آقای عبادیان عکس هاتون بسیار زیباست و از تماشاشون لذت بردم. ماکت ها برام خیلی جالب بودن. آیا همچنان این ماکت ها موجوده؟
همچنان در انتظار دیگر ثبت هاتون خواهم بود. موفق باشید دوست عزیز.
Zaman, عزیز بسیار زیبا وهنرمندانه به تصویر کشیدید، دستتون درد نکنه
از اماکن تاریخی ساوه عکس ندارید بزارید؟؟؟؟
البته عکس هاتون در زمینه معرفی ساوه خیلی جالب هست و ضمنا در صورتی که اسم تاپیک رو طوری تغییر بدید که کاربران اینترنتی مستقیم بتونن درباره ساوه و پارکها و ... این آلبوم رو پیدا کنن عالی میشه.
Zaman, عزیز بسیار زیبا وهنرمندانه به تصویر کشیدید، دستتون درد نکنه
از اماکن تاریخی ساوه عکس ندارید بزارید؟؟؟؟
البته عکس هاتون در زمینه معرفی ساوه خیلی جالب هست و ضمنا در صورتی که اسم تاپیک رو طوری تغییر بدید که کاربران اینترنتی مستقیم بتونن درباره ساوه و پارکها و ... این آلبوم رو پیدا کنن عالی میشه.
تغییر نام تاپیک پیشنهاد خوبی بود که انجام شد.
از اماکن اطراف ساوه عکس دارم که به زودی آپلود خواهم کرد ولی برای اماکن خود ساوه باید آستین بالا بزنم که انشاا.. در برنامه بعدیم قرار داره.
تاریخ: یکشنبه 13 اسفند 1391 - 14:23 عنوان: پاسخ به «عکسهایی از ساوه و اطراف آن»
کاربر دائمی
عضو شده در: 14 آذر 1391 پست: 1178
امتياز: 30060
سلام جناب عابدبان عزیز....ثبت های جدیدتون +ثبت قطرات شما رو دیدم و بسیار هم لذت بردم. ممنون که زیبایی و آرامش رو مهمان چشمانم کردید.منتظر دیگر کارهاتون هستم و براتون بهترین ها رو آرزو میکنم و موفق باشید.
تاریخ: پنجشنبه 17 اسفند 1391 - 08:53 عنوان: پاسخ به «عکسهایی از ساوه و اطراف آن»
خوب داره پيش ميره
عضو شده در: 17 بهمن 1387 پست: 70 محل سکونت: ساوه
امتياز: 1770
خب خدا را شکر ظاهراً عکسهای برفی تاپیک، بخت آب و هوا را باز کرد و امروز (17 اسفند 91) از صبح شاهد بارش برفی زیبا هستیم. فقط امیدوارم باغداران متضرر نشن.
بهرحال داشتم خودم رو برای عکاسی بهاری آماده می کردم که با صحنه های زمستانی مواجه شدم. اینم چند تا عکس برفی از ساوه (البته جدید نیست).
میدان شهرداری ساوه
خروجی ساوه به سمت اتوبان تهران - ساوه (بلوار سید جمال الدین اسدآبادی)
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید