تاریخ: سهشنبه 4 تیر 1392 - 10:18 عنوان: جشن نیمه شعبان در ساوه به روایت تصویر
همكار در ساوهسرا
عضو شده در: 20 مهر 1385 پست: 72 محل سکونت: خيابان تهران
امتياز: 1840
جشن میلاد منجی عالم بشریت حضرت مهدی (عج ) مانند هر سال پر شور و شادی در شهر ساوه برگزار شد امیدوارم با این تصاویر بتوانم اندکی از حال و هوای این جشن را نشان بدهم
تاریخ: چهارشنبه 5 تیر 1392 - 01:17 عنوان: پاسخ به «جشن نیمه شعبان در ساوه به روایت تصویر»
داره کولاک میکنه!
عضو شده در: 27 تیر 1391 پست: 124
امتياز: 3205
hamid_007گرامی بسیار ممنونم از عکسها...
از چندنفری شنیدم که در برخی محله های شهر بعضی از مردم و گاهاً دخترها و پسران جوون اقدام به پخش موسیقی و رقص و پایکوبی!!در شب شب ولادت کرده اند.......
یه چیزه دیگه، به نظر شما عقلانی هست که در یکی دو شب اینهمه شیرینی و پذیرایی مربوط به نذورات مردم و ...درشهر پخش بشه و همه از زیادی نعمت سیر شوند و یه جورایی قدر نعمت رو هم ندونند،اونوقت بقیه ایام سال کاملاً خشک و خالی(ایام محرم رو هم باید فاکتور گرفت)
منظورم بحث شکم پرستی و اینها نیستا ! افراط و تفریط و احساسی بودن برخی از مردم و بی توجهی به مسائل زیربنایی جالبه توجه هست...
اصلاً به نظر شما اینگونه جشن ها که هر ساله داره پرشورتر! میشه نشونه ی اینه که منتظران آقا زیاد شدن و یا.....؟!
این مطلب آخرین بار توسط mohammad8668 در چهارشنبه 5 تیر 1392 - 01:41 ، و در مجموع 1 بار ویرایش شده است.
تاریخ: چهارشنبه 5 تیر 1392 - 11:40 عنوان: Re: پاسخ به «جشن نیمه شعبان در ساوه به روایت تصویر»
همكار در ساوهسرا
عضو شده در: 16 تیر 1390 پست: 1290 محل سکونت: ساوه
امتياز: 33520
mohammad8668 نوشته است:
hamid_007گرامی بسیار ممنونم از عکسها...
از چندنفری شنیدم که در برخی محله های شهر بعضی از مردم و گاهاً دخترها و پسران جوون اقدام به پخش موسیقی و رقص و پایکوبی!!در شب شب ولادت کرده اند.......
یه چیزه دیگه، به نظر شما عقلانی هست که در یکی دو شب اینهمه شیرینی و پذیرایی مربوط به نذورات مردم و ...درشهر پخش بشه و همه از زیادی نعمت سیر شوند و یه جورایی قدر نعمت رو هم ندونند،اونوقت بقیه ایام سال کاملاً خشک و خالی(ایام محرم رو هم باید فاکتور گرفت)
منظورم بحث شکم پرستی و اینها نیستا ! افراط و تفریط و احساسی بودن برخی از مردم و بی توجهی به مسائل زیربنایی جالبه توجه هست...
اصلاً به نظر شما اینگونه جشن ها که هر ساله داره پرشورتر! میشه نشونه ی اینه که منتظران آقا زیاد شدن و یا.....؟!
سلام به دوستان ساوجی؛
به شخصه با رقص و شادی و پایکوبی نه تنها مخالفتی ندارم، بلکه کاملاً موافق هستم، اما هر چیزی جای خودش رو داره...
بله دوست عزیز، متأسفانه درست شنیدید و متأسفانه ما هم درست دیدیم
در اوج ناباوری در کوچه محلوجی نزدیک چهارراه ولیعصر موسیقی اونم از نوع ای یار مبارک باداااا....پخش میشد.
تا با مادرم نزدیک نرفتیم و ندیدیم فکر میکردیم عروسی چیزیه!!!! از همه جالبتر اون هم در اون مکان و در اون جشن!!! رقصیدن جوونها(پسرها) به وضوح!!! و معذرت میخوام که این الفاظ رو به کار میبرم...قر دادن خانمها مثلاً به صورت نامحسوس بود!!! ( فکر کنم منتظر بودن امام زمان تشریف بیارن شاباش تقدیمشون کنن)
بنده و فکر میکنم نه تنها بنده بلکه هر کس دیگهای با شادی مخالفتی نداره...اما باید جایگاهی که درش قرار داریم رو درک کنیم...شأن اون جشن و صاحب اون جشن اصلاً در خور همچین کاری نبود، و اصلاً به هیچ وجه قابل بخشش نیست....
واقعاً غربت و تنهایی امام زمان رو درک کردم و برای غربت ایشون اشک ریختم....ایشون هم مثل ما انسان هستند و مسلماً دارای احساس...و من مطمنئن هستم در اون شب و در اون مکان، قلب ایشون شکسته شد...وضع واقعاً اسف بار بود و هر کسی که اونجا رفته باشه صحبت های من رو درک میکنه....
جالب تر از همه دعای پایان مجلس بود، چون ما 10 دقیقهی آخر رسیدیم...آقای مجری در کمال مسخره بازی به جای خوندن دعای فرج و خواستن سلامتی و آرامش برای همه انسانها....شعر مزخرفی خوندن برای آقایونی که چمیدونم قورمه سبزی درست میکنن و پوشک بچه عوض میکنن...
واقعاً برای دست اندرکاران اون جشن متأسفم، هر چه قدر هم زحمت کشیده بودن برای برگزاری جشن، با نوع برگزاری و اون مسخره بازی ها به باد دادن...(امیدوارم قبول باشه)
مادرم با دیدن اون وضع حالشون منقلب شد و ما سریع مکان رو ترک کردیم و تا آخر عمر هم واسه جشن نیمه شعبان به کوچه محلوجی نخواهیم رفت.
و.......
نذورات مردم و پولهایی که برای ادای اونها خرج میشه، میتونه در خیلی جاهی دیگه که لازم و بیشتر و بهتر کارایی داره صرف بشه...گفتن نداره، این قدر خانواده بی بضاعت، این قدر بیمار سرطانی با هزینههای بالای درمانی...بخدا من و امثال من یه لیوان شربت نخوریم نمیمیریم!!
بگذریم که مردم عزیز ما انگار تا حالا شربت نخوردن و ندیدن و واسه گرفتن شربت چه جان فشانیها که نمیکنن
امام زمان از ما انتظار دارن، قبل شور انتظار، شعور انتظار داشته باشیم!!
شعور انتظار یعنی...خوردن شربت خنک و نریختن لیوان یک بار مصرف در خیابون
شعور انتظار یعنی ...صرف کردن پول خیلی از این مجالس برای کمک به خانوادههای بی بضاعت، بچه های بیمار، دادن کمک مالی به پدرهای همیشه شرمنده....واقعاً جای تأسف نداره که این پول ها صرف کارهای بیخودی مثل دادن پول به ارکستر باشه اونم شب تولد امام عصر...
شعور انتظار یعنی خوندن دعای آل یاسین با شور و اشتیاق و دعا کردن به صورت گروهی با قلبهایی آکنده از عشق و محبت برای ظهور ایشون و سلامتیشون و سلامتی و شادی همه انسان ها نه انجام حرکات موزون وسط مجلس!!
شعور اتظار یعنی بوق نزدن نصفه شب جلوی در خونه مردم واسه رسیدن به خونه....
شعور انتظار یعنی...
شعور انتظار یعنی...
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید