تاریخ: چهارشنبه 5 بهمن 1390 - 13:18 عنوان: ISPهای ارائه دهنده ADSL در ساوه؛شما از کدام استفاده میکنید؟
مدیريت كل سایت
عضو شده در: 19 شهریور 1384 پست: 1201 محل سکونت: ساوه
امتياز: 28580
سلام؛
در این تاپیک لطفاً در مورد ISPهایی که در ساوه نمایندگی ADSL دارند صحبت کنید و اینکه راضی هستید یا نه؟ ترافیک ماهیانه چقدر و چند تومان؟
مثلاً من از مهرانا سرویس گرفتم که نماینده شرکت SHATEL (شاتل) در ساوه هست.
سایت رسمیش:
shatel.ir
من شاید 5 سال هست که از سرویس 128 کیلوبیت در ثانیه (با ترافیک ماهیانه نامحدود) استفاده میکنم و مشکلی هم نداشتم.
اما یک ماه هست که به خاطر وضع یک قانون مسخره، سرعت من به زیر 8 کیلوبایت یعنی 64 کیلوبیت در ثانیه رسیده و اعصابم رو خرد کرده.
قانونی که بدون اطلاع به مشتری اعمال میشه و من از هیچ چیز به این اندازه بیزار نیستم که یک دفعه یک شرکت یک قانون رو برای خودش وضع کنه و بدون اطلاع قبلی شروع به اعمال کردن اون قانون کنه!
قانون اینه:
نقل قول:
بیگمان اطلاع دارید كه خدمات دسترسی به اینترنت، به صورت Share یا به اشتراكگذاری شده به مشتریان ارایه میشود. حال آن كه شركت شاتل از رویهها و عرف معمول شركتهای اینترنتی در كشورهای پیشرفته تبعیت نمیكند و برای افزایش خوشنودی مشتریان، ضریب اشتراك گذاری را تا حد بسیار قابل توجهی كاهش داده است.
در چنین شرایطی اگر گروهی از مشتریان، اقدام به دریافت فایلهای پرحجم كنند، ممكن است مصرف بالای پهنای باند منجر به كاهش پهنای باندی شود كه سایرکاربران از آن استفاده میكنند. چه آن گاه، این موضوع میتواند در در ساعات اوج مصرف، افت سرعت سرویس آنها را نیز در پی داشته باشد.
به عرض میرساند متاسفانه تکرار الگوی مصرف بالا روی سرویس شما باعث ایجاد اختلال روی اینترنت سایر کاربرانی شده است که با شما مشترکا از اینترنت استفاده مینموده اند.
در همین راستا موقتا سرویس شما با مشترکین به مانند خود شما به اشتراک گذاشته شده است و با رعایت الگوی مصرف مناسب مجدد با مشترکین به مانند خود به اشتراک گذاشته خواهید شد.
حالا موضوع اینه که ابتدای دی شاتل به همه کاربرانش مثلاً هدیه داد و برای یک هفته سرعت اونها رو به یک مگابیت رسوند، من و خیلیهای دیگه که از این قانون خبر نداشتیم، زدیم اون یک هفته کلی فایل دانلود بشه.
بعد از اتمام اون یک هفته، یک دفعه شامل اون قانون شدیم و حالا یک ماه هست که از زیر سلطه اون قانون بیرون نیامدیم!!!!
به هر حال، میخوام از این ISP به یکی دیگه منتقل بشم.
شما کدوم رو پیشنهاد میکنید و چرا؟
تاریخ: چهارشنبه 5 بهمن 1390 - 14:20 عنوان: پاسخ به «ISPهای ارائه دهنده ADSL در ساوه؛شما از کدام استفاده میکنید؟»
کاربر نیمه فعال
عضو شده در: 29 مهر 1389 پست: 355 محل سکونت: ساوه سیتی
امتياز: 9540
سلام
من از پارس آنلاین یاقوت استفاده می کنم ، 128 ، اوایل خیلی خوب بود ( با سرعت 150 هم دانلود داشتم ) بعد کمکم متوسط رو به معمولیه خوب شد ، از یک ماه پیش چند روزی سرعت رو به افتضاح بود ، تقریبا غیر قابل تحمل ، الان اوضاع معمولی شده ، 2 گیگ در ماه ، که زودتر از موعد همیشه تموم میشه و تمدید می کنم ، هدایایی که میده ( یعنی تا الان هدیه داده ) عید غدیر 1 گیگ بوده ، عید فطر یک گیگ و 13 روز نوروز هم کاملا رایگان ،
جای دیگه هم همین پارس آنلاین 512 دو گیگ در ماه رو دارم ولی سرعتش از 128 که خونه دارم یه کیلو هم بیشتر نیست !
اما در کل از سرویسش راضیم ،
اوه قیمت و یادم رفت ، پارسال سه ماه 128 دو گیگ 30 تومن پرداخت می کردم ، الان 27500
برای 512 سه ماه دو گیگ هم 40 تومان پرداخت می کنم .
تاریخ: پنجشنبه 6 بهمن 1390 - 00:33 عنوان: پاسخ به «ISPهای ارائه دهنده ADSL در ساوه؛شما از کدام استفاده میکنید؟»
همكار در ساوهسرا
عضو شده در: 14 خرداد 1390 پست: 38
امتياز: 950
خوب شما شامل اون قانون شدید سرعتتون اومده پایین، چرا ما که سرویس محدود داریم از آذر سرعتمون به شدت اومده پایین، اون موقعی که شما سرعت یه مگ داشتید ما سرعتمون روی 5-6 بود، در حالی که من سرویس 512 داشتم و همیشه به طور ثابت 60 کیلو بیت سرعت داشتم.
پس این مشکل مخابرات جریانش چیه؟ الان یک ماه و نیمه که شاتل داره مارو به بهونه اشکال مخابرات رسماً می پیچونه، اگر مشکل مخابراته باید شما یا بقیه مشترکای شاتل هم مشکل سرعت رو از آذر داشتن، فکر کنم بهتره ما هم با شرکت دیگهای قرارداد ببندیم
کسی با هوشهای مصنوعی کار کرده، راضیه؟
تاریخ: چهارشنبه 24 اسفند 1390 - 02:29 عنوان: پاسخ به «ISPهای ارائه دهنده ADSL در ساوه؛شما از کدام استفاده میکنید؟»
خوب داره پيش ميره
عضو شده در: 24 آبان 1386 پست: 33 محل سکونت: امیرکبیر 10
امتياز: 895
من پارس آنلاین دارم.256 یکساله.توی روز سرعتم بین 30 تا 180 متغیره.ولی شبا از 5 بالاتر نمیره و بدجور روی مخه.زنگ زده بودم پشتیبانیش گفت واسه دانلودهای شبانه یه مشکلی پیش اومده که دارن برطرفش میکنن. مبلغی هم که برای 1 سال دادم 98000 تومان بود.
تاریخ: شنبه 23 اردیبهشت 1391 - 21:05 عنوان: پاسخ به «ISPهای ارائه دهنده ADSL در ساوه؛شما از کدام استفاده میکنید؟»
عضو فعال
عضو شده در: 30 آبان 1384 پست: 627 محل سکونت: بسیج یک
امتياز: 16869
من 512 با 12 گیگ ترافیک ماهانه 20 هزار تومن
سرعتم 60 کیلو در ثانیه هست
تا حالا قطی مطی نداشته که نیاز به پشتیبان داشته باشم
خداییش کارشون درسته
بابام 512 با 3 گیگ ترافیک ماهانه گرفته 13 تومن ولی سرعتش 2 برابر منه (شانسی ) تا 110 کیلو در ثانیه دانلود داره
128 با 3 گیگ ماهانه 10 هزار تومن خیرشو ببین
البته شبا که مجانیه من با pc با 512 خودم دانلود میکنم و با لپ تاپ هم از طریق وای فای از اینترنت بابام دانلود میکنم !!!!
یعنی 3 تا 512 !!
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید