عضو شده در: 19 شهریور 1384 پست: 1201 محل سکونت: ساوه
امتياز: 28580
بعضیها اعتراف میکنن که اون بالا آخرش نفهمیدن تولد کیه! _heavenly_, یا atena, ؟ یا هر دو؟
بعضیها به هر حال، به هر دو و همه تبریک میگن. إن شاء الله در صد و بیست سالگی اینجا جشن تولد همدیگه رو بگیریم!!!
عضو شده در: 1 اردیبهشت 1390 پست: 217 محل سکونت: saveh
امتياز: 5880
منم زدم به افتخار جفتمون
بـــــــه!بعضی ها پیدا شدن به بعضیها تبریک بگن! بسیار ممنون
بعضیها!إن شاء الله در صد و بیست سالگی اینجا جشن تولد همدیگه رو بگیریم!!! چه خبـــــره!من شرمندم ،میشه نگم آمین ؟!!
خوشم میاد بعضی هاقبل از اینکه ما بفهمیم خودشون با شیرینی اومدن و مزدوج شدنشون( ) رو بهمون خبر دادند.....
مبارکا بااااااااااااااااااشه از صمیم قلب تبریک می گــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم خانم خانوما
التماس دعا
بعضیی ها (!) که والا تو آستین مانتو.. جیب کت و شلوار (باور کن تو گرمای تابستون ساوه کت می پوشیدندددددد)... و جاهای مختلف میشه خواستی بگو لیست رو واست تکمیل کنم... فقط موندم چرا بعضی ها خودشون جرات نکردند هنوز بیان توضیح بدن!!!!!!
بعضی ها به هر قیمتی شده می خوان تو تاپیکها نظر بذارن (فکر کنم در پی جمع آوری امتیاز برای ارتقا تو سایتن) این تاج و تختا به کسی وفا نکرده خودتو نکش دوست عزیز!
بعضی ها به هر قیمتی شده می خوان تو تاپیکها نظر بذارن (فکر کنم در پی جمع آوری امتیاز برای ارتقا تو سایتن) این تاج و تختا به کسی وفا نکرده خودتو نکش دوست عزیز!
دوست عزیز رو خوب اومدین دوست عزیز
تازشم؛ بعضیها هم که این اواخر هر کاری میکنن تا بعضیهای دیگه رو در تمام تاپیکها بکوبند!!!!!
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید