سلام من اهل ساوه نیستم ولی قسمت شده ساوه عروسی بگیرم نه من نه اقای داماد تالارای ساوه رو نمیشناسم میخاستم راهنمایی بگیرم از بچه های عضو
مهمونای ما کم هستن کلا 200تا دنبال یه عروسی کوچولو جمعوجوریم اگه راهنماییم کنید ممنون میشم
عضو شده در: 2 فروردین 1389 پست: 3473 محل سکونت: IRAN
امتياز: 87705
maria, جان به ساوه سرا خوش آمدی
امیدوارم که مراسمتون بخوبی و خوشی برگزار بشه و در کنار هم،همیشه خوش باشید.
تو خود ساوه:
تالار سپیده بد نیست( بالای میدان آزادی)
رستوران پدیده تو خیابان تعاون هم خوبه ( قیمتش هم مناسبه) ...باید سوال کنید ببینید برای عروسی و بزن و برقص مشکلی ندارن؟
اطمینان نزدیک میدان فلسطین مزخرفه
هتل صدرا جاش بزرگه و فضاش هم خوب نیست
تو شهرک فجر یه جایی هست به اسم خانه کارگر...اینو بقیه لطفاً نظر بدن
رستوران کشاورز که اول جاده قدیم سلفچگانه (چسبیده به ساوه ) غذاش خیلی خوبه و همه جور فضایی میتونه در اختیارتون بذاره...( مخصوصا اون قسمتش که دکورش همش کتابه رو دوست دارم)
یاقوت سرخ بزرگه و غذاش بده
تاج محل فضاشو خوشگل کرده اما بزرگ و گرونه...غذاش هم خوبه
اما هتل شهرصنعتی فضای خوب و غذاش خیلی عالیه( مخصوصاً چلو گوشتش)و ( معمولا آقایون دور استخر و خانما تو فضای سفره خانه سنتی) اینو اگه با مسافتش تا ساوه که حدود 15 کیلومتره مشکلی ندارید بسیار عالیه
یه تالار جاده نورعلی بیک هست که من نرفتم....اینو هم لطفا بقیه نظر بدن
دیگه فعلاً چیزی یادم نمیاد
اما رای من به این 3تا هستش: 1- هتل شهرصنعتی 2- کشاورز 3- پدیده فکر کنم برای شما خوبه
فقط هرچه زودتر برای رزرو اقدام کنید و برای غذا هم سخت گیری کنید و نزدیک مراسم تاکید کنید که بهترین مواد و وسایل تهیه بشه
بهبه عروس خانم، مبارک باشه....امیدوارم فقط خوشبخت و عاقبت بخیر بشی
توضیحات دوست عزیزمون سوه کامل بود...خانهی کارگر رو منم نرفتم، اما دوستانی که رفتن میگن فضای بزرگی داره و البته سالنش به صورت ال مانند و مهمونها به تمام سالن دید ندارن، البته برای 200 نفر هم فضاش زیاده! غذاش هم معمولی
تالاری هم که تو جاده نورعلی بیگ پرنس اگه درست یادم مونده باشه، یه سوله هست که به صورت سالن عروسی درش آوردن دیگه البته اونم کیفیت غذاش بدک نیست اما اونم واسه 200 نفر زیاده...
سالن شب های ساوه هم خوبه، کیفیت غذاش عالی مدیریتش با سپیده یکی! هم سپیده و هم شبهای ساوه کیفیت غذاشون خوبه.
دیگه
دیگه مهرگانم هست تو همون مسیر کشاورز اگه اشتباه نکنم، اونم ههههههههههی بدک نیست، اما غذاش مطمئن نیست! بگیر و نگیر داره...
در کل نظر بنده
واسه 200 تا مهمون یا سپیده رو انتخاب کنید یا پدیده و یا کشاورز....چون کیفیت غذا و فضای محیطش برای مهمون های شما عالی.
آرایشگاه و لباس عروس و آتلیه دیدی راهنمایی نمیخوای، من الان دقیقا تو عمق کارم( خواهر عروسم) اگه دوست داشته باشی میتونم راهنماییت کنم
فقط اگه تاریخ عروسیت تا 3 ماه آیندس فردا هم بری دنبال کارها یه کم دیره، سریع اقدام کن
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید