عضو شده در: 2 فروردین 1385 پست: 165 محل سکونت: تهران
امتياز: 0
به خدا میگن چرا اول مرد رو آفریدی و بعد زن رو؟ خذا میگه که شما هم اگر میخواستید چیزی رو بنویسید اول چرکنویس میکنید بعد پاکنویس!!!
(از همه بزرگواران آقا معذرت میخواهم! من که نساختم این جوک رو! )
عضو شده در: 19 شهریور 1384 پست: 1201 محل سکونت: ساوه
امتياز: 28580
آقا من يه جوك تعريف ميكنم، شما بگيد در اين جوك الان از پسرا طرفداري شده يا دخترا!؟ من هر چي ميخونم و فكر ميكنم، حاليم نميشه
(نعوذ بالله) يه پسره به خدا ميگه كه خدايا! چرا دخترا رو اين همه "قشنگ" (بخونيد: خوشگل) آفريدي؟!
خدا ميگه:
خوب چون شما ازشون خوشتون بياد و دوستشون داشته باشيد!
بعد پسره عرض ميكنه كه:
خوب حالا اين درست، اما چرا اينهمه اونا رو خنگ آفريدي؟!
خدا ميگه:
خوب براي اينكه اونا هم شما رو دوست داشته باشن
خوب این جوک در بدگویی از آقایون ساخته شده!!! مثل همون آدم و حوای معروفه که مردا میگن: زنها که آدم نیستند.فوقش باشند حوا هستن! زنها هم میگن:راست میگین! چون اگه آدم بودند مردها رو تحمل نمیکردند!
خوب من مقداری جوک از جایی کش رفتم که به ترتیب عرض میکنم:
به يكي يه توپ فوتبال نشون دادند و گفتند اين چيه؟؟طرف كلي فكر كرد و بعدگفت:شطرنج گردالي!!!
----------------------------------------
يه يارويي به غضنفر فحش مي ده
غضنفر مي گه : با كي بودي ؟
طرف مي گه : با تو بودم .
غضنفرمي گه : برو خدا رو شكر كن كه با تو بودي ، وگرنه ...
--------------------------------------
روز قيامت خدا به مردا ميگه: اونايي كه زن ذليل بودن سمت چپ بقيه سمت راست. همه ميرن سمت چپ فقط يكي نميره. خدا بهش ميگه چرا تو نرفتي اونور؟ ميگه: خانومم گفته اينجا وايسا
---------------------------------------
يكي ميره خياطي پارچه رو ميده و ميگه:
اينو برام كت و شلوار بدوز فردا نيام بگي خسته بودم
سوزن نداشتم
نخم تموم شده بود
دگمه نداشتم
برق نبود
چرخ خياطي خراب بود
با قيچي دستمو بريدم ............بده اصلآ نمي خواد بدوزي!!!!!!!
يه بار به يه تركه يه ماشين هديه ميدن كه فرمونش سمت راست بوده . يه چند هفته ميگذره رفيق تركه ميبيندش بهش ميگه : از ماشينت راضي هستي !؟ مشكلي نيست !؟
تركه ميگه آره خوبه ولي نميدونم چرا هروقت ميخام تف كنم بيرون رو زنم ميفته !!!!!!
يارو ميره قبرستون ميبينه همه ي مرده ها اومدن بيرون رو قبراشون نشستن از يكيشون ميپرسه چه خبره ميگه : والا سوال هاي شب اول قبر لو رفته گفتن بيرون باشيد تا دوباره طرح كنيم!!!!!
-------------------------------------
تركه داشته يكي رو ميزده و هي ميگفته: كمك!! كمك!! يكي ازش ميپرسه تو كه داري ميزنيش ديگه واسه چي كمك ميخواي . ميگه : آخه گفته اگه بلند شم زندت نميزارم !!!!
به یه ترکه میگن جسم شفاف رو تعریف کن میگه جسمی که بشه از این طرف اون طرفشو ببینی. میگن باریک الله یه مثال بزن؟ میگه نردبون
یه روز به یکی میگن شغلت چیه؟ میگه: یه اطلاعاتی هیچ وقت شغلشو به کسی نمیگه.
------------------------------------
دو نفر به تاکسی میگن: سه نفر شوش. راننده میگه: شما که دو نفرید!! میگن: مگه خودت نمیای؟؟!!
یه نفر رشته اش دامپروری بوده ولی روش نمی شده به کسی بگه، ازش میپرسن رشته ات چیه؟ میگه: دامپیوتر گرایش پشم افزار
یه باهوشی میره لیوان بخره، فروشنده لیوان رو بر عکس میذاره جلوش؛ یارو نگاه میکنه میبینه سر(ته) لیوان بسته است، به فروشنده میگه آقا این لیوان که سرش بسته است!!!
فروشنده برای اینکه به یارو حالی کنه این ته لیوانه نه سرش، بدون اینکه چیزی بگه لیوان رو بر عکس میکنه، بعد یارو یه نگاه می کنه و با تعجب میگه: ای بابا تهش هم که سوراخه!!!
----------------------------------------
یه بروز به یه اسکلت میگن یه دروغ شاخدار بگو. میگه: تو پو لو یم تو پو لو گونه هام قدر هلو
و یه روز یه یاکریم با یه مرغ عشق ازدواج میکنن، بچه شون کریم عشقی در میاد
یارو ميخواسته زير دريايي امريكا رو تو خليج فارس غرق كنه بعد کلی فکر کردن لباس
غواصی می پوشه و تا نزدیک زیردریایی شنا میکنه... یواش میره تا دم در زیر دریایی..
در ميزنه و فرار ميكنه
-------------------------------------------
به یه الاغی میگن: چرا گوشهات این قدر درازه؟!;میگه: هر خوشگلی بالاخره یه عیبی هم داره.
---------------------------------------------
دو نفر میرن شکار خرگوش. اولی میپرسه حالا چه جوری خرگوش شکار کنیم؟؟ دومی میگه: برو پشت بوته ها صدای هویج در بیار
--------------------------------------------
يكي ميره عسلويه با خودش در ماشين ميبره !
ميگن اين چيه؟
ميگه هر وقت گرم شد شيشه اش رو مي كشم پائين
------------------------------------------
طرف!!! ميميره ميره اون دنيا، ازش ميپرسن چي شد مردي؟ ميگه داشتم شير ميخوردم ! ميگن: شيرش فاسد بود؟ ميگه نه بابا، گاوه يهو نشست
-----------------------------------------
یه روز یه گاوه سرما میخوره به جای شیر بستنی میده
به .....كافر ميگن اگه تو دريا يه كوسه دنبالت كنه چيكار ميكني؟ميگه ميرم بالاي درخت ..ميگن بي فكر اونجا كه درخت نداره..جواب ميده : مجبورم ميفهمي ؟؟مجبوررررررررر
يه روز يه بچه هويج با مامانش ميره بيرون دم يه آبميوه گيري به مامانش ميگه مامان جون وايسا آب هويج دارم !!!
يکي رفت تونس . . . يکي رفت نتونس !!!!
يارو داشته خرما خيرات مي کرده يکي مياد يه مشت بر مي داره ، شاکي مي شه مي گه : هههههههههههههههههههههوي !!!! يک نفر مرده ... اتوبوس که چپ نکرده !!
-----------------------------------------
يارو شوته!! مي خواسته ماشينش رو بشوره از پلاکش شروع مي کنه بهش مي گن چرا از پلاک شروع کردي ميگه آخه اوندفعه از سقف شستم رسيدم به پلاک ديدم مال خودم نيست
يك روز يك شوتي! سرشو بدون انكه اب بزند شامپو ميزند
ازش ميپرسند چرا بدون اب سرتو شامپو مي زني ميگه روش
!! نوشته براي موهاي خشك!!!!
یه روز معلم کودکستان داشته از بچه ها می پرسیده که در آینده میخواهید چکاره بشید.احمد : من میخوام خلبان بشم.رامین:من میخوام دکتر بشم.سارا : من میخوام یک مادر خوب بشم.رضا:من هم میخوام به سارا کمک کنم!
عضو شده در: 17 بهمن 1384 پست: 348 محل سکونت: فعلا در تهرانم
امتياز: 13370
یکی که تازه فولوکس قورباغه ای خریده بوده ماشینش خراب می شه.. کاپوت ماشین را میزنه بالا، می بینه خالیه... میگه ای داد موتور ماشینم را دزد برده... داد و هوار که مردم جمع میشن دورش، از اون میون یک شوخی به قهرمان داستان ما میگه.. برو خدا رو شکر کن این آلمان ها که بازی افتتاحیه جام جهانی را چهار دو بردند، برای شادباش پیروزیشون یک موتور زاپاس در صندوق عقب فولوکس ها گذاشتن...مرد داستان ما این ماجرا را باور می کنه و طرف دار تیم آلمان در جام جهانی می شود.... کاش ایران خودرو هم در صندوق عقب ماشین هاش چنین هدایایی می گذاشت...
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید