تاریخ: جمعه 30 تیر 1391 - 22:26 عنوان: پاسخ به «رمضان سال 1391........سلـــــــــــــــــام!»
همكار در ساوهسرا
عضو شده در: 26 مهر 1389 پست: 1302
امتياز: 33700
واي بچه ها از اين عكس هاي خوشمزه كمتر بزاريد .........
رمضون................
واژه اي كه تا سه يا چهار سال پيش ازش فقط همون نخوردن و نياشاميدنش واسم ميموند
بعد مي شدم همون ادم سابق بدون اينكه ازش چيزي بدست بيارم
شايد همه اينها خودش برام يه جور تجربه بود حالا تجربه اي كه شامل چيزاي ياد گرفتني باشه نه ولي اونم ياد اور روزهايي بود ديگه.......
همون دو ، سه سال پيش بود كه توي شب هاي احيا با شب زنده داري كه تنهايي توي خونه داشتم اتفاقات قشنگي واسم افتاد
سال بعدش يه رمضون داشتم كه تا عمر دارم يادم نميره
شايد ادم نتونه اتفاقات و رابطه احساسي و حالات روحاني كه واسش پيش مياد رو بيان كنه و لذتش فقط واسه خودشه
احساسات و ساعاتي كه فقط خودت و خداي خودت از اون خبر دارين
شايد تغييراتي كه روي رفتار و اعمال و تفكرات ادمها ميزاره خيلي واسش به ياد ماندني باشه
اتفاقاتي كه براي من افتاد
اتفاقاتي كه همش از يه خلوت با خدا شروع شد توي يه شب عزيز، توي شب احيا پاي برنامه هاي حرم خانم فاطمه معصومه
خيلي شيرين هست كه ادم با تنها كسي كه همه ي حرفاشو باهاش ميزنه خلوت كنه بعد ميتونه خيلي چيزها رو از اون يكبار بدست بياره
مي دونيد الان خيلي خوشحالم كه توي يه محيط فرهنگي دوستان خوبي مثل شما عزيزان دارم
تاپيكت خيلي خوبه رضوانه جان
همين امروز توي خطبه هاي نما جمعه آقاي خاتمي گفتند سعي كنيد فضاي سايت ها و وبلاگ ها و اينترنت رو در ماه رمضون رمضاني كنيد
امروز كه بعد از چند روز اومدم ميبينم بچه ها ي خوب ساوه اي همه اين كار رو انجام دادند
واقعا ممنونم از تاپيك هاي مرتبط با ماه بندگي و از نويسندگانشون
در كل خاستم بگم
دوستان تا مي تونيد از سحر ها و شب هاي احيا استفاده كنيد
اگه هر چيزي رو از ته دل از خدا بخايد خدا بهتون ميده
بهتون قول ميدم
فعلا
تاریخ: جمعه 30 تیر 1391 - 23:44 عنوان: پاسخ به «رمضان سال 1391........سلـــــــــــــــــام!»
همكار در ساوهسرا
دعا
دعا براي بقيه يادتون نره!!!!!!!!!!!!!!!!
براي ظهور..........
براي همسايه ها
براي دوستان
براي فاميل
براي آشنايان
براي جوانان
براي مسلمونها در كشورهاي ديگه
ميدونيد اين روزها خيلي از مسلمانان در كشورهاشون دارن قتل عام ميشن
كشورهايي مثل سوريه كه خيلي ازشون خبر دارين مثل افغانستان و پاكستان و فلسطين و عراق و بحرين و .......
يه كشور ديگه كه مسلموناش خيلي مظلوم هستند و زير سلطه رسانهاي و خفقان آن دارن مظلومانه تنها به جرم مسلمان بودن كشته ميشن
حتما دعاشون كنيد دعا كنيد تا بقيشون نجات پيدا كنن
من چون خودم اين روزها خيلي دنبال خبرهاي كشور ميانمار(برمه) هستم ميگم
توي اين ماه عزيز دعاشون كنيد
سه ماه هست كه نسل كشي راه انداختند بودايي ها
نزديك شصت هزار نفر رو به وحشيانهترين شكل ممكن قتل عام كردن
تنها جرم مسلمانان برمه، مسلمان بودن
دعا كنيد براشون
دعا براي مردم جهان فراموش نشود!!!!!
تاریخ: شنبه 31 تیر 1391 - 01:57 عنوان: پاسخ به «رمضان سال 1391........سلـــــــــــــــــام!»
عضو فعال
عضو شده در: 3 بهمن 1390 پست: 529 محل سکونت: ساوه ...
امتياز: 13590
سلام بر همگی، من عاشق این مناجات بودم و هستم، یه آرامش خاصی بهم می داد که غیر قابل وصفه...
هرجای دنیایی دلم اونجاست
من کعبه مو دور تو می سازم
من پشت کردم به همه دنیا
تا رو به تو سجاده بندازم
با هر عذابی که بهم میدی
حس می کنم بازم من رو دیدی
احساس بودن می کنم هر روز
با هر عذابی که بهم میدی
گاهی پرستیدن عبادت نیست
با این که سر رو مهر میذاری
گاهی برای دیدن عشقت
باید سر از رو مهر برداری
یک عمر هر دردی به من دادی
حس می کنم عین نیازم بود
جایی که افتادم به پای تو
زیباترین جای نمازم بود
هر روز حسم تازه تر میشه
غرق تو میشم بلکه دریا شم
بیزارم از اینکه تمام عمر
از روی عادت عاشقت باشم
هر جای دنیایی دلم اونجاست
من کعبه مو دور تو می سازم
من پشت کردم به همه دنیا
تا رو به تو سجاده بندازم
طرفای ساعت 7 عصره، خواهرم که دراز کشیده جلوی باد کولر! میگه: رضوانه چشمام سیاهی میره! منم میگم خوشبحالت که فقط چشمات سیاهی میره! من چشمام یه سیاهی میبینه(عزرائیل)
دوستان در اولین روز از ماه مبارک، یاده کسانی باشیم که در سالهای پیش همسفره مان بودند و حالا نیستند، عزیزانی که از آسمان نظاره گر ما هستند و با چشمک ستاره آسمان سحر به ما لبخند میزنند...
بابا....سلام؛ امسال بجای شما خریدحلیم و نون سنگک سفرهی افطار گردن منه...من برات دعا میکنم، و دیگه نمیتونم نگات کنم، اما تو هم نگام کن، هم دعام کن!
تاریخ: یکشنبه 1 مرداد 1391 - 15:56 عنوان: پاسخ به «رمضان سال 1391........سلـــــــــــــــــام!»
خوب داره پيش ميره
عضو شده در: 28 آذر 1390 پست: 84
امتياز: 2095
اونموقعه ها که من تازه به سن تکلیف رسیده بودم ماه رمضون رو روزه گرفتم.زمستون بود وبرف همه جارو سفید پوش کرده بود.
وقتی که از مدرسه می اومدم انقدر تشنه ام میشد که توراه مدرسه برف می خوردم وباتمام بچه گیم فکر می کردم روزم درست.
وباطل نشده.وقتی که یکمی بزرگتر شدم فهمیدم که روزم درست نبوده ولی برای این که از زیر روزه دوباره در برم باخودم میگفتم آخه برف که خوردنی نیست وآدم رو سیر نمی کنه
پس روزه منم درسته
خدایا ببخشید که اصلا به تو فکر نکردم که منو میبینی وخودم رو گول زدم
تاریخ: دوشنبه 2 مرداد 1391 - 10:02 عنوان: پاسخ به «رمضان سال 1391........سلـــــــــــــــــام!»
همكار در ساوهسرا
توصيههاي حضرت آيت الله خامنهاي(مد ظله العالي) در خصوص رمضان
دوستان سعی کنند در همه اوقات - به خصوص در ماه رمضان - تلاوت قرآن را از یاد نبرند. قرآن نباید از زندگیتان حذف شود. تلاوت قرآن را حتماً داشته باشید؛ هر چه ممکن است. تلاوت قرآن هم، با تأمل و تدبر اثر میبخشد. تلاوت عجلهیی که همین طور انسان بخواند و برود و معانی را هم نفهمد یا درست نفهمد، مطلوب از تلاوت قرآن نیست؛ نه این که بی فایده باشد - بالأخره انسان همین که توجه دارد این کلام خداست، نفس این یک تعلق و یک رشته ارتباطی است و خود همین هم مغتنم است و نباید کسی را از این طور قرآن خواندن منع کرد. لیکن تلاوت قرآنی که مطلوب و مرغوب مأمورٌبه است، نیست. تلاوت قرآنی مطلوب است که انسان با تدبر بخواند و کلمات الهی را بفهمد، که به نظر ما میشود فهمید. اگر انسان لغت عربی را بلد باشد و آن چه را هم که بلد نیست، به ترجمه مراجعه کند و در همان تدبر کند؛ دو بار، سه بار، پنج بار که بخواند، انسان فهم و انشراح ذهنی نسبت به مضمون آیه پیدا میکند که با بیان دیگری حاصل نمیشود؛ بیشتر با تدبر حاصل میشود؛ این را تجربه کنید. لذا انسان بار اول وقتی مثلاً ده آیه مرتبط به هم را میخواند، یک احساس و یک اشتباه دارد؛ بار دوم، پنجم، دهم که همین را با توجه میخواند، انتباه(توجه) دیگری دارد؛ یعنی انسان انشراح ذهن پیدا میکند. هر چه انسان بیشتر انس و غور پیدا کند، بیشتر میفهمد؛ و ما به این احتیاج داریم.
تاریخ: چهارشنبه 4 مرداد 1391 - 00:31 عنوان: Re: پاسخ به «رمضان سال 1391........سلـــــــــــــــــام!»
مديريت كل انجمنها
عضو شده در: 2 فروردین 1389 پست: 3473 محل سکونت: IRAN
امتياز: 87705
atena نوشته است:
واي بچه ها از اين عكس هاي خوشمزه كمتر بزاريد .........
رمضون................
واژه اي كه تا سه يا چهار سال پيش ازش فقط همون نخوردن و نياشاميدنش واسم ميموند
بعد مي شدم همون ادم سابق بدون اينكه ازش چيزي بدست بيارم
شايد همه اينها خودش برام يه جور تجربه بود حالا تجربه اي كه شامل چيزاي ياد گرفتني باشه نه ولي اونم ياد اور روزهايي بود ديگه.......
همون دو ، سه سال پيش بود كه توي شب هاي احيا با شب زنده داري كه تنهايي توي خونه داشتم اتفاقات قشنگي واسم افتاد
سال بعدش يه رمضون داشتم كه تا عمر دارم يادم نميره
شايد ادم نتونه اتفاقات و رابطه احساسي و حالات روحاني كه واسش پيش مياد رو بيان كنه و لذتش فقط واسه خودشه
احساسات و ساعاتي كه فقط خودت و خداي خودت از اون خبر دارين
شايد تغييراتي كه روي رفتار و اعمال و تفكرات ادمها ميزاره خيلي واسش به ياد ماندني باشه
اتفاقاتي كه براي من افتاد
اتفاقاتي كه همش از يه خلوت با خدا شروع شد توي يه شب عزيز، توي شب احيا پاي برنامه هاي حرم خانم فاطمه معصومه
خيلي شيرين هست كه ادم با تنها كسي كه همه ي حرفاشو باهاش ميزنه خلوت كنه بعد ميتونه خيلي چيزها رو از اون يكبار بدست بياره
مي دونيد الان خيلي خوشحالم كه توي يه محيط فرهنگي دوستان خوبي مثل شما عزيزان دارم
تاپيكت خيلي خوبه رضوانه جان
همين امروز توي خطبه هاي نما جمعه آقاي خاتمي گفتند سعي كنيد فضاي سايت ها و وبلاگ ها و اينترنت رو در ماه رمضون رمضاني كنيد
امروز كه بعد از چند روز اومدم ميبينم بچه ها ي خوب ساوه اي همه اين كار رو انجام دادند
واقعا ممنونم از تاپيك هاي مرتبط با ماه بندگي و از نويسندگانشون
در كل خاستم بگم
دوستان تا مي تونيد از سحر ها و شب هاي احيا استفاده كنيد
اگه هر چيزي رو از ته دل از خدا بخايد خدا بهتون ميده
بهتون قول ميدم
فعلا
بقیه دوستان هم اگه از این خاطره ها و تجربیاتشون بگن بسیار عالی میشه
به هر حال رمضان میتونه استارت خوبی برای آدم شدن و آدم موندن باشه...هرچند لیاقت میخواد
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید