تاریخ: جمعه 2 فروردین 1392 - 05:07 عنوان: نوروز 1392 در شهر ساوه
مديريت كل انجمنها
عضو شده در: 2 فروردین 1389 پست: 3473 محل سکونت: IRAN
امتياز: 87705
با عرض تبریک سال نو به همه ی شما عزیزان...آرزو میکنم که در سال جدید در کنار خانواده هاتون همیشه خوب و خوش و سالم باشید و این سال مملو از شادی و خبرهای خوب برای شما باشه.
ضمن تشکر از شهرداری ساوه که برای سال جدید شهر را حسابی زیبا کردند. تعدادی عکس از تزئینات و سفره های هفت سین شهرداری که در میادین ساوه قرار داده انداختم و تقدیم همه ی شما کاربران خوب ساوه سرا می کنم.
جاداره از افرادی که در همه ی ساعتهای شبانه روز از این هفت سین ها نگهداری و محافظت میکنن و دور از خانواده هاشون هستند تشکر کنم و امیدوارم روزی را شاهد باشیم که نگهبانی برای این تزئینات نیاز نباشه و این افراد هم در ایام عید در کنار خانواده هاشون باشند.
میدان شهدا - قایقی پر از گل با عنوان سال نو مبارک
میدان شهرداری- ورودی ساوه و خیر مقدم و اهدای عیدی به مسافرین و...
میدان امام ( مخابرات )- سفره هفت سین و حاجی فیروزهای زیبا
سه راه طالقانی- کار شهرداری در این میدان فوق العاده بود (احتمالاً تاپیک انتظارات من از شهرداری ساوه اثر خودش را گذاشته)
میدان ابتدای خیابان زنجانی ( اسمش را نمیدونم )
میدان فلسطین
واقعا باید تشکر کرد از این افراد صبور و مهربان که در تمام ساعات مسوول نگهداری این هفت سین ها هستند
فرفره های بام ساوه ( البته در چند نقطه دیگر شهر هم قرار داده شدند اما بخاطر اینکه در بام ساوه همیشه جریان باد برقراره بسیار زیباتره)
به سمت ملکوت!
بام ساوه و استقبال مردم و مسافرین از این مکان که نیاز به درخت های بلند و سایه دار بسیار احساس میشه
پسرهای خوب و خوشتیپی که راهنمای مسافرین بودند و چقدر خوش برخورد و آقا بودند. به این عزیزان هم که خانواده و فامیل و عیددیدنی و ... را بیخیال شدند و برای حفظ آبروی شهر و معرفی آثار و جاهای دیدنی ساوه تلاش میکنند خسته نباشید میگم و از همشون متشکرم
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید