تاریخ: چهارشنبه 7 فروردین 1392 - 20:10 عنوان: امامزاده شاهزاده حسین (ع) ساوه به روایت تصویر
کاربر دائمی
عضو شده در: 14 آذر 1391 پست: 1178
امتياز: 30060
امامزاده شاهزاده حسین (ع) ساوه
نسب شریف ایشان با واسطه به امام موسی الکاظم ع میرسد و فرزند سید بشیر ع که مرقد مطهرشان روبروی آستان مقدس میباشد هستند.ایشان از نوادگان ابراهیم المجاب که به سبب ردّالسلام ( پاسخ شنیدن سلام از بارگاه امیرالمومنین یا سیدالشهدا ع ) به مجاب ملقب شدند هستند.
مجموعه امامزاده شاهزاده حسین مربوط به سدهٔ ۸ ه. ق. است و در ساوه، بلوار خواجه نصیرالدین طوسی واقع شده و این اثر در تاریخ ۲۲ تیر ۱۳۷۹ با شمارهٔ ثبت ۲۷۵۶ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
نقل از ویکی پدیا و کتابچه مکان نمای بقاع مترکه شاخص شهر ساوه
این مطلب آخرین بار توسط blind در یکشنبه 25 فروردین 1392 - 14:30 ، و در مجموع 1 بار ویرایش شده است.
تاریخ: چهارشنبه 7 فروردین 1392 - 21:40 عنوان: پاسخ به «امامزاده شاهزاده حسین (ع) ساوه»
کاربر دائمی
عضو شده در: 14 آذر 1391 پست: 1178
امتياز: 30060
سلام دوسنان عزیز. ممنون که دیدید. راستش خودم هم این امامزاده رو نه رفته بودم نه دیده بودم. گرچه هزاران بار از مقابلش عبور کرده بودم .حسن این دفترچه های نوروزی که سال تحویل پخش کردن این بود که با خیلی از اماکن ساوه در حد نوشته آشنا بشم. و چون از رفتن به اینطور اماکن لذت میبرم لذا از امروز شروع کردم به رفتن و امروز قرعه به نام این امامزاده افتاد. از ته دل میگم که خیلی ی ی ی با صفا بود. خیلی لذت بردم از دقایقی که اونجا سپری کردم. توصیه میکنم که شما هم سری بزنید و مطمئنم خوشتون خواهد آمد.
این مطلب آخرین بار توسط blind در چهارشنبه 7 فروردین 1392 - 22:26 ، و در مجموع 1 بار ویرایش شده است.
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید