تاریخ: شنبه 13 خرداد 1391 - 22:49 عنوان: پاسخ به «بچههاي ساوه خودشون رو اينجا معرفي کنند...»
مدیر انجمن
عضو شده در: 12 خرداد 1391 پست: 435
امتياز: 11375
سلام به همه بچه های انجمن
منم متولد 74 هستم دوم گرافیک
دیگه......... به عکاسیو فتوشاپ علاقه زیادی دارم
در رشته نقاشی 3تا مقام شهری کسب کردم
در شاخه های آبرنگ مداد رنگ و رنگ روغن
که انشاالله در پست های بعد نقاشی هامو خواهم گذاشت
فقط خواهشا بیاید نظر بدید برا کارام............
دیگهههههههههههههههههههه
چیز خاصی یادم نمیاد
آهان نزدیک به 2 سال بود در انجمن اسلامی ساوه (خیابان فردوسی) فعالیت داشتم ولی الان فعالیتم خیلی کمتر شده چون وقته آزادمم کم شده
قبلا هم یکی از نویسندگان سایت farsa.ir بودم تحت عنوان فداییان رهبری که مدیر سایت بعد چندسال قادر به اداره کردن نبود متاسفانه این سایت حذف شد.............
عضو شده در: 30 مرداد 1391 پست: 364 محل سکونت: saveh
امتياز: 9240
مرسی اتنا جان اما نمیدونم چرا هیجکی نیست یا همه اف هستند اگه یه ساعاتی خاص مشخص بشه که بچه ها بیان پیاماشون رو بذارن و صحبت کنن بهتر باشه
فقط بچه های گل ساوه ای
تاریخ: دوشنبه 6 آذر 1391 - 18:58 عنوان: پاسخ به «بچههاي ساوه خودشون رو اينجا معرفي کنند...»
خوب داره پيش ميره
عضو شده در: 6 آذر 1391 پست: 51 محل سکونت: ساوه
امتياز: 1335
درود من از اهالی ساوه ساوه سرای من
نام وافعی نمی تونم بگم ولی نام دوم که به نام ارین می شناسندم
من ده سالی هست در نت هستم در تمام انجمن ها بودم با همین یوزر sogand از وجود چنین انجمنین که از سرای خودمان باشد اگاهی نداشتم خیلی خشنودم در این انجمن امد که از تجربیات گرامیان بهر مند شوم
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید