با سلام دوستان و هم شهری های عزیز.من علی ام اهل ساوه .این آهنگ اولین کار منه .دوست داشتم قبل از اینکه جای پخش بشه قبلش به دست هم شهری های خودم برسه تا نظرشونو بدونم.خواهشمندم نظری انتقادی دارین بگین.مرسی
تاریخ: سهشنبه 11 تیر 1392 - 14:25 عنوان: پاسخ به «هارمونیکا_تا آخر باهاتم»
کاربر نیمه فعال
عضو شده در: 6 اردیبهشت 1388 پست: 273 محل سکونت: ساوه
امتياز: 6890
نمیدونم منظور دوستان از هامونیکا همینی هست که من فهمیدم یا نه ولی برای اطلاع atena میگم و همه دوستان اگر ایرادی داشت تصیح کنید.
سازدهنی یا هارمونیکا (به انگلیسی: Harmonica) جزو سازهای بادی است و در خانوادهٔ سازهای زبانه آزاد (Free Reed Instruments) قرار میگیرد. تولید صوت در این نوع سازها نتیجه ارتعاش یک زبانه (Reed) از جنس فلز است که تنها یک سرآن به بدنه ساز متصل شده و انتهای دیگرش میتواند آزادانه حرکت کند. به ارتعاش درآمدن این زبانهها در اثر عبورجریان هوا موجب تولید صدای ساز میشود.
از سایر سازهای این خانواده میتوان ملودیکا (Melodica)، کنسرتینا (Concertina) و آکاردئون (Accordion) را نام برد. شاید برخی مواقع متوجه شباهت موجود بین صدای سازدهنی و آکاردئون شده باشید. این شباهت در جنس صدا، در واقع به خاطر شباهت در ساختمان این سازها و نحوه تولید صوت در آنها است.
تاریخ: چهارشنبه 12 تیر 1392 - 00:47 عنوان: پاسخ به «هارمونیکا_تا آخر باهاتم»
کاربر دائمی
عضو شده در: 14 آذر 1391 پست: 1178
امتياز: 30060
x77 گرامی....
کارتون عالی بود. در عین حالی که سبک رپ و راک هست اما دارای لطافت خاصی هم هست. بهتون تبریک میگم. پوستر کارتون هم زیباست. امیدوارم کارتون به نماهنگ هم برسه.
یک سوال : شعر از کیه؟!
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید