تاریخ: پنجشنبه 9 آذر 1391 - 20:00 عنوان: روز تاریخی مردم ساوه_ استقبال از کاروان سفینة النجاة
همكار در ساوهسرا
عضو شده در: 26 مهر 1389 پست: 1302
امتياز: 33700
ضریح جدید امام حسین(ع) پس از ۲ روز توقف در تهران ظهر امروز با حضور پرشور مردم در ساعت 13 وارد ساوه شد.
این ضریح در امامزاده سیداسحاق برای بازدید و زیارت مردم مستقر شده است و لازم به ذکر است که تا چند ساعت آینده هم این شهر را به سمت اراک ترک خواهد کرد.
استقبال خیلی با شکوه برگزار شد.
هم اکنون دعای کمیل در جوار بارگاه امامزاده سید اسحاق و ضریح بارگاه امام حسین علیه السلام در حال برگزاری است.
مطمئنا خیلی از عزیزان از این استقبال تاریخی تصاویر به یاد ماندنی تهیه کرده اند. ما را از دیدن این تصاویر بی نصیب نگذارید.
با تشکر
تاریخ: پنجشنبه 9 آذر 1391 - 20:48 عنوان: پاسخ به «روز تاریخی مردم ساوه_ استقبال از کاروان سفینة النجاة»
همكار در ساوهسرا
عضو شده در: 26 مهر 1389 پست: 1302
امتياز: 33700
دوستان اگر عکسی تهیه کردید حتما قرار بدین؛ این روز برای ساوجی ها با افتخار در تاریخ ثبت شد.
فیلمی از لحظه ورود کاروان به داخل امامزاده نیز بزودی قرار داده خواهد شد.
این مطلب آخرین بار توسط atena در جمعه 10 آذر 1391 - 00:25 ، و در مجموع 1 بار ویرایش شده است.
چه عکسهای عالی تهیه شده افرین به همه بچه ها بخصوص افرین به رضوانه جان که مثل یک خبرنگار حرفه ای دوباره عکس های نابی با نگاه یک خبرنگار تهیه کردند.
کاشکی میزان پخش فیلم یک کم بیشتر از این بود. زیرا در فیلم عظمت و ابهوت شور واحساس مردم ساوه در کنار ضریح امام حسین (ع) واقعا با شکوه هستش. اتنا جان یزکان جان دست شما هم دردنکنه افرین
تاریخ: جمعه 10 آذر 1391 - 05:37 عنوان: پاسخ به «روز تاریخی مردم ساوه_ استقبال از کاروان سفینة النجاة»
مدیريت كل سایت
عضو شده در: 19 شهریور 1384 پست: 1201 محل سکونت: ساوه
امتياز: 28580
سلام و ممنون از همه دوستان.
فقط یک خواهش: عکسهایی که میگیرید، وقتی وارد فتوشاپ میکنید، از منوی image گزینههای Auto Tone و Auto Contrast و Auto Color رو یکی یکی تست کنید و ببینید کدومش روی عکس شما کیفیت بهتری تولید میکنه، در نهایت اون یکی رو اعمال کنید و بعد عکس رو کوچیک کنید و ادامه ماجرا...
الان عکسی مثل این:
تاریخ: جمعه 10 آذر 1391 - 11:47 عنوان: پاسخ به «روز تاریخی مردم ساوه_ استقبال از کاروان سفینة النجاة»
همكار در ساوهسرا
عضو شده در: 16 تیر 1390 پست: 1290 محل سکونت: ساوه
امتياز: 33520
علی آبادی جان و آتنای عزیز ممنون از لطف و توجه شما، شرمنده نفرمائین
حمید جان؛ من کیفیت عکسها رو در فتوشاپ بنا به گفتهی شما تغییر دادم اما فعلاً آپلود عکسم در پرشین گیگ با مشکل مواجه
درست شد در اولین فرصت از اون طریق آپلودشون میکنم، از توجه و توضیحاتتون ممنون
تاریخ: جمعه 10 آذر 1391 - 15:49 عنوان: Re: پاسخ به «روز تاریخی مردم ساوه_ استقبال از کاروان سفینة النجاة»
مدیريت كل سایت
عضو شده در: 19 شهریور 1384 پست: 1201 محل سکونت: ساوه
امتياز: 28580
irani نوشته است:
کعبه همین جاس کجا میریم
حسین بیشتر از آب تشنه ی لبیک بود.افسوس که به جای افکارش، زخم های تنش را نشانمان دادند و بزرگترین دردش را بی آبی نامیدند.
دکتر علی شریعتی
من از این جمله متنفرم! همونطور که از گوینده این جمله متنفرم.
افسوس که شریعتی فکر کرد نمایش زخم تن تأثیرش کمتر از نمایش زخم دل هست.
امثال شریعتی بودند که در کربلا گفتند: چه فایده به جنگی بریم که همه خواهیم مرد!؟ عقل حکم میکنه انسان در جنگی که آخرش شکست قطعی هست شرکت نکنه! به همین دلیل نرفتند... مختار هم از این دسته روشنفکران بود.
نفهمیدند که گاهی نمایش خون و زخم تن تأثیر جاودانهتری نسبت به نمایش قدرت و زخم دل داره.
گول این جملات که قشنگ هستند اما وقتی بهشون فکر میکنی میبینی چرت و پرتی بیش نیستند رو نخورید.
ای کاش بتونیم بیان جملات شریعتی در انجمنها رو ممنوع کنیم. چون جملات این ملعون، سادهلوحان رو به شدت فریب میده و متأسفانه به ناکجاآباد هدایت میکنه.
امام حسین، هم انسانهایی میخواد که برای ضریحش صف بکشند (مثل مادر و برادر من) و هم انسانهایی میخواد که در همون زمان که اونها کنار ضریح هستند، بشینند خونه به نیت خیر برنامهنویسی انجام بدن که نیاز جامعه رو برطرف کنن (مثل من). نه من میتونم بگم کار من بهتر از برادر و مادر من بود و نه اونها میتونن بگن کار اونها بهتر از من بود. هر دو لازمه و اسلام برای همه نوع انسان برنامه متناسب با اون شخص رو چیده.
بله، اسلام هم نیاز به امثال شریعتی داره که بشینن خونه مطالعه کنن و هم نیاز به افرادی داره که در همون زمان که شریعتی غرق تفکر و مطالعه هست، بیرون از خونه زنجیر بزنن و تا پاسی از شب ناخوابی بکشن. نه شریعتی میتونه بگه اونها سادهلوح و نفهمند (که متأسفانه شریعتی گفت و همین من رو نسبت بهش ناامید کرد) و نه مردم میتونن بگن شریعتی با امام حسین مخالفه.
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید