تاریخ: پنجشنبه 13 دی 1386 - 19:27 عنوان: كلاس «آموزش فتوشاپ» در ساوه
مدیريت كل سایت
عضو شده در: 19 شهریور 1384 پست: 1201 محل سکونت: ساوه
امتياز: 28580
سلام؛
نميدونم در ساوه تا به حال كلاس فتوشاپ برگزار شده يا نه... اما به هر حال، اگر از بين دوستان، كسي علاقه داشت كه فتوشاپ رو تا سطح حرفهاي آموزش ببينه، ميتونه به «جهاد دانشگاهي» مراجعه كنه.
مربي اين كلاسها خودم خواهم بود و سعي ميكنم لازمترين نكات در بحث كار با فتوشاپ و نرمافزارهاي جانبي اون رو آموزش بدم...
با توجه به اينكه يادگيري اين نرمافزار رو به همه كساني كه با كامپيوتر كار ميكنند، پيشنهاد ميكنم، هدفم از ايجاد اين تاپيك فقط اطلاعرساني بود و اينكه اگر كسي نياز به اين كلاس داره، اين فرصت رو از دست نده.
كلاسها از شنبه 15 دي ماه شروع ميشه و شنبهها و دوشنبهها ساعت 3.5 تا 5 بعد از ظهر تا 15 جلسه ادامه خواهد داشت...
Shahriyar, جان،
سلام و خوش آمديد...
کارهاي جالبي هستن، به خصوص اگر تصاوير اوليه رو هم ميذاشتيد تا مقايسه صورت بگيره.
به هر حال، به نظر من Dark Art اوج استفاده از امکانات فتوشاپ هست...
اگر با دقت به اين روش نگاه بشه، مشخص ميشه که براي ارائه يک طرح خوب توليد شده با اين روش، بايد تمامي اجزا و ترفندهاي فتوشاپ به کار گرفته بشن!
از اين بابت بهتون تبريک ميگم...
در مورد همکاري با ما، براتون يه پيغام خصوصي گذاشتم که اگه ممکنه چک کنيد و جواب بديد
سلام؛
جهت اطلاع دوستان عرض ميکنم که يک دوره فتوشاپ مجدداً در «جهاد دانشگاهي» برگزار شده.
کساني که مايل به شرکت در اين دوره هستند، روز سه شنبه (18 تير ماه 1387) ساعت 5.5 تا 7 که کلاس تشکيل خواهد شد به جهاد دانشگاهي مراجعه کنند و در کلاس حاضر بشن، بعد از کلاس ثبت نام خواهند کرد.
تا روز يکشنبه 23 تير ماه هم امکان ثبت نام و شرکت در کلاسها وجود داره. اما بعد از اون ديگه احتمالاً از مباحث، عقب ميافتيد...
سلام؛
دوره «فتوشاپ حرفهاي» از هفته بعد (2 شهريور 1387) در جهاد دانشگاهي برگزار خواهد شد.
علاقهمندان و يا کساني که فتوشاپ1 را گذراندهاند ميتوانند از شنبه در اين کلاسها ثبتنام کنند.
و اما يک دوره آموزش فلش (Adobe Flash) هم در حال برگزاريست. علاقهمندان، تا 5 شهريور فرصت دارند در اين کلاس حاضر شوند. (جلسه پيشنهادي براي حضور شما: شنبه 2 شهريور ساعت 8 صبح)
نرمافزار فلش جهت طراحي بنرهاي تبليغاتي و انيميشنسازي کاربرد خواهد داشت.
به طور مثال بنر تبليغاتي زير خروجي فلش است:
تاریخ: دوشنبه 14 اسفند 1391 - 15:16 عنوان: پاسخ به «كلاس «آموزش فتوشاپ» در ساوه»
کاربر دائمی
عضو شده در: 14 آذر 1391 پست: 1178
امتياز: 30060
سلام.
جناب حمید در صورتیکه در نظر دارید دوره ی جدیدی برگزار کنید ممکنه اعلام بفرمایید تا بتونیم از آموزش شما بهره مند بشیم ؟
من مدت ها بود که به دنبال کلاس های فوتوشاپ بودم ولی در ساوه بهش بر نخوردم. تا حدی که برای این آموزش داشتم راهی قم میشدم که با تبلیغات جهاد دانشگاهی مواجه شدم .
من بسیار مایلم که دوره مقدماتی با جنابعالی شروع کنم.
تاریخ: سهشنبه 15 اسفند 1391 - 13:20 عنوان: Re: پاسخ به «كلاس «آموزش فتوشاپ» در ساوه»
مدیريت كل سایت
سلام.
چشم، اگر تصمیم به برگزاری دورهای با ما داشتند، اینجا اطلاع میدم.
ریش و قیچی دست مسؤولین مؤسسات هست و اونها تصمیم میگیرن که چه دورهای و با چه مدرسی برگزار بشه...
تاریخ: سهشنبه 15 اسفند 1391 - 21:28 عنوان: پاسخ به «كلاس «آموزش فتوشاپ» در ساوه»
کاربر دائمی
عضو شده در: 14 آذر 1391 پست: 1178
امتياز: 30060
ممنون از توجهتون.
چند روز پیش با مسئول موسسه صحبت کردم و از ایشون درخواست برگزاری کلاس با تدریس جنابعالی رو داشتم.ایشون هم قول مساعد دادن.
امیدورام که انجام بشه.
ایام به کام.
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید