نتيجه مسابقه دو همگاني هفته دفاع مقدس كه در 91/06/30 ساعت 9:30 صبح ويژه خواهران در مجموعه ورزشي شهيد چمران با حضور سي نفر در دو رده سني بالاي 40 سال و زير 40 سال برگزار شد.
اسامي نفرات برگزيده زير 40 سال:
الهام باد پا
افسانه فرمانيان
شبنم ذوالفقاري
هما پيشينه پوش
سارا اسدي
اعظم نظري
و نفرات بالاي 40 سال:
اكرم ابوالقاسمي
فاطمه سالم
تاریخ: جمعه 31 شهریور 1391 - 15:01 عنوان: پاسخ به «نتيجه مسابقه دو همگاني هفته دفاع مقدس»
همكار در ساوهسرا
عضو شده در: 26 مهر 1389 پست: 1302
امتياز: 33700
به خانم بادپا و ذوالفقاري تبريك ميگم
گويا يه ذره از هدايا بعضي ها ناراضي بودند
خانم ذوالفقاري(عكس دوم)؛ با جايزش عكس گرفته
چهار دور دور زمين فوتبال خيلي خوب دويدند تبريك ميگم
تاریخ: جمعه 31 شهریور 1391 - 19:15 عنوان: Re: پاسخ به «نتيجه مسابقه دو همگاني هفته دفاع مقدس»
مديريت كل انجمنها
عضو شده در: 2 فروردین 1389 پست: 3473 محل سکونت: IRAN
امتياز: 87705
atena نوشته است:
به خانم بادپا و ذوالفقاري تبريك ميگم
گويا يه ذره از هدايا بعضي ها ناراضي بودند
خانم ذوالفقاري(عكس دوم)؛ با جايزش عكس گرفته
چهار دور دور زمين فوتبال خيلي خوب دويدند تبريك ميگم
این جایزه شون بوده؟
خجالت نکشیدن مسوولین مسابقه؟
همچین گفتن با همکاری اداره تعاون و ....گفتم یه سکه ای ...حواله خودرویی.....
همینجا به اداره تعاون،کار،رفاه خسته نباشید میگم با این رکورد فوق العادشون، واقعا حیف که اسپانسر المپیک لندن نشدند
راستی دقت کردید به اسم اداره تعاون،رفاه،کار و ........ فکر کنم یه بی از اول اسمش جا افتاده
تاریخ: جمعه 31 شهریور 1391 - 23:39 عنوان: پاسخ به «نتيجه مسابقه دو همگاني هفته دفاع مقدس»
همكار در ساوهسرا
عضو شده در: 26 مهر 1389 پست: 1302
امتياز: 33700
دوستان دوستان اخه من اونجا بودم ديدم
ضمنا خانم بادپا نميدونم به چي حساسيت داشت تا نيم ساعت بعد مسابقه هنوز داشت عرق ميريخت فكرشو كنيد
خانم بادپا زمانشون هشت دقيقه و 10 ثانيه بود!!
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید