تاریخ: یکشنبه 28 خرداد 1391 - 19:06 عنوان: پاسخ به «برای تابستان خود چه برنامهای دارید؟ (لطفاً در این تاپیک بیان کنید)»
همكار در ساوهسرا
عضو شده در: 26 مهر 1389 پست: 1302
امتياز: 33700
سلام دوستان
من قرار هست يكي از دورههاي تخصصي كامپيوتر رو شركت كنم. چون واقعا در اين دورهي زماني كه وقت دارم بايد براي افزايش سطح مهارتهاي تخصصي براي ورود به كار خودم رو حاضر كنم.
احيانا قبل و يا بعد از ماه مبارك هم يك سفر كوتاه به يكي از شهرهاي شمال داشته باشيم همراه خانواده.
البته احتمال داره توي يك شركتي هم مشغول كار بشم ولي قبلش بايد كلي دربارش تحقيق كنم.
شما چطور؟
پيشنهادي نداريد برامون؟
تاریخ: یکشنبه 28 خرداد 1391 - 19:30 عنوان: پاسخ به «برای تابستان خود چه برنامهای دارید؟ (لطفاً در این تاپیک بیان کنید)»
مدیريت كل سایت
عضو شده در: 19 شهریور 1384 پست: 1201 محل سکونت: ساوه
امتياز: 28580
من خودم اگر کلاسها بیش از حد نباشن (که امیدوارم اینطور باشه) در این تابستان یک برنامه اساسی برای ارائه چند پروژه دارم.
- اولویت اول من در ماه اول تابستان (إن شاء الله) سیستم «نُمرا» خواهد بود. (سیستم اعلام نمرات و برنامه درسی و کارت ورود به جلسه امتحان به صورت آنلاین)
- گام بعدی، نسخه 3 تستا خواهد بود.
- گام بعدی .... خواهد بود (این پروژه تا زمان انتشار باید مخفی بمونه!!)
- گام بعدی ارائه سیستمهای "محسوب" و "بوکفا" هست که در انجمن مدیران آفتابگردان روی اون کار میکنیم و احتمالاً تا اواسط تابستان تمام بشه.
- و گام آخر، ارائه .... خواهد بود. (این پروژه هم فعلاً سکرت هست! )
من منتظرم که امتحان آخرم روز 3 تیر تمام بشه و روز چهارم به بعد مثل تراکتور باید کدنویسی کنم!
فکر نمیکنم این تابستان بتونم جایی برم. چون تقریباً آخرین فرصت من برای عرضه این سیستمهاست.
هر چند دوست داشتم کلاس خط برم، اما فکر نمیکنم به اون هم برسم
شماها اگر تونستید کلاس خط رو فراموش نکنید
تاریخ: شنبه 3 تیر 1391 - 11:32 عنوان: پاسخ به «برای تابستان خود چه برنامهای دارید؟ (لطفاً در این تاپیک بیان کنید)»
مدیر انجمن
عضو شده در: 30 بهمن 1388 پست: 2274
امتياز: 60455
برنامه من هم كار و بازكار هستش. خيلي دلم ميخواست يك كلاسي شركت مي كردم، ولي فعلا امكانش نيست.
bestveil دوست عزيز حالا كه شما طرف درياچه تشريف مي بريد لطفا اگر وقتتون اجازه داد يك چند تا عكس قشنگ هم از درياچه با مبايلتون برامون بگيريد . اينجا برامون نمايش بديد. ممنون خواهيم شد.
تاریخ: شنبه 3 تیر 1391 - 17:47 عنوان: پاسخ به «برای تابستان خود چه برنامهای دارید؟ (لطفاً در این تاپیک بیان کنید)»
مدیر انجمن
عضو شده در: 12 خرداد 1391 پست: 435
امتياز: 11375
بله گرفتم گذاشتم
با دوربینم عکسارو گرفتم
به اونایی که خونشون نزدیک دریاچست توصیه میکنم بیاین هم هواش خیلی خوبه هم منظرش من که هر روز صبح که میرم سرحال میشم
تاریخ: شنبه 3 تیر 1391 - 22:55 عنوان: پاسخ به «برای تابستان خود چه برنامهای دارید؟ (لطفاً در این تاپیک بیان کنید)»
همكار در ساوهسرا
عضو شده در: 21 دی 1389 پست: 606 محل سکونت: ___
امتياز: 15275
منم واسه تابستون نقش های زیادی کشیدم خیلی چیزا هست که باید انجامشون بدم خیلی کارها هست که باید تجربه کنم احساس میکنم از نقشه هایی که واسه آیندم کشیده بودم خیلی دور شدمو از انتظارات وخاسته هام خیلی فاصله گرفتم اما نمیدونم از کجا شروع کنم دچار یه آشفتگی و سردرگمی شدم احساس میکنم خودمو کم دارمو گم کردم، اعتماد به نفسمو از دست دادم
باید خودمو پیدا کنم اما چطور نمیدونم یه سری افکار بقدری بهمم ریخته که نمیتونم تصمیم بگیرم
تاریخ: دوشنبه 3 تیر 1392 - 13:05 عنوان: پاسخ به «برای تابستان خود چه برنامهای دارید؟ (لطفاً در این تاپیک بیان کنید)»
داره کولاک میکنه!
عضو شده در: 27 تیر 1391 پست: 124
امتياز: 3205
منم که تابستون و غیر تابستون برام فرقی نداره!بیشتر تابستون برای دانشجویان و دانش آموزان و معلمان و اساتید! به درد میخوره که وقتشون آزادتره، اما خب اگر دوستان کلاس های جالبی که در بعدازظهر ها انجام میشه رو سراغ دارند ممنون میشم اینجا معرفی کنند.
حمید جان برای کلاس خط کجا را پیشنهاد میکنید؟
تاریخ: جمعه 7 تیر 1392 - 10:25 عنوان: پاسخ به «برای تابستان خود چه برنامهای دارید؟ (لطفاً در این تاپیک بیان کنید)»
داره کولاک میکنه!
عضو شده در: 13 اسفند 1391 پست: 113
امتياز: 2950
برای تابستان قصد داشتم کلاس طراحی وب مقدماتی که آقای نیرومند تدریس میکنند در جهاد رو شرکت کنم (البته از دوره قبل میخوام شرکت کنم که به علت بدقولی دست اندرکاران جهاد نشد و من مطلع نشدم از شروع دوره)
و حالا هم که هم شرایط ثبت نام مجدد فراهم شد و هم دست اندرکاران جهاد مکرر تماس گرفتند و زمان شروع رو اطلاع دادند زمانبندی کلاس با کار من هماهنگ نیست متاسفانه
با توجه به نیازی که به این کلاس دارم اگر میشد کلاسها صبح برگزار بشه خیلی عالی میشد
از همین تریبون از جناب آقای نیرومند تقاضا دارم اگر امکانش هست که زمان کلاسها به صبح تغییر داده بشه که تا زمان هست و کلاسها شروع نشده من برم ثبت نام کنم ؟؟
تاریخ: جمعه 7 تیر 1392 - 14:54 عنوان: پاسخ به «برای تابستان خود چه برنامهای دارید؟ (لطفاً در این تاپیک بیان کنید)»
مدیريت كل سایت
عضو شده در: 19 شهریور 1384 پست: 1201 محل سکونت: ساوه
امتياز: 28580
Talangor, جان،
فعلاً اگر میتونید جلسه اول رو بیایید ببینیم وضعیت بقیه چطوره، شاید تصمیم عوض شد.
من و مؤسسه با صبح راحتتریم اما انگار بقیه مشکل دارن.
به هر حال، همه چیز در جلسه اول مشخص میشه...
تاریخ: جمعه 7 تیر 1392 - 16:06 عنوان: پاسخ به «برای تابستان خود چه برنامهای دارید؟ (لطفاً در این تاپیک بیان کنید)»
داره کولاک میکنه!
عضو شده در: 13 اسفند 1391 پست: 113
امتياز: 2950
با توجه به این که ماه قبل کل مرخصی هام رو استفاده کردم .(حتی بیشتر از حق معمول)
اگر تونستم از محل کارم مرخصی بگیرم حتما جلسه اول رو شرکت میکنم
با تشکر از توجهتون
تاریخ: یکشنبه 9 تیر 1392 - 02:56 عنوان: پاسخ به «برای تابستان خود چه برنامهای دارید؟ (لطفاً در این تاپیک بیان کنید)»
کاربر نیمه فعال
عضو شده در: 31 اردیبهشت 1392 پست: 228 محل سکونت: تهران - u.s.a - texas san antonio
امتياز: 6130
دوستان گلم من با اجازه همه یک ماهی از 92/ 4 / 15 نیستم نمیدونم اتریش هم فرصت اومدن به ساوه سرا دست بده یا نه همه رو به خدا میسپارم و خدا حافظی میکنم شاد باشید
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید