عضو شده در: 29 مهر 1389 پست: 355 محل سکونت: ساوه سیتی
امتياز: 9540
neda_y نوشته است:
به نظر من فرهنگ رفتن به سينما وجود نداره هنوز توي ساوه
با توجه به اينكه درآمد اكثر مردم پايين هست فكر نميكنم خانواده ها خريداري حداقل مبلغ(2000تومان) براي يك خانواده حداقل4نفري رو متقبل بشن
و از ديدگاه من احداث سينما در ساوه با اقبال عمومي رو به رو نخواهد شد
به احتمال زياد ترجيح ميدن فيلم ها رو از كلوپ تهيه كنن و 800 نفري كل خانواده بشين ببينن
و 1مطلب كه به نظرم وجود داره فرهنگ حضور در سينما هاست كه بعيده تو ساوه باشه
بچه كه بوديم سينما هلال احمر كه مي رفتم كل سينما در طول فيلم پر از همهمه بود(شكستن تخمه و ارايه بحث هاي كارشناسي همزمان با پخش فيلم در صندليهاي مجاور )
اینقدرا هم اوضاع بحرانی نیس ، به هر حال تا چیزی وجود نداشته باشه فرهنگش هم نخواهد بود ، ولی این نمی تونه به این معنی باشه که در صورت وجودش باز هم بی فرهنگی خواهد بود !
7mehr, موفق باشيد
ما هم براتون دعا ميكنيم و اميدوارم روزي شاهد به ثمر نشستن تلاشهاي شما باشيم.
مطمئنا هر كسي توانايي داشته باشه در اين راه به شما كمك ميكنه
7mehr دوست عزیز در انجام کارهای خیر و فرهنگی برای ساوه امیدوارم موفق باشید و افراد دلسوزی پیدا بشوند بهتون کمک کنند تا نمای شهر ساوه تغییر مثبت بکنه. موفق باشید ما هم براتون واقعا صمیمانه دعا می کنیم.
مرسی شما به ما دلگرمی میدین که تلاشمون رو چند برابر کنیم با نشستن و تماشا کردن کاری درست نمیشه ما می خواهیم که وارد عمل بشیم ما هم مثل شما هستیم چندتا جوون که از هیچ می خواهیم شروع کنیم و کارهای بزرگی انجام بدیم
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید