عضو شده در: 30 مرداد 1391 پست: 364 محل سکونت: saveh
امتياز: 9240
با سلام خدمت تمامی ساوه سرایی های عزیز تاپیک گردشگردی با هدف شناخت بیشتر با
استانها وشهر های کشور عزیزمان راه اندازی شد لطفا با عکس های خود از ایران زیبا !! ما را یاری فرمایید. با تشکر!!
شهر زیبای دزفول
این مطلب آخرین بار توسط masoud-mg24 در دوشنبه 6 شهریور 1391 - 14:55 ، و در مجموع 1 بار ویرایش شده است.
عضو شده در: 19 شهریور 1384 پست: 1201 محل سکونت: ساوه
امتياز: 28580
آخ آخ! من عاشق این تاپیکم!
میدونی چقدر ارزش داره هر کس بیاد بگه من کجاها رفتم و تجربهم چی بوده و اینکه پیشنهاد میکنم برید یا نرید؟
مثلاً من چند وقت پیش با یکی از دوستان رفتم طاق بستان کرمانشاه! گفتیم اینقدر طاق بستان طاق بستان میکنن بذار ببینیم چیه!
رفتیم دیدیم یه طاق هست و یه کم کندهکاری و همین!! نه جای نشستنی نه چیز باصفایی! خلاصه کلی خورد توی ذوقمون!
این کل اون طاقه + من!!
این هم نمای کلیش که از اینترنت پیدا کردم:
کمی جلوتر هم اینا بود:
همین!
البته این روزها بیشتر افراد به خاطر پارکی که کنار این محوطه طاق هست میان و اینطور که میگن توی فصول خاصی، اون دریاچهش هم آب داره... ما که (توی خرداد ماه) رفتیم آب نداشت هواش هم اونقدر گرم بود که داشتیم گرمازده میشدیم!
البته خیلی بد تعریف نکنم، شبهاش میگن قشنگتره. ما چون فرصت نداشتیم قبل از ظهر رفتیم، بنابراین هیچ خبر نبود...
خلاصه به هوای آثار باستانی اونجا نرید. بیشتر برای تفریح میرن پارکی که کنارش هست.
این مطلب آخرین بار توسط Hamid در دوشنبه 6 شهریور 1391 - 13:08 ، و در مجموع 1 بار ویرایش شده است.
عضو شده در: 19 شهریور 1384 پست: 1201 محل سکونت: ساوه
امتياز: 28580
masoud-mg24, جان،
اگر ممکنه عکسهای هر شهر رو در یک پست جداگانه ارسال کن که بهتر بشه از این تاپیک استفاده کرد. (منظورم این نیست که تاپیک جداگانه باز کنید، در همین تاپیک، پستهای مختلف ایجاد کنید...)
پست اول رو هم اگر ممکنه ویرایش کنید و شهر به شهر در پستهای مختلف ارسال کنید.
تاپیکه خیلی خوبیه
در رابطه با طاق بستان هم من که نرفتم ولی تعریفشو زیاد شنیدم ولی جناب Hamid من عاشق همین کنده کاریا هستم خیلی طرحاشو دوست دارم ودوست دارم از پیشینه و تاریخش خبر دار بشم
از تاریخ خوشم نمیاد ولی عاشق تاریخ هنر ایران و جهانم
یادمه راهنمایی همیشه سر تاریخ گریه میکردم بعد جالبش اینه که امتحانام 20 میشد از مکان های تاریخی خیلی خوشم نمیاد ولی جایی که مثل اونجا (طاق بستان)کنده کاری داره رو دوست دارم خانواده ما هم خیلی مارکوپلو تشریف دارن عکس زییاد دارم میذارم تو تاپیک حتما
آقای نیرومند سلام خسته نباشید. به بیستون سر زدید؟ البته در مورد طاق بستان با توجه به هزاران سال پیش که مدین های مدرن و سایل ارتباط جمعی امروزی مثل تلویزیون و عکاسی و اینترنت خبری نبوده . سنگ تراشی در واقع کاربردی مثل اینترنت و تلویزیون رو داشته و با سنگ تراشی روایاتی و پیامهایی را از زمان قرن سوم میلاد ی - دوره ساسانیان در طاق بستان نمایش داده شده. خود طاق بعنوان یک کتیبه و سند تاریخی محسوب میشود زیرا هنوز تکنیک و فنی که در سنگ تراشی ان زمان بوجود امده با توجه به امکانات کمی که داشته اند قابل توجه است و بخشی از فرهنگ آن زمان را نمایان می سازد. کشف این تکنیک های سنگتراشی در واقع بخش مهمی از کار کاوشگران و باستانشناسان و محققین و حتی بخش تکنیکی در مهندسی است. اون زمان یک سنگ تراش نقش اینترنت امروزی رو داشته و با وسایل ابتدایی که داشته و از ماشین الات موتوری خبری نبوده . با کندن تصاویری از رویدادها ی تاریخی - اساطیر و حوادث تاریخی ان زمان که مختص منطقه غرب کشور و مقارن با حمله کشورهایی مثل روم و ویونان به ایران بوده چنین اثاری روی سنگ ها را به نمایش گذاشته شده اند تا ایندگان از این وقایع بی خبر نمانند و به رومی ها ویونانی ها مانوری داده باشند.
این کار سنگ تراشی ان زمان با وسایل ابتدایی کار سنگینی و پر صبری بوده و این صبر رو هر کسی نداشته . در طاق بعدی می بینیم در دوره قاجار امدند و عکسهایی ناشیانه از شاهزاده های قاجاری روی سنگ تراشی های دوره ساسانی نقش زدند که نه تنها زیبا نیستند و ناشیانه و عاری از ظرافت و مملو از بی هنری تراشیده شده بلکه با این عمل به این بنای تاریخی مثل بناهای دیگر از جمله ارک شیراز ( کچ کشی روی اثار نقاشی دوره زندیه بعلت رقابت با زندیان ) - کچ کشی روی نقاشی ها و کاشی کاری بناهای عالی قاپو ( دوره صفویه ) رقابت با اثار دوره صفویه اصفهان صدمات و خسارات فراوانی وارد آوردند و نقوش خاندان قاجاری چاق و بد ترکیب را روی دیوارهای عالی قاپو رسم کردند تا به امروز دیده میشود.
امروز ما با یک دیلر برقی نمی توانیم نقش یک سیبی را روی سنگی بتراشیم .کاشکی هر کدام از ما صبر و حوصله ای و استقامتی به اندازه این سنگ تراش رو داشتیم که حالا شاید استخوان هایش هم به خاک تبدیل شده باشه. در این اثار هنری طاق بستان و بیستون به بنده درس صبر و استقامت آموخت و ابتکار مردم آن زمان که با اینکه خانه هایشان خشتی بوده............ سنگ رو بعنوان مدین ایی انتخاب کرده و هنری و ابتکاری در تراش سنگ داشته اند قابل تامل است زیراکه هزاران سال است این آثار بجا مانده و بخشی از تاریخچه مدین و رسانه های گروهی و جمعی جهان راتشکیل میدهد.
این مطلب آخرین بار توسط Aliabadi در پنجشنبه 9 شهریور 1391 - 12:41 ، و در مجموع 1 بار ویرایش شده است.
masoud-mg24 دوست عزیز عکسهایتان فوق العاده عالی است و از دیدگاه و مناظر و رنگها و موضوعات عالی برخوردار است. اگر روی هر سری عکس ها یک عنوان موضوعی درشت بطور مثال عکسهای جنوب کشور - عکسهای سفر شیراز - عکسهای سفر اصفهان و غیره............... قرار دهید عکسهایتان بشکل موضوعی بهتر معرفی میشوند
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید