حين تايپ ديوان سلمان به اين بيتها برخورد كردم كه گفتم بد نيست رفقا و دوستان تناه بخونن و به خودشون اميدوار بشن
البته يه جاي ديگر هم سلمان قطعاتي سروده كه مزاياي تنهايي را شمرده كه اونم بد نبود جالب بود
خداي جهان است بييار و جفت
كسي را بر اين در جهان نيست گفت
در اندام خود بنگر اول، ببين
كه از هم جدا ساخت جان آفرين
دو چشم تو را هردو چون فرقدان
حجابي عجب بيني اندر ميان
به غير از دو ابرو كه پيوستهاند
به پيشاني آن نيز بر بستهاند
دو گوشند در گوشهاي هر يكي
تعاقب ندارد يكي بر يكي
دو دست و دو پا را همين صورت است
مراد آنكه بنياد بر فرقت است
مه و خور دليل تو روشن بسند
كه هر ماه يكبار با هم رسند
نهاده شب اندر پي روز سر
نبينند هرگز رخ يكديگر
اما فكر ميكنم كه زن و بچه نداشته چون اون زمان اهل قلم و دانشمندان دائم در حال سفر و فرار از دست اين حاكم و اون حاكم بودند البته من ان رو از روي فيلم ابوعي سينا ميگم
عضو شده در: 19 شهریور 1384 پست: 1201 محل سکونت: ساوه
امتياز: 28580
sooraty نوشته است:
اين ما بايد باشيم كه از تنهايي بناليم نه بعععععععععضي از مدير و مشاور ها .........
راست ميگه بنده خدا!
من يادم رفته بود بگم صورتي اين مدت كجا بوده
بنده خدا يه مدت توي بيمارستان بستري بوده و حتي پسر عمو جانش هم بيخبر بوده، ما كه جاي خود داريم
ماجرا اين بوده كه يه گله دزد حمله كردن به صورتي و ايشون در پي دفاع از خودش، يك عدد چوپ دستي را با سر پذيرا بوده
كله زدن به چوب همانا و بيهوش شدن، همانا!
ادامهش رو هم كه گفتم، چند روزي بيمارستان بودن تا حالشون جاش بياد!
خدا همه مريضا رو شفا بده، صورتي ما هم روش
اما از شوخي گذشته، خدا رحم كرده، اميدوارم حواست بيشتر جمع باشه
با وارد شدن به اين تاپيك هيچ موضوعي شما را متوجه نكرده؟
يه خورده فكر كنيدبعدا من ميگم چي؟ مخصوصا توي اين چند مبحث هفتههاي گذشته اين تاپيك بيشترين پاسخها را داشته از اين چه نتيجهاي ميگيريد؟
عضو شده در: 10 بهمن 1384 پست: 175 محل سکونت: تهران
امتياز: 4645
فکر کنم خوندن این مطلب بد نباشه
همه ما آرزو داریم خانواده هایی خوشبخت داشته باشیم. شاید خوشبختی مبهم ترین آرزویی ست كه میان انسان ها مشترك است؛ آرزویی مبهم كه همه در پی دستیابی به آن هستند. اما هر كس از خوشبختی تعریف خاص خود را دارد. نشانه های خوشبختی در هر خانواده ای متفاوت است، اما برخی نشانه ها اصلی ترین نشانه ای خوشبختی اند. در یكی از سایت های اینترنتی خانواده خوشبخت ۲۴ مشخصه دارد. با توجه به این مشخصه ها خانواده شما از كدام دسته است؟
۱ - در بین اعضای خانواده جمله به من چه، یا به تو چه رد و بدل نمی شود، چرا كه اعضا به گفت وگو و مشورت منطقی اعتقاد دارند و احساس مسئولیت می كنند.
۲ - افراد به یكدیگر اعتماد دارند و از این اعتماد سوءاستفاده نمی كنند و اعتماد را یكی از پایدارترین ویژگی ازدواج موفق و خانواده موفق می دانند.
۳ - تا جایی كه امكان دارد با هم هستند و در میهمانی ها یا كارهای مربوط به خانواده تنها نمی روند و همدلی، همكاری، همفكری، هماهنگی را بقای خانواده خوشبخت می دانند.
۴ - با هم اتحاد دارند و در مسائل مختلف با گفت وگو و مشورت به تفاهم می رسند و سعی می كنند اگر سوءتفاهم به وجود آمد، آن را در درون خود و بدون اینكه كسی بفهمد، حل كنند.
۵ - به سلیقه ها و عقاید یكدیگر آگاه بوده و به آن احترام گذاشته و عمل می كنند.
۶ - نسبت به هم شرم مسموم ندارند؛ یعنی خواسته های طبیعی خودشان را بدون نگرانی یا خشونت ابراز می كنند.
۷ - به حریم یكدیگر احترام گذاشته و از حدود مشخص شده خود فراتر نمی روند.
۸ - نگران سلامت روحی و جسمی یكدیگر بوده و از هم مراقبت می كنند؛ اگر چنانچه مشكلی به وجود آید، سعی وافر در حل مشكل دارند.
۹ - در بیشتر اوقات، لحظات خوشی را كه با یكدیگر بوده اند مرور می كنند؛ دنبال خاطرات تلخ نیستند، دوست دارند همیشه در خوشی، شادی و نشاط زندگی كنند.
۱۰ برای فامیل ها و همسایه های خود اهمیت قائلند و پذیرای فامیل یكدیگر هستند.
۱۱ - از امور مالی یكدیگر خبر دارند و چیزی را از یكدیگر پنهان نمی كنند. صرفه جویی و پس انداز كردن، جزو برنامه های اقتصادی خانواده های خوشبخت است.
۱۲ - برای رشد یكدیگر تلاش كرده و زمینه پیشرفت خانواده را فراهم می كنند.
۱۳- افراد به هم افقی نگاه می كنند نه عمودی؛ یعنی هیچ كس خود را برتر از دیگری و در مقام قدرت نمی بیند؛ دیكتاتوری، زور و قدرت طلبی حاكم نیست.
۱۴- همه اعضا احساس برنده بودن، موفق بودن و امید داشتن می كنند و خودشان را در زندگی برنده می دانند.
۱۵ - در كنار هم احساس امنیت و آرامش می كنند نه ترس و اضطراب یا تنش و درگیری.
16- علاقه، عشق، محبت، صفا و یكدلی خود را، هم در رفتار و هم در گفتار به یكدیگر ابراز می كنند.
۱۷ - از یكدیگر انتظار بیجا و توقع نامناسب ندارند.
۱۸- اگر مشكلی پیش بیاید، به راه حل فكر می كنند و به دنبال مقصر و گناهكار نمی گردند. دست به علت یابی و ریشه یابی آن مشكل می زنند و راه حل منطقی ارائه می دهند.
۱۹ - هر یك از طرفین پیوسته به فكر خوشحال كردن و راضی نگه داشتن یكدیگر هستند.
۲۰- زن و شوهر به خاطر همدیگر زندگی می كنند؛ اول خود بعد دیگران. زندگی آنها به خاطر بچه ها یا ترس از طلاق و حرف مردم نیست.
۲۱- زن و مرد می توانند هر روز به دنیای اختصاصی یكدیگر نزدیك تر شوند، كاری به مسائل خصوصی و زندگی دیگران ندارند.
۲۲ - با درخواست های یكدیگر برخوردهای مثبت و منطقی دارند.
۲۳ - زن و مرد در كنار یكدیگر هستند نه رو در رو و رقیب یكدیگر، بلكه رفیق هم هستند و واكنش منفی از خود نشان نمی دهند.
۲۴ - خانواده های خوشبخت تلاش دارند كه بچه های خوب و خوشبختی نیز به جامعه تحویل دهند.
libero عزيز خوشم از آيكيوي بالايي برخوردار هستيد و به خاطر اين امر به شما تبريم ميگم
مطالب بالايي هم بسيار جالب و آموزنده بود البته ما كه فعلا جوجهايم ولي خانوادهمان تمامي نكات بالا را رعايت ميكنند و به آن پايدار هستند
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید