زمانی زیادی نمیگذرد که این کتاب را دوستی برای خواندن به بنده توصیه نمود. حالا این کتاب در دستان من است و از خواندن برخی متون آن بسیار لدت میبرم.
میدانم کتاب گمنامی نیست و یقین دارم مطالبش نیز در دنیای مجازی یافت میشود. اما مایلم هر از چند گاهی جملاتی را که برای خودم نمود بهتر و بیشتری دارد را در اینجا به اشتراک بگذارم.
قطعا سپاسگزار خواهم بود اگر دوستانم نیز یاری ام کنند.
عضو شده در: 2 فروردین 1389 پست: 3473 محل سکونت: IRAN
امتياز: 87705
blind نوشته است:
فراموش نکنید:
وقتی از مردم و اوضاع و شرایط انتقاد نکنید, جاذبه خورد را از دست نمی دهید.
یعنی باید در بعضی شرایط انتقاد کنیم حتی اگر به قیمت از دست دادن جایگاهمون بین دیگران باشه؟
یا منظور این هستش که حواسمون باشه انتقاد نکنیم تا همیشه محبوب باشیم؟
برداشت منم از این جمله بیشتر بر میگرده به اشخاص همیشه معترض. افرادی که همیشه ی خدا از دیگران طلب کارند و در روابطی که دارند از غرغر و نق نق کم نمیگذارند. افرادی که دیگران رو احمق فرض میکنند و خودشون رو عقل کل.
این افراد با برخوردهای معترضانه شون که میشه تو تمام شئونات زندگیشون هم اون رو حس کرد در واقع جذابیت های خودشون رو ( اگر داشته باشند)خدشه دار کردند و خب به واسطه همین ,کششی هم برای دیگران ایجاد نمیکنن.
این تفسیر من هم بیشتر در مورد زندگی روزمره ی ماست و البته که معتقدم در موارد اجتماعی ی نا به حق باید معترض بود. چون اعتراض در این مرحله معنای حق خواهی رو میده ولی در مورد بالا و در واقع در معنای عوامانه تمثیلِ طلب بیجاست.
ضمنا بنده همچنان مشتاقم بدونم جنابعالی در چه مورد میخواستید برام بنویسید!!!!
ذیل یکی از عکسام مرقوم فرموده بودید.
این مطلب آخرین بار توسط blind در چهارشنبه 7 فروردین 1392 - 14:57 ، و در مجموع 2 بار ویرایش شده است.
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید