تاریخ: چهارشنبه 8 آذر 1391 - 15:43 عنوان: عزاداری در امامزاده سید علی اصغر ساوه
مديريت كل انجمنها
عضو شده در: 2 فروردین 1389 پست: 3473 محل سکونت: IRAN
امتياز: 87705
سومین فیلم:
فیلم عزاداری در امامزاده سید علی اصغر ساوه
این فیلم توسط atena, جان ضبط شده اند.
کاربران عزیز می توانند از طریق لینک زیر فیلم عزاداری سال 1391 یکی از هیأت های ساوه را که در امام زاده سید علی اصغر ساوه برگزار شده ببینند.
با سپاس فراوان از atena, عزیز
می تونید حدس بزنید که کدام یک از هیأت های ساوه در این فیلم در حال عزاداری هستند؟
تاریخ: پنجشنبه 9 آذر 1391 - 23:39 عنوان: پاسخ به «٭٭٭ ۶۰ ثانیه با محرم ٭٭٭»
مدیر انجمن
عضو شده در: 30 بهمن 1388 پست: 2274
امتياز: 60455
والا این فیلم اینقدر بازکردنش طول میکشه که دوبار اقدام شد و بمدت طولانی صبر کردیم اما خبری نشد. خیلی علاقه مند بودم فیلم رو ببینم. اگه کسی موفق شده فیلم رو باز کنه و ببینه به ما گزارش بده چی دید ما ک سعادت دیدنش نصیبمون نشد.
تاریخ: شنبه 11 آذر 1391 - 15:06 عنوان: Re: پاسخ به «٭٭٭ ۶۰ ثانیه با محرم ٭٭٭»
مديريت كل انجمنها
عضو شده در: 2 فروردین 1389 پست: 3473 محل سکونت: IRAN
امتياز: 87705
Aliabadi نوشته است:
والا این فیلم اینقدر بازکردنش طول میکشه که دوبار اقدام شد و بمدت طولانی صبر کردیم اما خبری نشد. خیلی علاقه مند بودم فیلم رو ببینم. اگه کسی موفق شده فیلم رو باز کنه و ببینه به ما گزارش بده چی دید ما ک سعادت دیدنش نصیبمون نشد.
تاریخ: شنبه 11 آذر 1391 - 22:50 عنوان: پاسخ به «٭٭٭ ۶۰ ثانیه با محرم ٭٭٭»
همكار در ساوهسرا
عضو شده در: 26 مهر 1389 پست: 1302
امتياز: 33700
فیلم صبح عاشورا دقیقا صبح عاشورای امسال در میدان عاشورا بود؛ جمعیت از اوایل صبح کم کم در میدون جمع می شدن، هیئات یکی پس از دیگری بعد از پیوستن به خیل عزادارن چند دقیقه ای مداحی می کردند؛ پرچم گنبد بارگاه امام حسین جلوه خاصی به محوطه و مراسم داده بود. و حقیر بر آن شدم از این صحنه زیبا یه یادگاری برای ساوهسرا تهیه کنم.
ویدئو دوم هم از مراسم حضرت علی اصغر بود که روز تاسوعا یا یک روز قبلش در محوطه امامزاده سید علی اصغر برگزار شد.
اگه فیلم مبتدی و دارای کم و کاست بود عذر میخام.
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید