تاریخ: یکشنبه 3 اردیبهشت 1391 - 22:11 عنوان: پاسخ به «فراخوان اولين دوره از مسابقات سانا»
همكار در ساوهسرا
عضو شده در: 16 تیر 1390 پست: 1290 محل سکونت: ساوه
امتياز: 33520
عکس حمید انصافاً تر و تازه و نو بود و مسلماً با زحمت زیادی آماده شده
عکس تولد soveh عزیز هم خارق العاده مناظر ولایت 20 با اون ترکیب رنگی فوق العاده آینهی جناب فیروزی محشر کارهای آرامش بخش ملودی عزیز(شکوفه)، نغمه و نگار و گلسی عزیز همه و همه جای داره.
اما....
در آخر کار، به خاطر تنوع کاری، زحمت زیاد، و حس زیبا و قشنگی که با دیدن عکسهای علی آبادی عزیز تجربه کردم، در صحت کامل جسم و به امید باری تعالی عقل عکسهای علی آبادی عزیز رو انتخاب میکنم و باز هم از همگی دوستان تشکر میکنم به خاطر زحماتی که متحمل شدن و این تاپیک رو با خلاقیتها و ایدههای خودشون در زمینه عکاسی مزین کردن.
موفق و عکاس باشید
خب بعد از این تصمیم، کمی از عذاب وجدانمون کم شد
پس به این ترتیب من رأی اولم رو همون علی آبادی عزیز، انتخاب میکنم.
رأی دومم رو به عکس جوانه(تولد) soveh
و رأی آخرم رو به عکس گلهای زرد ولایت 20 میدم.
این مطلب آخرین بار توسط rezvaneh در سهشنبه 5 اردیبهشت 1391 - 19:44 ، و در مجموع 1 بار ویرایش شده است.
تاریخ: سهشنبه 5 اردیبهشت 1391 - 15:45 عنوان: پاسخ به «فراخوان اولين دوره از مسابقات سانا»
مدیريت كل سایت
عضو شده در: 19 شهریور 1384 پست: 1201 محل سکونت: ساوه
امتياز: 28580
اول از همه باید تشکر جانانهای داشته باشم از همه دوستان به خاطر شرکت در این مسابقه جالب.
از خانم atena, و دیگر دستاندرکاران هم ممنونم.
حداقل چیزی که برای من داشت این بود که من یاد گرفتم عکسهای چند فوکوسی بسازم که تا جایی که من جستجو کردم، در کل دنیا این اولین بار بود که به جز روش دوربین Lyrics روشی برای تولید عکس چند فوکوسی ارائه شد.
من همه عکسها رو در یک جا آپلود کردم که از روی اینترنت پاک نشه:
http://yourl.ir/bahar-91
اگر قصد دارید همه رو با هم دانلود کنید، از لینک زیر استفاده کنید:
به هر حال، عکسها انصافاً عالی بودن. اگر عکسهای خارق العاده Aliabadi رو کنار بذاریم، عکسهایی مثل اینها از velayat20 :
واقعاً جالب بودن یا مثلاً من فکر میکنم اگر ترفند چند فوکوسی روی این عکسها اعمال میشدن، بسیار جالبتر میشدن.
این هم از rezvaneh با ترفند چند فوکوسی چقدر جالب میشد:
عکس جوانه از soveh و خلاصه همه عالی بودن.
با اجازه atena, روال رأیگیری رو اینطور کنیم که هر کس به سه نفر به ترتیب رأی بده. نفر اولش رو 3 امتیاز در نظر میگیریم، دومی رو 2 امتیاز و سومی رو 1 امتیاز.
چون اگر هر کس به یک نفر رأی بده تقریباً نمیشه سه تا برنده داشته باشیم!
دوستانی که تا الان رأی دادن، میتونن پستشون رو ویرایش کنن و نام دو نفر دیگه رو هم اعلام کنن. دقت کنید که ترتیب مهمه.
پس، من شروع میکنم:
رأی اولم رو به خاطر زیبایی عکسها به aliabadi عزیز میدم.
رأی دومم رو به خاطر خلاقیت، به خودم میدم
رأی سومم رو به velayat20 میدم به خاطر ترکیب رنگهای عجیبش در سه تا از عکسها. دوتاش که اون بالا گفتم، و یکی هم این عکس:
این مطلب آخرین بار توسط Hamid در سهشنبه 5 اردیبهشت 1391 - 23:40 ، و در مجموع 2 بار ویرایش شده است.
دوستان عزيز راي دادن به اينهمه تصاوير زيبا و ابتكارات خيلي خيلي مشگله.
با تشكر از همه دوستان عزيز براي لطف زيادشون و تشكر براي زحماتي كه براي عكسهاي زيبايشان كشيدند و ما را شاد كردند. بخصوص عكس خيلي قشنگ و زنده دشت شقايق نغمه عزيز، رنگين كمان قشنگ جلال فيروز عزيز، گل بنفش رضوانه عزيز ، شكوفه هاي فوق العاده سفيد و خوشگل نگار عزيز، و عكس هاي قشنگ ملودي و دوستان ديگر همه فوق العاده بودند.
راي من بترتيب شامل
1. راي اول به ابتكار فني و هنري اقا حميد ، اميدوارم عكسهاي بيشتري را با اين سبك به ما نمايش بدهند.
2. راي دوم به عكس شاد هفت سين دوستمان سوه
3. راي سوم به عكس هاي شاداب ولايت بيست
تاریخ: چهارشنبه 6 اردیبهشت 1391 - 15:36 عنوان: پاسخ به «فراخوان اولين دوره از مسابقات سانا»
همكار در ساوهسرا
عضو شده در: 26 مهر 1389 پست: 1302
امتياز: 33700
آخرين نتايج...
Aliabadi, با 2+3+3+3+2
در مجموع 13 امتياز Hamid, با 3+2+3+3
در مجموع 11 امتياز velayat20 , با 1+3+1+1+1+3 در مجموع 10 امتياز
soveh, با 2+2+1
در مجموع 5 امتياز negar-shtm, با 3+1
در مجموع 4 امتياز
چند نفر از دوستان راي هاي خودشون رو هنوز تكميل نكردن كه شامل
aghaasad
negar-shtm
nagmeh
هستند و بايد دو راي ديگه بدن و فقط راي سه امتيازيشون بررسي شد
و راي ateryad, عزيز هم بايد دوباره ويرايش شه و براي نفر دوم ،عكس و عكاس ديگه اي انتخاب كنه
تاریخ: جمعه 8 اردیبهشت 1391 - 20:25 عنوان: پاسخ به «فراخوان اولين دوره از مسابقات سانا»
همكار در ساوهسرا
عضو شده در: 26 مهر 1389 پست: 1302
امتياز: 33700
دوستان عزيز اراء خودتون زودتر اعلام كنيد چون انشالله قراره عكس هاي برنگان مسابقه تو گالري شماره اردي بهشت قرار بگيره
خيلي ها هنوز راي ندادن ها
ولي با اين حال به احتساب اين دو عزيزي كه راي خودشون رو تكميل كردن...
Hamid, با 3+2+3+3 و 2+2
در مجموع 15 امتياز
Aliabadi, با 2+3+3+3+2 و +1
در مجموع 14 امتياز
و دوست عزيزمون
velayat20, با 1+3+1+1+1+3 و +1
در مجموع 11 امتياز
تا الان در صدر قرار دارند
البته همچنان راي گيري ادامه دارد اگه دوستان عزيز ما رو فراموش نكنن و راي خودشون رو اعلام كنن
چون فقط 2 روز به پايان مهلت مقرر، زمان باقي مانده است.
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید