عضو شده در: 19 شهریور 1384 پست: 1201 محل سکونت: ساوه
امتياز: 28580
عالیه. فقط «یولاق» دیگه چیه! از بس این ساوهایهای بدلهجه «ییلاق» رو «یولاق» تلفظ کردن، شما هم گمراه شدی آره!؟ و عجیبه که من توی پوسترهای تبلیغاتی سطح شهر هم میبینم نوشتن «یولاق»
اتفاقاً من هم این موضوع رو به سایرین گوشزد میکنم. اینجا هم میخواستم توضیح بدم که در اصل ییلاق درسته ولی نمی دونم چرا تنبلی کردم!
.
راستی خیلی از این عکسها رو قبلاً تو گالری آفتابگردان گذاشتم ولی ظاهراً مشاهده عکسها از طریق تاپیک راحتتره. برای همین تصمیم گرفتم عکسهای مربوط به ساوه و اطرافش رو اینجا هم قرار بدم تا دوستان بیشتری استفاده کنند.
soveh, جان نظر لطف شماست. انشاا.. یک دوربین SLR بگیرم تا عکاسی در شب را با کیفیتی به مراتب بالاتر از این شاهد باشیم. دعا بفرمایید لطفاً.
عضو شده در: 2 فروردین 1389 پست: 3473 محل سکونت: IRAN
امتياز: 87705
امیدوارم Zaman, جان...هرچند با این اوضاع قیمتها، قکر کنم بد نباشه تو سیستم بانکیتون یه وام برای خرید لپ تاپ و دوربین و تو این مایه ها تعریف شه
ولی یه سوال؟
برای چی ما دنباله روی این تهرانیای سوسولو بی ریشه بشیم؟
خداییش کلمه ی باوقار یولاق کوجا و ...ییلاق کوجا؟
بهتره ادبیات پارسی از ما یاد بگیره و دوتا " ی " را تو یک کلمه پشت سر هم قرار نده تا راحت تر تلفظ بشه...
Hamid, جان اون مقاله تو آفتابگردان که در مورد اسامی نوشتی یادته؟ در مورد کلمه یولاق هم شاید بحث راحتتر تلفظ شدنش صادق باشه
البته من سرچ نکردم ببینم، شاید یولاق ریشه ای... چیزی داشته باشه
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید