تاریخ: پنجشنبه 29 فروردین 1392 - 00:18 عنوان: پاسخ به «مسجد جامع ساوه به روایت تصویر»
همكار در ساوهسرا
عضو شده در: 16 تیر 1390 پست: 1290 محل سکونت: ساوه
امتياز: 33520
blind عزیز؛ نگاه فوق العاده تازه و بکری دارین...خود من یه سری عکس از مسجد جامع انداختم و با محیطش کاملاً آشنا هستم، اما عکس ها و دید شما برام تازگی خاصی داره....
من خودم خیلی دوست دارم به پشت بام این مسجد برم و از اون زاویه عکس بندازم اما فعلاً اصلاً وقتش رو ندارم که برم....
نمیدونم نگهبان اونجا که الان حضور ذهن ندارم فامیلیشون چی بود اجازه میدن این کار صورت بگیره یا نه؟
اگه اجازه بدن که چه بهتر...اما اگر اجازه ندن مجبورم با نقشهی قبلی این کا رو انجام بدم
به هر حال به شخصه انرژی فوق العاده مثبتی رو با دیدن عکسهاتون دریافت میکنم خانم، کاملاً برام قابل لمس که با چه عشقی تک تک این عکسها گرفته میشه، واقعاً برای انرژی و وقتی که صرف انداختن این عکسها میکنید، از صمیم قلبم و با تمام ارادت از شما تشکر میکنم و براتون سلامتی و شادی رو آرزو میکنم!
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید