عضو شده در: 2 فروردین 1389 پست: 3473 محل سکونت: IRAN
امتياز: 87705
با سلام و آرزوی سلامتی برای همه شما عزیزان و دوستان خوبم
آرزو می کنم که امشب همتون در کنار خانواده هاتون شاد و خوش باشید و بگید و بخندید و یاد گذشته ها بکنید. مهم نیست سفره تون پُره یا خالی ...هندونه دارید یا نه...آجیل دارید یانه، همینکه همدیگرو بخندونید و بهم آرامش بدید بهترین خاطره و یادگاری امشب خواهد بود.
اما اگر اوضاع کشمش و گردو و آجیل و میوه هاتون خیلی خوبه، همسایه هاتون را فراموش نکنید که اونها هم جلوی بچه هاشون سربلند باشند.
و امیدوارم قدر این روزها و لحظه ها و با هم بودنها را بدونید، همینطور که امشب میخواد به ما بگه 30 ثانیه بیشتر باهم بودن را باید جشن گرفت.
شاد و سالم و خندان باشید
( اگر مایل بودید از خاطره های امشبتون برای ما هم بگید)
سلام و عرض ادب.
مایل نبودم در این تاپیک و در چنین شبی چنین چیزی بنویسم ولی از طرفی بد ندیدم که باعث خیر باشم برای امواتمان تا در این شب جمعه وقتی کنار عزیزانمان مسروز و شاد هستیم یادی هم از رفتگانمان داشته باشیم و با یک فاتحه شاد و آرامشان کنیم.
همین دقایق که در حال نوشتن این سطور هستم 4 دختر در خانه ی مقابلم در سوگ مادر عزیزشان نشسته اند. گر چه ارتباطی با اهالی محترم ساوجی ندارم اما جدا دلم به درد میاید وقتی شاهد سوختن دل خانواده ها در فراغ عزیزانشان هستم .
ما با سرعتی فراتر از نور در حال جدایی و دور شدن از هم یا به عبارتی نقل مکان به جهانی دیگریم بی آنکه آنرا حس کنیم. پس جا دارد که بعنوان بنده ای حقیر در این فضای مجازی از همه ی عزیزان خواهش کنم تا قدر بودن با خانواده و و عزیزانمان را بدانیم و از بودن با همدیگر لذت برده و روی رنجش ها و کدورت ها خط بطلان بکشیم.
دعا میکنم دل همگی و روح عزیزانمان شاد باشد.
برای پدر عزیز خودم و رفتگان محترم ساوه سرایی ها فاتحه ای خواهم خواند.
دوستان انار و هندونهی در بسته و آجیل و شیرینی ما رو دور هم جمع نمیکنه.....یلدا هم شبی مثل تمام شب های دیگس، این قلبهای ماست که باید بدون بهانههایی مثل هندونه و آجیل و انار برای هم بتپه و تنگ بشه، یلدا یعنی تقسیم شادیها، یعنی نگاه پر مهر و پر احترام به بزرگ ترها و یاد کسانی که بودن و دیگه نیستن و درس گرفتن از این نبودن ها! هم برای بهتر بودن و هم برای قدر همراهان رو بیشتر دونستن.
با هر بهانهای لبخند بزنید، و مطمئن باشید لبخند شما تیغ بُرندهای برای سفره کردن شکم ناملایمات زندگی است.
تاریخ: جمعه 1 دی 1391 - 13:52 عنوان: پاسخ به «شب چلّه تون مبارک»
همكار در ساوهسرا
عضو شده در: 26 مهر 1389 پست: 1302
امتياز: 33700
glasy_heart, خسته نباشی عزیزم
ما هم جشن تولد شوهر خواهرم بودیم که من هم نتونستم شام بخورم (به دلیل وظیفه خطیر ثبت خاطرات) ولی تا دلتون بخاد اجیل خوردم و در نهایت ناباوری قبل از خوردن کیک به علت سرما خوردگی شدیدی که داشتم و تب و لرزی که گرفتم رفتم و خابیدم و بقیه ماجرای شما هم تکرار شد و این کلی حالمو گرفت
تاریخ: جمعه 1 دی 1391 - 15:25 عنوان: پاسخ به «شب چلّه تون مبارک»
مدیريت كل سایت
عضو شده در: 19 شهریور 1384 پست: 1201 محل سکونت: ساوه
امتياز: 28580
ما که خیلی خندیدیم... خدا از سر تقصیراتمون بگذره!
اونقدر هم این خاله ما داد خوردیم که راه خونهمون رو گم کردیم!
هر چند که حضور خاله بزرگترم که یک ماهی هست که دچار سرطان شده، باعث میشد چندان از ته دل نخندیم... (البته خداییش خودش روحیهش خیلی نسبت به هفته قبل بهتر شده بود و خیلی خوشحالتر از ما بود )
اینم سوغاتی ما از یکی از بهترین شبهای سال:
http://savehsara.aftab.cc/modules.php?name=News&file=article&sid=588
تاریخ: جمعه 1 دی 1391 - 17:41 عنوان: Re: پاسخ به «شب چلّه تون مبارک»
همكار در ساوهسرا
عضو شده در: 26 مهر 1389 پست: 1302
امتياز: 33700
Hamid, آقـــا، خیلی حرفه ای بودن هاااااا، تو اون مراحل آخر وقتی سنگا رو جمع می کردن خود به خود خندم میگرفت آخه من خودمم میکشتم نمیتونستم این کارو رو کنم.....
خلاصه خیلی لذت بردیم توضیحات بین هر مرحله هم خیلی جالب بود و البته موزیک روش
تاریخ: شنبه 2 دی 1391 - 11:18 عنوان: پاسخ به «شب چلّه تون مبارک»
کاربر نیمه فعال
عضو شده در: 1 اردیبهشت 1390 پست: 217 محل سکونت: saveh
امتياز: 5880
شب چلتون پیشاپیش(!)نه دیگــــــــه یکم پسو پیش مباااارک
5شنبه ای کلاس داشتیم که استادمون لطف کردن و نیم ساعت زودتر اجازه ی خروج دادن ،آف فرین به این استادا...
من همچنان بی حوصله از کلاس خارج می شدم که ...گوشیم زنگ خورد و بادیدن شماره آق داداشم فهمیدم ایشون هم اومدن ساوه ،گفت بمون میام دنبالت که از خوشحالی بدون خداحافظی از بقیه رفتم که برم !در خروجی دانشگاه یهو دیدم دوستم نیست !تازه یادم افتاد که من خیلی سرعتم بالا بود و ایشون جا موندن ،بعد از رسوندن دوستم راهی خونه شدیم ،انقدر دلم براش تنگ شده بوووود،خلاصه شب یلدامون گرم تر از اونی بود که انتظارشو داشتم ...
امیدوارم همه ی روزامون شاد و قشنگ سپری بشه
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید