امیدوارم حالتون فوق العاده خوب باشه، و در هر شرایطی که هستین، خنده از روی لبهاتون محو نشه ببخشید
خب امروز بعد از محل کار رفتم نمایشگاه بهاره تا ببینم چه خبره اونجا!
خبرهام رو در قالب چند عکس ناقابل تقدیم دوستان با صفا میکنم..
کجایی پستهی خندان کجایی؟
شدم از دوریت نالان کجایی؟
چه سالی که نداریم توی آجیل پسته ای داااااااااااااد
چه سالی که نداریم توی آجیل پسته فریاااااااااااااااد
ازتون راضی نیستم اگر فکر کنید من از این چاقالهها و آلوچههای کاملاً بهداشتی خریدم
واسه گرفتن همین چند تا عکس ناقابل...
چه حرفها که نشنیدیم
چه کارهای اعجاب انگیزی که ندیدیم، از برخی جوانان غیور این آب و خاک
ای کاش حرفهای (فرهنگ) هم؛ جایی در الفبای زندگی (بعضی) از مردم داشت
عضو شده در: 2 فروردین 1389 پست: 3473 محل سکونت: IRAN
امتياز: 87705
rezvaneh, جان بسیار ممنونم
میدونم تو ساوه عکاسی کردن کار راحتی نیست...اما به هرحال ما بخاطر حرف مردم زندگی نمی کنیم
به هرحال از دیدن عکسها خوشحال شدم...قیمتها خیلی مشخص نیست...اما قیمت نخودچی ظاهراً 8000 تومن بود....که قیمتش خوب بود
در مورد پسته مواظب باشید که پسته ی آب خندان نخرید
در واقع پسته های دهن بسته را تو شرکت داخل ظرف های آب میریزن و میزارن بمونه تا خیس بخوره...و داخل اون ظرفها قالب یخ می اندازن که پوسته ی چوبی پسته تُرد بشه....سپس به پسته ها محلول گوگرد میزنن که برای شکسته شدن اماده بشه
در نهایت پسته هارو داخل کوره میبرن تا هم پوسته ی اونها شکسته بشه و هم خشک بشن
معمولا این پسته ها از جایی غیر از خط اصلی پوسته هم شکسته میشن و مغزشون از پوسته حالت جدا شده داره( تو پوسته لق میخوره)...و در کل مزه ی خوبی ندارن...و بزور نمک و ....بخورد ملت میدن
پس گول قیمت ارزان بعضی محصولات را نخورید.
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید