عضو شده در: 1 اردیبهشت 1390 پست: 217 محل سکونت: saveh
امتياز: 5880
آقا سلام
اینجا چه خبره؟! میشه با احترامم حرف زد ،اکثر جملات نیش دارن!منم حس سااااااس
قابل توجه ساوه عزیز،من کلا دقیقه نودو دوست دارم ،مشکلی که نیست؟!اقراره درمورد عکسها نظر بدیم نه در مورد نوشته های آدما
نمی دونم وقتی هست یا نه برای رای دادن ولی میخوام تشکر کنم از jazrejonone عزیز به خاطر عکس های زیبایی که گرفتند واقعا عالی بود اگه قرار بود به دونفر رای بدم یکیشون حتما ایشون بودند،مررررسی واقعا انتخاب سخته نمی شه یکی رو انتخاب کرد ،به نظر من همه ی دوستان برنده اند.ولی رای من ...
glasy_heart
سلام
دوستان من به این عکس رضوانه رای میدم واقعاً نه به این علت که دوستمه ، به نظر من بهترین ایده و عکاسی ماله عکسهای رضوانه است، با توجه به اینکه تخصصی در این زمینه نداره ولی سوژههاش جذاب و جدیده
تاریخ: جمعه 2 دی 1390 - 00:47 عنوان: پاسخ به «۞۞۞ مسابقه اناری ۞۞۞»
مديريت كل انجمنها
عضو شده در: 2 فروردین 1389 پست: 3473 محل سکونت: IRAN
امتياز: 87705
ممنونم Aliabadi, جان ولی چون بعد از تاریخ اعلام شده رای دادید...متاسفانه ........
از همه ی کاربران ساوه سرا مخصوصا عزیزانی که در مسابقه و رای دادن به کارهای دوستان شرکت کردند، تشکر می کنم.
این تاپیک هم 4 ماه بیاد ماندنی را پشت سر گذاشت و عکسهای فوق العاده زیبایی در آن جمع شد
و نسبت به سال قبل کیفیت و کمیت کارها فوق العاده پیشرفت کرده بود.
مسابقه امسال مسابقه ی ایده ها بود و کیفیت دوربین ها کمتر بچشم آمد. پیشرفت دیدگاه های کاربران نیز بسیار جای امیدواری داشت.
و باز هم از همه چیز خوشحال کننده تر و زیباتر ....حضور گرم و دوستانه ی همه ی کسانی بود که ساوه سرا و ساوه و بهترین سوغاتی اش را دوست دارند...واقعا قشنگ بود.
یکبار دیگه برای حضور گرم و امیدبخشتون بسیار تشکر می کنم. امیدوارم همواره سربلند باشید و هرگز از تلاش برای پیشرفت خود و شهرتون خسته نشوید.
در پایان، از حمید عزیز که بانی بوجود آمدن همه ی این اتفاقات خوب هستند هم تشکر می کنم و براشون آرزوی سلامتی دارم.
و اما...........
برندگان:
همونطور که اطلاع دارید....
نفر اول: rezvaneh, عزیز
نفر دوم: glasy_heart, عزیز
نفر سوم: Aliabadi, عزیز
به این سه دوست عزیز که از همراهان همیشگی ساوه سرا هستند تبریک میگم و نحوه دسترسی به جوایزشون را بصورت خصوصی بهشون اعلام می کنم.
تاریخ: جمعه 2 دی 1390 - 01:31 عنوان: پاسخ به «۞۞۞ مسابقه اناری ۞۞۞»
همكار در ساوهسرا
عضو شده در: 26 مهر 1389 پست: 1302
امتياز: 33700
مباركا باشه انشاالله
آقا عمومي هم اعلام ميكردين اشكالي نداشتا
نهايتش اين بود شريكي بهره مند ميشديم ديگه
ثوابم داشت
بازم ار عكساي زيباتون تشكر به عمل مياد
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید