تاریخ: چهارشنبه 30 فروردین 1391 - 01:52 عنوان: پاسخ به «فراخوان اولين دوره از مسابقات سانا»
همكار در ساوهسرا
عضو شده در: 26 مهر 1389 پست: 1302
امتياز: 33700
10 نفر از دوستان خوب ساوهسرايي در اولين دوره از مسابقات عكاسي سانا شركت كردند
و عكس هاي زيبايي رو به نمايش گذاشتند كه از همين جا از همگي دوستان تشكر ميكنم بابت كارهاي زيبا و به تصوير كشيدن بهار در ساوه
دوستان فقط يك روز براي شركت در مسابقه، زمان باقي مانده است!!
تاریخ: پنجشنبه 31 فروردین 1391 - 11:42 عنوان: پاسخ به «فراخوان اولين دوره از مسابقات سانا»
همكار در ساوهسرا
از فردا رای گیری برای انتخاب بهترین عکس ها شروع میشه
از همهی بچه هایی که در مسابقه شرکت کردن ممنونم امیدوارم در مسابقات بعدی سانا هم حضور فعال داشته باشین
تاریخ: پنجشنبه 31 فروردین 1391 - 23:14 عنوان: پاسخ به «فراخوان اولين دوره از مسابقات سانا»
مدیريت كل سایت
عضو شده در: 19 شهریور 1384 پست: 1201 محل سکونت: ساوه
امتياز: 28580
سلام؛
بالاخره عکس من هم آماده شد
منتظر بودم تمام گلهای باغچهمون در بیاد، بعد ایدهم رو پیاده کنم.
نزدیک هفت هشت ساعت طول کشید تا درستش کردم
اول این تکنولوژی و عکس رو ببینید:
http://yourl.ir/multi-focus-image2
با توجه به اینکه اون نوع دوربینها هنوز بیرون نیامده و اگر هم بیاد، بیش از یک میلیون قیمت داره، گفتم خودم با دوربین گوشی، چیزی شبیه به اون درست کنم
اینم عکس من برای شرکت در مسابقه:
بهار در باغچه ما: http://yourl.ir/multi-focus-image
(البته اگر فرصت و امکانات میبود، عکس جالبتری تحویل میدادم، اما همینش هم برای خودم خیلی جالبه)
برای دیدن عکس باید Flash Player روی مرورگر شما نصب باشه...
به این نوع عکسها در اصطلاح Multii Focus Image گفته میشه. (عکسهای چند فوکوسی)
در عکس من روی پنج شش قسمت مختلف میتونید کلیک کنید تا فوکوسهای مختلف رو ببینید...
تاریخ: جمعه 1 اردیبهشت 1391 - 19:06 عنوان: پاسخ به «فراخوان اولين دوره از مسابقات سانا»
همكار در ساوهسرا
عضو شده در: 16 تیر 1390 پست: 1290 محل سکونت: ساوه
امتياز: 33520
خب دوستان همگی خسته نباشین، عکسها فوق العاده بود و از اون فوق العادهتر شرکت شما عزیزان و دوستان ساوه سرایی در این مسابقه بود که تونستین با عکسهای بهاری و قشنگتون، زیبایی ساوهسرا رو چندین برابر کنید، به نوبهی خودم از همگی تشکر میکنم و امیدوارم مدیران ساوه سرا و سانا با برگزاری مسابقات این چنینی و جوایز آنچنانی دوستان رو به همکاری و همدلی بیش از پیش دعوت بکنند، چون هدف اصلی ایجاد روابط دوستانه و همدلی و مشارکت دوستان عزیز برای لذت بردن از ساعات خوش زندگی و لذت بردن از طعم شیرین دوستیهاست....
شاد و موفق باشید
یک سؤال و اون هم اینکه هر شخص به چند نفر میتونه رأی بده؟
تاریخ: جمعه 1 اردیبهشت 1391 - 22:40 عنوان: پاسخ به «فراخوان اولين دوره از مسابقات سانا»
همكار در ساوهسرا
خيلي ممنون از آخرين شركت كنندهي محترم كه در آخرين روز مسابقه هم ما رو بي نصيب نگذاشتن اين تكنولوژي در عكاسي هم خيلي جالبه ها. ديگه فكر ميكنم راي دادن به يك عكس بين اين همه عكس قشنگ و البته جالب كمي سخته!!!!!
rezvaneh,جان خب هر كسي به يك عكس راي ميده بعد از تجميع آرا هم به 3 عكاس برتر كه از بين اين 11 عزيز انتخاب ميشن جوايز اهدا ميشه.
پس از امروز ميتونيد به مدت 10 روز راي خودتون رو اعلام كنين
دوستان و كاربران و خوانندگان محترم سانا هم كه در مسابقه شركت نكرده اند ميتونن در اين مسابقه به عنوان داور نظرشون رو اعلام كنن
تاریخ: شنبه 2 اردیبهشت 1391 - 20:57 عنوان: پاسخ به «فراخوان اولين دوره از مسابقات سانا»
همكار در ساوهسرا
من راي اول خودم رو به عكس "بهار در باغچه ما " از Hamid, ميدم اول به خاطر خلاقيت در نوع عكاسي و دوم براي ظرافتي كه در زاويه ديدشون داشتن
راي دوم به سايبان دوستي Aliabadi
راي سوم رو هم به عكس هاي قشنگ و باطراوت velayat 20
شما به كدوم عكس راي ميدين دوستان؟؟؟
در ضمن از تمامي دوستاني كه با عكس هاي قشنگشون لطافت بهار رو برامون به ارمغان آوردن قدراني ميكنم
اسامي دوستان شركت كننده:
soveh-Aliabadi-nagmeh-melodi-rezvaneh-yaskan-glasy_heart-jalalfirozi-negar-shtm-velayat20
این مطلب آخرین بار توسط atena در چهارشنبه 6 اردیبهشت 1391 - 15:10 ، و در مجموع 2 بار ویرایش شده است.
تاریخ: یکشنبه 3 اردیبهشت 1391 - 18:45 عنوان: پاسخ به «فراخوان اولين دوره از مسابقات سانا»
همكار در ساوهسرا
عضو شده در: 16 تیر 1390 پست: 1290 محل سکونت: ساوه
امتياز: 33520
من نمیتونم انتخاب کنم
به خدا خیلی سخته....کارا همه عالی، تنوع کاری زیاد، ای کاش هر شخص میتونست چند انتخاب داشته باشه، اونطوری یه مقداری از سنگینی بار قضاوت از شونههای فوق العاده نحیفمون کم میشد
تاریخ: یکشنبه 3 اردیبهشت 1391 - 21:53 عنوان: پاسخ به «فراخوان اولين دوره از مسابقات سانا»
خوب داره پيش ميره
عضو شده در: 3 فروردین 1387 پست: 64 محل سکونت: saveh
امتياز: 1825
سلام. عکس آقا Hamid, که خییییییییییییلی زیبا و جذاب بود.ممنون از زحمات شون
من که نیم ساعت داشتم کلیک بازی میکردم هنوزم برام تکراری نشده.
ولی با توجه به عکس های فوق العاده زیبا و دلنشین و روح نوازو..... آقای علی آبادی عزیز من به ایشون رای میدم
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید