تاریخ: یکشنبه 5 آذر 1391 - 23:35 عنوان: پاسخ به «محرم از نگاه شما(عکس)»
مدیر انجمن
عضو شده در: 30 بهمن 1388 پست: 2274
امتياز: 60455
دوستان عزیز و بسیار گرامی واقعا دستتون درد نکنه .ممنونم ما رو از دیدن تصاویر عاشورای ساوه 1391 محروم نکردید و توی این هوا اینهمه زحمت کشیدید.
از صمیم قلب شخصا از همه تون تک تک بخاطر دونه دونه عکسهایی که تهیه فرمودید صمیمانه تشکر می کنم .عکس هایی که امسال از مراسم عاشورا ساوه به شکل زنده تهیه فرمودید عالی عالی و فوق العاده بودند کاش این سعادت رو داشتیم و عکسهای بیشتری باز میدیدیم.
این عکس های شما اشک به چشمانم اورد و مدتها گریه کردم.اجرتان با خدا . امیدوارم امام حسین (ع) سالار شهیدان و شهدای عاشورا از شما خشنود خشنود باشند. دست حق همیشه همراهتون .
تاریخ: یکشنبه 5 آذر 1391 - 23:56 عنوان: پاسخ به «محرم از نگاه شما(عکس)»
همكار در ساوهسرا
عضو شده در: 26 مهر 1389 پست: 1302
امتياز: 33700
پرچم سرخ گنبد حرم امام حسین خیلی منو دگرگون کرد
تمام هئیت ها از زیرش رد میشدن؛ یه قداست خاصی به مراسم امسال در میدان عاشورا داده بود
روز جمعه در مراسم شیر خوارگان زیر تریبون در مصلی آویخته شده بود که به زیبایی محیط افزوده بود
تاریخ: دوشنبه 6 آذر 1391 - 02:10 عنوان: Re: پاسخ به «محرم از نگاه شما(عکس)»
مديريت كل انجمنها
عضو شده در: 2 فروردین 1389 پست: 3473 محل سکونت: IRAN
امتياز: 87705
rezvaneh نوشته است:
atena نوشته است:
میگما دو تا عکس منو گیج کرد!!! رضوانه جان و یاسکان عزیز ؟؟ دوتا از عکس ها یکیه؟؟!! فکر کنم یه مشکلی پیش اومده؟!
آتنا جان درسته من هم 1 ساعت پیش تاپیک مسابقه اناری رو باز کردم توی پست یکی از بچهها عکس های مصلا رو دیدم! فکر کردم چشمام ایراد پیدا کرده چیزی نگفتم
احتمالا بخاطر اسم عکسهاتون هست...فکر کنم نام عکسهای جدیدتون تکراری بوده...یعنی با همون اسمها قبلاً آپلود کردید روی سایت آفتابگردان. برای همین اختلال بوجود امده
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید