تاریخ: دوشنبه 2 اردیبهشت 1392 - 21:52 عنوان: پاسخ به «مسجد جامع ساوه به روایت تصویر»
داره کولاک میکنه!
عضو شده در: 27 تیر 1391 پست: 124
امتياز: 3205
سلام،
bilind عزیز ممنونم از لطفتون،با اجازه 2 عکس مربوط به مسجد جامع ساوه را که توسط یکی از اقوام خوش ذوق بنده که از هنرمندان قدیمی ساوجی نیز هستند را در اینجا برای بهره مندی دوستان همراه با توضیحاتی که خود عکاس محترم ذیل آنها آورده است قرار میدهم...
گنبد مسجد جامع ساوه . از فتو نايس اولين عکاسي اتليه اي ساوه
درتاريخ 1337 شمسي.
مناره مسجد جامع ساوه. از فتو نايس اولين عکاسي اتليه اي ساوه
تاریخ: دوشنبه 2 اردیبهشت 1392 - 22:49 عنوان: پاسخ به «مسجد جامع ساوه به روایت تصویر»
همكار در ساوهسرا
عضو شده در: 26 مهر 1389 پست: 1302
امتياز: 33700
چقدر این مناره زیباست. الحق و الانصاف که نوشته ها و طرح های بسیار جالبی داره و هنوز هم هنوزه استوار و پا برجاست. کیفیت تصاویر هم با گذشت نیم قرن هنوز خوبه
واقعا حیفه بدون تدابیر حفاظتی رها شده. دیگه امروز فرداس مثل دیوارهای مسجد سرخ روش تابلو بکوبونن. بعدش یه سوال: دوستان به نظرتون مناره کج نیست؟!
تاریخ: دوشنبه 2 اردیبهشت 1392 - 23:08 عنوان: پاسخ به «مسجد جامع ساوه به روایت تصویر»
کاربر نیمه فعال
عضو شده در: 6 اردیبهشت 1388 پست: 273 محل سکونت: ساوه
امتياز: 6890
واقعا مسجد جامع ساوه اثری بی نظیر هست و گفته آتنا خانوم چقدر صحیح هست که خیلی به این اثر اهمین نمیدن. متاسفانه شهرهای دیگه چقدر برای اثر های تاریخی هزینه و نیرو میذارن ولی شهر ما ....
تاریخ: سهشنبه 3 اردیبهشت 1392 - 22:17 عنوان: پاسخ به «مسجد جامع ساوه به روایت تصویر»
داره کولاک میکنه!
عضو شده در: 27 تیر 1391 پست: 124
امتياز: 3205
خوشحالم که مورد توجه دوستان قرار گرفت.
sovehجان از شما هم سپاسگزارم
باید ببینم اگر بشه از هنرمند گرامی که عکاس اثر میباشد ،عکس های بیشتری را از ساوه ی 50-60سال پیش بگیرم.اون هم عکس های با کیفیت و خوب،چون ظرافت و ذوق هنری ایشان رو خیلی قبول دارم.
تاریخ: سهشنبه 3 اردیبهشت 1392 - 23:13 عنوان: پاسخ به «مسجد جامع ساوه به روایت تصویر»
کاربر نیمه فعال
عضو شده در: 6 اردیبهشت 1388 پست: 273 محل سکونت: ساوه
امتياز: 6890
محمد جان راستی یادم رفته بود بابت عکس ها ازت تشکر کنم.اگر بتونی عکس هایی رو که گفتی بگیری،دیگه باید بگیم بهت تشویقی بدن البته از طرف ساوه سرا نه.... از طرف....
تاریخ: جمعه 6 اردیبهشت 1392 - 12:49 عنوان: پاسخ به «مسجد جامع ساوه به روایت تصویر»
کاربر دائمی
عضو شده در: 14 آذر 1391 پست: 1178
امتياز: 30060
بر حسب اتفاق کتابی در مورد ساوه به دستم رسید که چاپ 20 و چند سال پیشه. بسیار پربار و غنی دیدم این کتاب رو. چند تصیویر قدیمی هم درش موجوده که این یکی برای من از همه جذاب تر بود. نمیدونم این مناره هنوز موجوده یا نه. !! اینبار که از میدان انقلاب عبور کنم باید نگاهی به این سمت بندازم .( سر کوچه مرغ فروش ها)
تاریخ: جمعه 6 اردیبهشت 1392 - 13:05 عنوان: پاسخ به «مسجد جامع ساوه به روایت تصویر»
کاربر دائمی
عضو شده در: 14 آذر 1391 پست: 1178
امتياز: 30060
فکر میکنم تو این عکس آچرهای کمتری نسبت به زمان حاضر ریخته باشه. شخصا دلم برای تک تک آجرایی که میریزه و لابد میندازنش تو زباله میسوزه. کاش همون قدری که به ریزش چند تار مو اهمیت میدیم به این میراث با ارزش هم اهمیت میدادیم.
تاریخ: جمعه 6 اردیبهشت 1392 - 13:17 عنوان: پاسخ به «مسجد جامع ساوه به روایت تصویر»
همكار در ساوهسرا
عضو شده در: 21 دی 1389 پست: 606 محل سکونت: ___
امتياز: 15275
واقعا به شخصه از این همه ذوق و دید زیباتون به اطراف کمال تشکر را دارم خصوصا به میراث فرهنگی کاش همه این احساس را به گذشته وطنمون داشتن اونموقع هرگز میراث این مرزوبوم به تاراج نمیرفت
واقعا جای تاسف هستن برای انان که عشق را به جای وطن در به اوج رسیدن خودشون میبینن
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید