در این تاپیک طرح هایی که برای پس زمینه میسازم رو قرار میدم و آرم هم نمیزنم که استفاده کنند کاربرای سایت
اگر هم کاربری ساخت قرار بده تو تاپیک
اندازه فعلیشم برا من 700 در 600 پیکسل هست
این مطلب آخرین بار توسط Kovsar در یکشنبه 8 مرداد 1391 - 12:42 ، و در مجموع 2 بار ویرایش شده است.
تاریخ: دوشنبه 2 مرداد 1391 - 13:47 عنوان: پاسخ به «طرح های پس زمینه Bestveil»
مدیريت كل سایت
عضو شده در: 19 شهریور 1384 پست: 1201 محل سکونت: ساوه
امتياز: 28580
عالی هستن.
فقط موضوع اینه که با این ابعاد برای هیچ کجا مناسب نیستن.
همیشه سعی کنید طرحهاتون رو متناسب با بزرگترین رزولوشن حال حاضر عرضه کنید یا حداقل 1024 در 768.
مثلاً رزولوشن iPad جدید این روزها یکی از عظیمترین رزولوشنهاست. یعنی 2048 در 1536
البته اینجا به صورت thumbnail قرار بدید. هر کدوم رو که کاربر پسندید، روش کلیک کنه و بزرگش رو دانلود کنه.
برای طرحها باید کاربرد در نظر بگیرید. مثلاً اگر یک طرح زدید بگید این برای فلان نوع طرح خوب.
البته منظورم این نیست که زیرش بنویسید، منظورم اینه که توی ذهنتون باید برای اون طرح یک کاربرد تصور کنید...
مثلاً الان ماه رمضانه و خیلیها بکگراند ماه رمضان میخوان. برای رمضان چه نوع طرحهایی دارید؟
تاریخ: دوشنبه 2 مرداد 1391 - 15:18 عنوان: پاسخ به «طرح های پس زمینه Bestveil»
مدیر انجمن
عضو شده در: 12 خرداد 1391 پست: 435
امتياز: 11375
dاول ممنون از نظرتون
دوم من همین سوال رو داشتم ولی متاسفانه انقد عجول هستم فراموش کردم بپرسم
خوب الان حل شد
فقط یه چیزی من thumbnail رو متوجه نشدم به صورت این فرمت ذخیره کنم؟
فرمته؟
شرمنده من نمیدونم تازه کارم آخه دیگه.....
تاریخ: دوشنبه 2 مرداد 1391 - 19:33 عنوان: Re: پاسخ به «طرح های پس زمینه Bestveil»
مدیريت كل سایت
عضو شده در: 19 شهریور 1384 پست: 1201 محل سکونت: ساوه
امتياز: 28580
bestveil نوشته است:
dاول ممنون از نظرتون
دوم من همین سوال رو داشتم ولی متاسفانه انقد عجول هستم فراموش کردم بپرسم
خوب الان حل شد
فقط یه چیزی من thumbnail رو متوجه نشدم به صورت این فرمت ذخیره کنم؟
فرمته؟
شرمنده من نمیدونم تازه کارم آخه دیگه.....
thumbnail یعنی بند انگشتی.
مثلاً در گالری عکس:
http://gallery.aftab.cc
عکسهای کوچیک که روی اونها کلیک میکنی و عکس بزرگ رو میبینی، میگن "بند انگشتی" یا thumbnail
یعنی عکس بزرگ رو مستقیماً اینجا نذار که قالب سایت به هم بریزه و حجم صفحه زیاد بشه.
عکس کوچیک رو بذار و لینک بده به عکس بزرگ
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید