بتونی چرخ رو از ابتدا اختراع کنی مقرون به صرفهتر هست تا بخوای از چرخ آماده استفاده کنی!!
توی برنامهنویسی هم اگر بشینی خودت یک سیستم بنویسی، خیلی مقرون به صرفهتر هست تا استفاده از سیستم آماده.
سیستمی که روی ساوسرا هست، یک سیستم آمادهست... (یک کامپوننت به حساب میاد)
من تا بخوام بفهمم روال ارسال یک پست در کدوم فایل از سایت نوشته شده که بخوام تغییرش بدم، پیر شدم!!
البته اعتراف میکنم که وقت کافی هم برای این کار نیست. یعنی کارهای مهمتری سر راه هست
به هر حال، چند ثانیه در اون لحظه صبر کنید تا خودش منتقل بشه به صفحه پست شما.
تاریخ: پنجشنبه 29 مهر 1389 - 14:09 عنوان: پاسخ به «سوال بعد از ارسال هر پست»
کاربر نیمه فعال
عضو شده در: 29 مهر 1389 پست: 355 محل سکونت: ساوه سیتی
امتياز: 9540
نقل قول:
mIn, جان،
سلام و خوش آمدی. Winking
توی برنامهنویسی ما یه جملهای داریم که بد نیست اینجا بگم:
میگن اگر بتونی چرخ رو از ابتدا اختراع کنی مقرون به صرفهتر هست تا بخوای از چرخ آماده استفاده کنی!!
توی برنامهنویسی هم اگر بشینی خودت یک سیستم بنویسی، خیلی مقرون به صرفهتر هست تا استفاده از سیستم آماده.
سیستمی که روی ساوسرا هست، یک سیستم آمادهست... (یک کامپوننت به حساب میاد)
من تا بخوام بفهمم روال ارسال یک پست در کدوم فایل از سایت نوشته شده که بخوام تغییرش بدم، پیر شدم!!
البته اعتراف میکنم که وقت کافی هم برای این کار نیست. یعنی کارهای مهمتری سر راه هست Sad Winking
به هر حال، چند ثانیه در اون لحظه صبر کنید تا خودش منتقل بشه به صفحه پست شما.
آها
تنکیو زیاد
حق با شماس ، من خودم وقتی می خوام برنامه دزدی کنم آخرش خراب میشه نسبت به اینکه از اول نوشته باشمش
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید