تاریخ: چهارشنبه 7 دی 1390 - 15:57 عنوان: پاسخ به «استقلالی ها»
مديريت كل انجمنها
عضو شده در: 2 فروردین 1389 پست: 3473 محل سکونت: IRAN
امتياز: 87705
hazraty, جان به ساوه سرا خوش آمدی
لطفا برای ایجاد تاپیک هایی وقت بگذارید که مفید باشند و بیشتر با شهر ساوه همخوانی داشته باشند یا اگر هم جهت سرگرمی اونها را ایجاد می کنید هدفمند یاشند و بتوانند وقت آزاد کاربران را به بهترین شکل پر کنند.
اگر به قسمت انجمن ها مراجعه کنید تاپیک های بسیاری را به مانند همین تاپیک خودتون می بینید که پس از مدتی رها شده اند و به فراموشی سپرده شده اند.
تاریخ: پنجشنبه 8 دی 1390 - 18:19 عنوان: پاسخ به «استقلالی ها»
کاربر نیمه فعال
عضو شده در: 1 اردیبهشت 1390 پست: 217 محل سکونت: saveh
امتياز: 5880
سلام به همه ی استقلالی ها soveh, جان،ببخشید!چه اشکالی داره مثل اکثر سایت ها ،یه تاپیکی با این عنوان داشته باشیم که بعد از برد تیم مورد علاقه بتونیم از این طریق به طرفدارهای تیممون تبریک بگیم؟!
من که فکر میکنم خوبه .
تاریخ: یکشنبه 11 دی 1390 - 15:58 عنوان: پاسخ به «استقلالی ها»
کاربر نیمه فعال
خواهشا استقلالی ها بیان تو ودرمورد استقلال حرف بزنن که اینجوری نه درگیری به وجود بیاد نه تاپیک ،یه تاپیک بی هدف باشه.پیشاپیش از درک بالاتون ممنون
درضمن بردمون در مقابل شهرداری یاسوج در جام حذفی رو به همه ی استقلالی ها تبریک می گم،با اینکه آقای مجیدی جاشون حسابی خالی بود ولی استقلال همیشه سربلند خواهد بود
تاریخ: دوشنبه 12 دی 1390 - 23:30 عنوان: Re: پاسخ به «استقلالی ها»
مديريت كل انجمنها
_heavenly_ نوشته است:
سلام به همه ی استقلالی ها soveh, جان،ببخشید!چه اشکالی داره مثل اکثر سایت ها ،یه تاپیکی با این عنوان داشته باشیم که بعد از برد تیم مورد علاقه بتونیم از این طریق به طرفدارهای تیممون تبریک بگیم؟!
من که فکر میکنم خوبه .
که چی بشه؟
این تاپیک که باز هست و هروقع که دوست داشتین بیایید تبریک بگید...اصلا شیرینی پخش کنید...نقل بپاشید...
ببینم ته ماجرا چی نصیبتون میشه
بازیکن های خوبتون هم که یا بابت یه پیشنهاد توپ مالی میگن که دخترم و... هرچی عِرق و تعصب و رگ و هوادارو غیره را میفروشن و میرن...اون یکی تیم هم که فقط شادی پس از گل دارن
باشه....هی تبریک بگید
خیلی برام جالبه که پول مالیاتمون میره تو حلق یه مشت بی تربیت که ماکزیمم سوادشون سوم راهنماییه
ما یه عمر باید کار کنیم و اون ...... سوار بی ام و و پورشه و ....بشن
خوش بحالتون ............
تاریخ: سهشنبه 13 دی 1390 - 15:42 عنوان: پاسخ به «استقلالی ها»
کاربر نیمه فعال
چی شد چی شد!!!!soveh, جان خوبید شما؟! چقدر زننده حرف زدین!نشد این تاپیک بی سروصدا پیش بره و مخصوص استقلالی ها
یعنی چی!مگه قراره چیزی بشه؟!درمورد بازیکن بزرگی مثل فرهاد مجیدی نمی شه به این راحتی نظر داد بنابراین ترجیح می دم چیزی نگم چون ارزشش پیش طرفداراش کماکان محفوظه .خوشحالی چنین بازیکن متعصب ومتشخصی برای طرفداراش با ارزشه حتی اگه دلیل رفتنش دخترش (تیام )نباشه،این از این.
باشه ....هی تبریک می گیم،ما استقلالی هاکه خسته نمی شیم.
درضمن منشور اخلاقیا بازیکن های پرسپولیسن که هنوز هم محرومن نه استقلالی های فهیم.میزان تحصیلات بازیکن های استقلال که پایین نیست نمی دونم در مورد چه تیمی حرف زدین!البته شما احتمالا کلی حرف می زنین ،خیلی دلتون از فوتبالیستا پره ولی خب خیلی خوبه که کلی حرف نزنین.
من که نمی تونم به خاطر اینکه اونا پولدارنو از این حرفا از فوتبال بیزار باشم شمارو نمی دونم!
تاریخ: سهشنبه 13 دی 1390 - 20:16 عنوان: Re: پاسخ به «استقلالی ها»
مديريت كل انجمنها
_heavenly_ نوشته است:
چی شد چی شد!!!!soveh, جان خوبید شما؟! چقدر زننده حرف زدین!نشد این تاپیک بی سروصدا پیش بره و مخصوص استقلالی ها
یعنی چی!مگه قراره چیزی بشه؟!درمورد بازیکن بزرگی مثل فرهاد مجیدی نمی شه به این راحتی نظر داد بنابراین ترجیح می دم چیزی نگم چون ارزشش پیش طرفداراش کماکان محفوظه .خوشحالی چنین بازیکن متعصب ومتشخصی برای طرفداراش با ارزشه حتی اگه دلیل رفتنش دخترش (تیام )نباشه،این از این.
باشه ....هی تبریک می گیم،ما استقلالی هاکه خسته نمی شیم.
درضمن منشور اخلاقیا بازیکن های پرسپولیسن که هنوز هم محرومن نه استقلالی های فهیم.میزان تحصیلات بازیکن های استقلال که پایین نیست نمی دونم در مورد چه تیمی حرف زدین!البته شما احتمالا کلی حرف می زنین ،خیلی دلتون از فوتبالیستا پره ولی خب خیلی خوبه که کلی حرف نزنین.
من که نمی تونم به خاطر اینکه اونا پولدارنو از این حرفا از فوتبال بیزار باشم شمارو نمی دونم!
اگه به کل کل و غیر منطقی حرف زدن باشه که خیالی نیست...
کلی حرف زدم چونکه فعلا یه نفر بازیکن سالم و میزون تو این مملکت نیست...
بعد هم دوست داری که پَتِه ی تیمت و بازیکناشو بریزم بیرون؟
دوست داری آمار اخلاقی همین تیم محبوبت را اعلام کنم؟
از اکبریان بگم که زندانه؟ یا از آکادمی فوتبال استقلال با کارهای غیر اخلاقی و دزدیهاشون؟ یا از فحش دادن های وسط بازی بازیکنای استقلال؟
از احترام بزرگتر و مربی که آقای جباری بخوبی بجا میارن بگم؟
از زد و بندهای آقای فتح الله زاده بگم؟ از باند بازی دوران ناصر حجازی که الان شده اسطوره و خراب شدنش بگم؟
از دسته سوم رفتن استقلال بگم؟
از سیزدهمی با فیروز کریمی و قول و قرارهای بازیکن ها تو اون دوره بگم؟
از دعوای شاهرخ بیانی بگم؟
از عابدزاده بگم که چجوری از استقلال رفت؟
اسطوره های استقلال کلا اینجوری هستن؟ وحید طالب لو که ته دروازه بانهای ایران بود؟! محمدی که خونش آبی بود؟
قابل توجهت طرفدار هیچ تیم فوتبالی تو هیچ جای دنیا نیستم...ولی اونقدر آمار فوتبالی دارم که بدونم علاقه ام را خرج بازیکن ( که واقعا نامشون برازنده ی اونهاست....در حد همون بازی هستن ) بکنم یا چیز دیگه و یقه خودمو برای کسی جر بدم که بتونه یه جمله یک خطی را تا آخر صحیح و سالم بگه.
میدونی چرا زننده هستش؟ البته از نظر تو؟ چون حقیقته و حقیقت تلخه و دل آدمو بدجور میزنه
تاریخ: سهشنبه 13 دی 1390 - 20:38 عنوان: پاسخ به «استقلالی ها»
همكار در ساوهسرا
عضو شده در: 16 تیر 1390 پست: 1290 محل سکونت: ساوه
امتياز: 33520
soveh جان، بحث با چاشنی مهربانی بد نیست هاااا؟
من خودم به شخصه نه تنها فوتبال.... که هیچی رو قبول ندارم!
اما بالاخره هر کسی حق داره تا راه تخلیه روحی و عاطفی خودش رو انتخاب کنه حالا هر چند این انتخاب از دیده خیلیها نادرست باشه...نمیشه تمام آدمها رو به یک دید نگاه کرد و ازشون توقع داشت با همون دیدی که ما به جامعه نگاه میکنیم اونها هم نگاهی همانند ما داشته باشن....تمام این رفتارها منشأ اخلاقی و روحی داره و هر کسی بنا به روحیات خودش به سمت و سویی سوق پیدا میکنه، یکی به سمت فوتبال میره یکی به سمت سیاست، یکی موسیقی و خیلی چیزهای دیگه، دلیل صحبتهای شما به دوستان رو درک میکنم، اما اجازه بدین دوستانمون تو این تاپیک به علاقه و تعصب روحی خودشون بپردازن کما اینکه خودشون هم فرمودن بدون حاشیه...شاید تو ساوه سرا دوستان دیگهای هم باشن که به فوتبال علاقه مند باشن، من پایان خوشی رو برای این مباحث پیش بینی نمیکنم!!
من هیچوقت اون جوونی رو که تو استادیوم از شدت فشار عصبی سکته کرد و فوت شد رو فراموش نمیکنم! به عشق چی؟ برای کی؟ آیا فوتبالیهای ما ارزشی برای اون جوون قایل شدن؟؟؟مسلماً خـــــــــیر!!! جوونی و احساس خودتون رو برای بتهای با ارزش دیگری خرج کنید و به طور واضح تر برای کسی بمیرید که لااقل برایتان تب کند!!!
تاریخ: سهشنبه 13 دی 1390 - 21:23 عنوان: Re: پاسخ به «استقلالی ها»
مديريت كل انجمنها
rezvaneh نوشته است:
soveh جان، بحث با چاشنی مهربانی بد نیست هاااا؟
من خودم به شخصه نه تنها فوتبال.... که هیچی رو قبول ندارم!
اما بالاخره هر کسی حق داره تا راه تخلیه روحی و عاطفی خودش رو انتخاب کنه حالا هر چند این انتخاب از دیده خیلیها نادرست باشه...نمیشه تمام آدمها رو به یک دید نگاه کرد و ازشون توقع داشت با همون دیدی که ما به جامعه نگاه میکنیم اونها هم نگاهی همانند ما داشته باشن....تمام این رفتارها منشأ اخلاقی و روحی داره و هر کسی بنا به روحیات خودش به سمت و سویی سوق پیدا میکنه، یکی به سمت فوتبال میره یکی به سمت سیاست، یکی موسیقی و خیلی چیزهای دیگه، دلیل صحبتهای شما به دوستان رو درک میکنم، اما اجازه بدین دوستانمون تو این تاپیک به علاقه و تعصب روحی خودشون بپردازن کما اینکه خودشون هم فرمودن بدون حاشیه...شاید تو ساوه سرا دوستان دیگهای هم باشن که به فوتبال علاقه مند باشن، من پایان خوشی رو برای این مباحث پیش بینی نمیکنم!!
من هیچوقت اون جوونی رو که تو استادیوم از شدت فشار عصبی سکته کرد و فوت شد رو فراموش نمیکنم! به عشق چی؟ برای کی؟ آیا فوتبالیهای ما ارزشی برای اون جوون قایل شدن؟؟؟مسلماً خـــــــــیر!!! جوونی و احساس خودتون رو برای بتهای با ارزش دیگری خرج کنید و به طور واضح تر برای کسی بمیرید که لااقل برایتان تب کند!!!
اِ اِ اِ....کی گفته مهربون نیست؟
خب کل کل و بحثه فوتبالیه دیگه....اصلا فرهنگ حرف زدن فوتبالی مگه غیر از اینه؟ مگه تو استادیوم ندیدین؟ بحث که میکنن بعدش از طبقه دوم همدیگرو پرت میکنن پایین
دوست گرامی تازه من که بی احترامی نکردم....اگه یکمی دقت میکردی میدیدی که.....
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید