تاریخ: یکشنبه 11 دی 1384 - 02:13 عنوان: »»» معرفي كتب مربوط به ساوه
مدیريت كل سایت
عضو شده در: 19 شهریور 1384 پست: 1201 محل سکونت: ساوه
امتياز: 28580
در اين تاپيك قصد داريم كتابها و حتي الامكان مقالاتي كه توسط اشخاص ساوجي به چاپ رسيدهاست را معرفي كنيم...
اميدواريم شما هم ما رو از دانستههاتون بينصيب نذاريد و اگه كتابي در مورد ساوه و يا نوشته شده توسط ساوهايها رو ميشناسيد، معرفي كنيد
معرفي كتاب « ساوه؛ سرزمين مقدس » نوشته دكتر علي اصغر عابدين
اگر دوستان كتابهاي ديگهاي كه مربوط به ساوه و يا نوشته شخصيتهاي ساوجي هست رو ميشناسن، اينجا معرفي كنند و يا اسم كتاب رو بگن تا ما اون رو به كاربران معرفي كنيم
این مطلب آخرین بار توسط Hamid در چهارشنبه 6 خرداد 1388 - 14:36 ، و در مجموع 1 بار ویرایش شده است.
عضو شده در: 19 شهریور 1384 پست: 1201 محل سکونت: ساوه
امتياز: 28580
adame_haji, جان،
اين كتاب اسمش "ساوهنامه" هست و من دارم، قصدمون اينه كه در مقاله بعدي معرفيش كنيم.
اگر خواستي، بگو من بدم بهت كه مطالعه كني، اما چون يه كتابي هست كه بايد تو خونه همه ساوهايها باشه، بهتره يه سر به "كتابفروشي خيام" بزني و اگه داشت، يكي برا خودت بخري
عضو شده در: 30 آبان 1384 پست: 627 محل سکونت: بسیج یک
امتياز: 16869
حمید جان من نمیدونستم چاپ جدید هم میتونه داشته باشه
ولی اروز قبل از لینکه این پست رو بخونم خونه داییم اینا دیدم ای کتاب هست . قرار شد من کتاب رو از اونا بگیرم و داشته باشم .
بازم اگه جور نشد از خودت میگیرم تا اینکه یدونه بخرم
تاریخ: یکشنبه 5 خرداد 1392 - 01:29 عنوان: پاسخ به «»»» معرفي كتب مربوط به ساوه»
کاربر نیمه فعال
عضو شده در: 31 اردیبهشت 1392 پست: 228 محل سکونت: تهران - u.s.a - texas san antonio
امتياز: 6130
ســـلام؛
اين هم معرفي يكي دیگر از مهمترين كتب مربوط به ساوه :
كتاب « ساوه در گذر تاریخ » پژوهشگر و مؤلف آقای خسرو امیر حسینی
کتاب بسیار خوب و تقریبا کاملی در شناخت ساوه است
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید