تاریخ: پنجشنبه 2 شهریور 1391 - 13:39 عنوان: پاسخ به «عکس های مربوط به ساوه سرا»
مدیر انجمن
عضو شده در: 12 خرداد 1391 پست: 435
امتياز: 11375
ممنون سوه جان
تازه شاهکار هنریه منو ندیدین من به صورت ابتکاری رو سنگ هم نقاشی میکنم و فعلا دارم کلکسیون سنگ هام رو که با طرح ها و نقش های فوق العاده ای هستن تکمیل میکنم تا شاید یه روزی نمایشگاه سنگ........
بعد تصمیم دارم برا ساوه سرا هم بکشم ولی باید از نزدیک دید چون بعضی از این اثارم برجسته هستند بازم وقت کردم امادش کردم عکس میگیرم میذارم تو تاپیک
تاریخ: شنبه 4 شهریور 1391 - 13:01 عنوان: پاسخ به «عکس های مربوط به ساوه سرا»
مدیر انجمن
عضو شده در: 30 بهمن 1388 پست: 2274
امتياز: 60455
bestveil دوست عزیز
یک پیشنهاد دارم و اون اینه در حین کار هنری و نقاشی از یکی از اقوام تون خواهش کنید که از فعالیت دست و نقاشی تون در حین کار البته بدون درج تصویر چهره تون یعنی فقط فعالیت دستهاتون در حین کار با سنگ و نقاشی مرحله به مرحله عکس بگیره و با شماره بندی مثلا یک تا ده مرحله بندی شده ...........نوع شکل گیری کار هنری تون را برامون نمایش بدید. فکر کنم کار جالبی و دیدنی و بسیار زنده ایی باشه.
تا بحال با کاربرد نورهای مختلف و خلق صحنه های رنگی با نور تصویر سازی کرده اید ؟ فکر کنم کار خیلی زیبا و جالب ایی باشه بخصوص اینکه محتوای هنری جالب اونو همراهی کنه و اصل کنتراس در ان بخوبی در مورد سایه و روشن ها رعایت بشه تصاویر زیبایی ساخته میشه.
از زحماتتون پیشاپیش یکدنیا ممنون هستم و امیدوارم همیشه سرشار از ذوق و ایده های زیبا و ناب باشید و کارهای بیشتری ازتون رو اینجا ببینیم. موفق باشید.
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید