احمدينژاد با تاكيد بر اين نكته كه تمام مجموعههايي كه به طور غيرعادلانه واگذار شده است بايد به ملت ايران بازگردد، گفت: ديده شده كارخانهاي با دهها ميليارد قيمت به مبلغ اندكي به عدهاي خاص واگذار شده و آن عده به جاي اينكه به كارگران برسند آنها را اخراج و كارخانه را از بين بردهاند و من اعلام ميكنم تمام آن مجموعههايي كه به طور غيرعادلانه به اشخاصي خاص واگذار شده از ديد ملت ايران باطل است و بايد به ملت بازگردد.
احمدينژاد از اختصاص 25 ميليارد تومان براي كارهاي زيربنايي در شهرستان ساوه خبر داد و گفت: اين مبلغ براي كل روستاها و شهرستانهاي ساوه در نظر گرفته شده است و من از استاندار و مديران كل استان ميخواهم كه اين تسهيلات را به طور عادلانه در اختيار شهرهاي اين شهرستان قرار دهند و تاكيد ميكنم كه در كنار شما هستم .
احمدينژاد در خاتمه سخنان خود از مطالعه براي ايجاد كمربندي براي شهر ساوه، تخصيص اعتبار براي آبرساني شهر ساوه، تخصيص بودجه براي تسريع در عمليات اجرايي راه ساوه به همدان ، گازرساني به روستاهاي اين شهرستان، ساخت دو سالن ورزشي مخصوص دختران و پسران و مجموعههاي ورزشي براي روستاهاي بزرگ شهرستان ساوه خبر داد.
"سلام خدا بر شما مردمان ساوه ...درود همه ملت ایران به شما مردم ساوه"
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید