تاریخ: شنبه 13 اسفند 1390 - 02:20 عنوان: پاسخ به «گام به گام با اخبار انتخابات مجلس نهم ساوه»
شروع فعالیت
عضو شده در: 12 اسفند 1390 پست: 16 محل سکونت: saveh
امتياز: 430
بچه ها همین الان که من دارم پست میدم اطراف فرمانداری ساوه خیلی شلوغه!
خبرهای غیررسمی زیادی پخش شده.
مهم ترین خبر که من دارم ولی نمیتونم تاییدش کنم اینه که میگن خانم میرگلوبیات با فاصله ی کمی از منصوری جلو افتاده و این دو نفر شانس اصلی برنده شدن انتخابات رو دارند!
تاریخ: شنبه 13 اسفند 1390 - 02:28 عنوان: Re: پاسخ به «گام به گام با اخبار انتخابات مجلس نهم ساوه»
مديريت كل انجمنها
عضو شده در: 2 فروردین 1389 پست: 3473 محل سکونت: IRAN
امتياز: 87705
saman_s755 نوشته است:
مهم ترین خبر که من دارم ولی نمیتونم تاییدش کنم اینه که میگن خانم میرگلوبیات با فاصله ی کمی از منصوری جلو افتاده و این دو نفر شانس اصلی برنده شدن انتخابات رو دارند!
تاریخ: شنبه 13 اسفند 1390 - 02:31 عنوان: Re: پاسخ به «گام به گام با اخبار انتخابات مجلس نهم ساوه»
شروع فعالیت
soveh نوشته است:
saman_s755 نوشته است:
فعلا
پس احتمال داره که بدور دوم بره؟
والا داداش چه عرض کنم اینا همیش خبر غیر رسمیه.
ولی مثل این که این انتخابات این مدلی شده که هر کی یک چهارم آرا رو اخذ کنه برنده ست! در صورتی که انتخابات قبل باید طرف نیمی از آرا رو میگرفت که در بسیاری از موارد کار به دور بعدی میکشید.
تاریخ: شنبه 13 اسفند 1390 - 09:44 عنوان: پاسخ به «گام به گام با اخبار انتخابات مجلس نهم ساوه»
کاربر دائمی
عضو شده در: 9 آبان 1389 پست: 1044 محل سکونت: خونه بابام فعلا
امتياز: 27975
س از شمارش آرا و در رقابتی سالم، میهمانان صندلیهای سبز بهارستان از استان مرکزی مشخص شدند.
سرانجام با اتمام شمارش آرا قاسم عزیزی از حوزه انتخابیه شازند، حجتالاسلام علیرضا سلیمی از حوزه انتخابیه دلیجان و محلات، شهلا میرگلو بیات از حوزه انتخابیه ساوه و زرندیه، محمد ابراهیم رضایی از حوزه انتخابیه خمین، کاظم سپاسی از حوزه انتخابیه تفرش و آشتیان و فراهان محمد حسن آصفری و عباس رجایی از حوزه انتخابیه اراک و کمیجان و خنداب با کسب اکثریت آرا جواز حضور در بهارستان و تکیه زدن بر صندلی های سبز را برای مدت چهار سال از آن خود کردند.
تاریخ: شنبه 13 اسفند 1390 - 10:41 عنوان: پاسخ به «گام به گام با اخبار انتخابات مجلس نهم ساوه»
کاربر دائمی
عضو شده در: 9 آبان 1389 پست: 1044 محل سکونت: خونه بابام فعلا
امتياز: 27975
فرماندار ساوه خبر داد:
«شهلا میرگلوبیات» نماینده ساوه و زرندیه در مجلس نهم شد.
علیمحمد گلستانیفرد فرماندار ویژه شهرستان ساوه دقایقی پیش در گفتوگویی اختصاصی با تایید این خبر افزود: در حوزه انتخابیه شهرستانهای ساوه و زرندیه در مجموع حدود 120 هزار نفر واجد شرایط رای دادن بودند که در پایان «شهلا میرگلوبیات» با کسب حدود 42 هزار رای در صدر کاندیداها قرار گرفت.
گفتنی است، مرحوم حسین اسلامی نماینده این حوزه در مجلس هشتم بوده است.
تاریخ: شنبه 13 اسفند 1390 - 15:47 عنوان: پاسخ به «گام به گام با اخبار انتخابات مجلس نهم ساوه»
داره کولاک میکنه!
عضو شده در: 6 آبان 1386 پست: 179 محل سکونت: غرب ساوه
امتياز: 5550
یه چیزی رو از مردم عزیز میخوام که بعضی ها خیلی ساده اند مثلا در طول برگذاری تبلیغات کاندیدا بعضی ها با 100% اطمینان میگفتن فلانی رای میاره به جون بچم قسم به فلان فلان ...
ببینید کمی باید وسعت دید داشته باشید کل نگر باشید نباید همینطوری هرچیزی که تو ذهنتون میاد بریزین بیرون حرفتون رو ،
من دوره قبل و الان رو مقایسه کردم و برسی یه نظر دادم که به احتمال زیاد خانم میرگلوبیات رای میارن 40% هم شاید مهدوی نژاد ، رو این حساب که به نظرم اومد کل مردم چه کسی رو میشناسن یا بازده اونا چی بوده.
خوب که بالاخره خانم میرگلوبیات آوردن مبارکشون باشه .
از عزیزان هم میخوام کمی با یه بحث جبهه نگیرن و زود قضاوت نکنن.
و اون کاندیدایی هم که رای نیاوردن پشتیبان و همراه باشن.
تاریخ: شنبه 13 اسفند 1390 - 15:52 عنوان: Re: پاسخ به «گام به گام با اخبار انتخابات مجلس نهم ساوه»
شروع فعالیت
mohamad2 نوشته است:
یه چیزی رو از مردم عزیز میخوام که بعضی ها خیلی ساده اند مثلا در طول برگذاری تبلیغات کاندیدا بعضی ها با 100% اطمینان میگفتن فلانی رای میاره به جون بچم قسم به فلان فلان ...
ببینید کمی باید وسعت دید داشته باشید کل نگر باشید نباید همینطوری هرچیزی که تو ذهنتون میاد بریزین بیرون حرفتون رو ،
من دوره قبل و الان رو مقایسه کردم و برسی یه نظر دادم که به احتمال زیاد خانم میرگلوبیات رای میارن 40% هم شاید مهدوی نژاد ، رو این حساب که به نظرم اومد کل مردم چه کسی رو میشناسن یا بازده اونا چی بوده.
خوب که بالاخره خانم میرگلوبیات آوردن مبارکشون باشه .
از عزیزان هم میخوام کمی با یه بحث جبهه نگیرن و زود قضاوت نکنن.
و اون کاندیدایی هم که رای نیاوردن پشتیبان و همراه باشن.
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید