تاریخ: سهشنبه 1 فروردین 1391 - 05:07 عنوان: آغاز سال ۱۳۹۱ بر همه شما کاربران نازنین ساوه سرا مبارک باد
مديريت كل انجمنها
عضو شده در: 2 فروردین 1389 پست: 3473 محل سکونت: IRAN
امتياز: 87705
فرارسیدن سال نو را به همه شما دوستان عزیز و کاربران نازنین ساوه سرا تبریک میگم و از صمیم قلب آرزو می کنم سال جدید، سرشار از آرامش و شادی برای شما عزیزان باشه.و امیدوارم امسال فقط خبرهای خوب بشنویم.
به امید شادی و سربلندی همه ی شما عزیزان
این هم یک آهنگ بسیار زیبا به نام بهار ِ از احسان خواجه امیری، امیدوارم از شنیدنش لذت ببرید.
تاریخ: سهشنبه 1 فروردین 1391 - 16:21 عنوان: پاسخ به «آغاز سال ۱۳۹۱ بر همه شما کاربران نازنین ساوه سرا مبارک باد»
مديريت كل انجمنها
عضو شده در: 2 فروردین 1389 پست: 3473 محل سکونت: IRAN
امتياز: 87705
سلام yaskan, عزیز، بسیار متشکرم از لطفتون و من هم آرزو می کنم سال جدید ،سالی مملو از شادی و خوشی برای شما باشه و امیدوارم در کنار خانوادتتون خوب و خوشحال باشید.
دوست عزيز سوه ممنون و متشكر از اين تايپك پر لطفتون. اميدوارم شما هم سالي پر از سلامتي و شادي داشته باشيد.
سال نو را به همه همكاران گرامي، دوستان عزيز ، به همه كاربران عزيز و همه خوانندگان گرامي تبريك مي گويم . اميدوارم سال نو سالي مملو از سلامتي، شادي و موفقيت براي همه شما عزيزان باشد.
تاریخ: چهارشنبه 2 فروردین 1391 - 14:27 عنوان: پاسخ به «آغاز سال ۱۳۹۱ بر همه شما کاربران نازنین ساوه سرا مبارک باد»
کاربر نیمه فعال
عضو شده در: 29 مهر 1389 پست: 355 محل سکونت: ساوه سیتی
امتياز: 9540
برایت رویاهایی آرزو میکنم تمام نشدنی
و آرزوهایی پرشور
که از میانشان چندتایی برآورده شود.
برایت آرزو میکنم که دوست داشته باشی
آنچه را که باید دوست بداری
و فراموش کنی
آنچه را که باید فراموش کنی.
برایت شوق آرزو میکنم. آرامش آرزو میکنم.
برایت آرزو میکنم دوام بیاوری
در رکود، بی تفاوتی و ناپاکی روزگار.
بخصوص برایت آرزو میکنم که خودت باشی
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید