تاریخ: سهشنبه 8 آذر 1390 - 12:25 عنوان: آيا بايد غير بومي ها کار کنن ساوه اي بيکار بمونن ؟
شروع فعالیت
عضو شده در: 8 آذر 1390 پست: 12 محل سکونت: saveh
امتياز: 320
جديدا بسياري از پست هاي مهم در ساوه به غير بومي ها داده مي شود و اونها هم اقوام خودشونو ميارن سر کار و بعد به ماها مي خندن و شهر مارو مسخره مي کنن ؟
آيا اين انصاف جووناي خوب شهرمون بيکارن و بعد .....
ايراني عزيز
من نژاد پرست نيستم
به جمله من کامل توجه کن
بعدشم اگه بزارن بله حتما مي گيرن وتلا به ما ها مهلت نمي دن
بعدشم وضعيت بد اقتصاد شامل همه است نه بقيعه از شهراشون بيان اينجا کار کنن خودمون بيکار داشته باشيم
تاریخ: شنبه 23 اردیبهشت 1391 - 11:07 عنوان: پاسخ به «آيا بايد غير بومي ها کار کنن ساوه اي بيکار بمونن ؟»
عضو فعال
عضو شده در: 30 آبان 1384 پست: 627 محل سکونت: بسیج یک
امتياز: 16869
خداییش بچه های ساوه خیلی غرور دارن توی کار
کمتر 2-3 ماه اخراج میشن
خوب و للاهی کار نمیکنن
باد تو کلشون هست
زیر کار در رو هستن
تا تقی به توقی میخوره میرن جار میارن اونم 2 تا مینی بوس برای دعوا !!!!!!!!!
ولی رشتی جماعت کار میکنه شبانه روز مرخصی نمیخواد . جمعه هم سر کار میاد . زیر آب هم میزنه تا باقی بمونه . به کم قانست . بله قربان میگه
خب اگه کار فرما باشی ساوه ای میاری یا رشتی و لر و کرد ؟ خدایشش راست بگو
قبل از اینکه فحش بدی در جریان باش خودم ساوه ای اصیل هستم
یا علی
این مطلب آخرین بار توسط adame_haji در شنبه 23 اردیبهشت 1391 - 18:35 ، و در مجموع 1 بار ویرایش شده است.
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید